返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-7 12:15 AM 發表

咪扮野啦。。哈利斯定是wlt啊??你拣啦。。。
我 em jai... 逼人拣 ge... 我最多拣穿粉红色衫那个。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-7 12:25 AM 發表

靓姐??!!?!?!?!哗。。你真唔真啊??!!!
我不是靓姐啊!  靓姐话紧我地!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-7 12:35 AM 發表

我讲靓姐是著粉红色衫的喎。。
是喎... 靓姐都是著粉红色衫的喎。。。  我讲的是坐靓姐对面那个穿粉红衫的俊男。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-7 12:52 AM 發表

有吗????噢噢噢噢。。我顶。。你紧是见到D嗱渣野了。。个晚??。没著粉红色衫的靓仔出来喎??!!
可能喔。。 我可能真的见到个穿著粉红色衫嗱渣野坐在靓姐对面!!!!  
原帖由 vwwo 於 2008-8-7 01:08 AM 發表

你讲系讲下,我都有翻D印象!
系咪D眼神好阴阴湿湿既肥鬼啊?
是喔。。 靓姐, 就是那个眼神好阴阴湿湿果个咯。。。你都见到啊?   死火咯。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-7 01:31 AM 發表

屋企人个个都烧烟,所以真系好难戒。。。。。。。。。
这样多人叫你戒烟.. 就好戒啦!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-7 01:15 PM 發表
[quote]原帖由 mun2 於 2008-8-6 11:53 PM 發表

家乡在哪里?有没有 durian 吃啊? [/quote

家乡在ulu yam 啊。。靠近你的家 要跟我回去吃山芭榴莲吗? ...
去。。。 我去!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-7 02:58 PM 發表

哈。。哈。。咁快就上手啦。。。
我去捡 durian 而不是捡 darren ...   我的心还是向着那个粉红色衫的俊男。。
原帖由 yng 於 2008-8-7 03:43 PM 發表
原来mun mun心有所属。。。
不要这样讲啦。。。 人家怕羞。。。
死咯!! 我这样做 mei 搞到那个粉红色衫的俊男有价无市??
原帖由 wlt1110 於 2008-8-7 02:41 PM 發表

你要去我家?酱快件家长嚒?
你喜欢咯。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-10 10:44 PM 發表
有饮茶,呢次睇睇点先,可能不得空。。。
你返o左来啦。。 点啊?回乡好不好玩?
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-11 11:01 PM 發表

噢噢。。。有架,,,mun2呢??!! 你又点看啊??
Hoo 兄 。。 你摆我上台啊?
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-12 12:34 AM 發表

哈。。哈。。你唔想咩。。他都几得架。。又靓仔。。。拿去搞搞啦。。
我都是要搞那粉红色衫果个
原帖由 yng 於 2008-8-12 10:06 AM 發表
mun mun。。。二哥既心意你米系甘夷收佐他咯
yng... 你二哥是不要我o左 。 他抛弃我。。。他贪新忘旧。。  他有新欢o左。。。