返回列表 回復 發帖
原帖由 rivaldoliu 於 2007-10-11 10:46 PM 發表

其实都算对曼联唔错啦,上场伤2件,起码都要回下气啦
而且给加利仔休息埋呢个星期,我地就可以见返一个健康的队长啦!
很赞成你的讲法!!一个礼拜的休息会给曼联的球员充分的精力,去应付未来的赛事!!:014:
原帖由 HIDE 於 2007-10-12 05:24 PM 發表

有國際賽要踢  抖唔得幾耐
只少曼联的队长加里仔可以快点好啊!!:014: :014:
原帖由 crashersus 於 2007-10-14 09:35 PM 發表

又5好甘快要拒收山...踢吓后补啦....点讲拒都立下好多汗马功劳...不过是时候让位啦....
不可以这样对我们的队长的啦!:onion31:
原帖由 crashersus 於 2007-10-14 09:59 PM 發表

自古以来.....长江后狼推前浪啦......看开D啦....
长江后狼推前浪是对!不过上个赛季我们能失这么少球,都是因为我们有一条稳定的防线!他就是其中一个啊!!:onion31: :onion31:
原帖由 crashersus 於 2007-10-14 10:42 PM 發表

系.....上个赛季我们防守系做得5错....不过尼季都OK啦....踢了9场..失2球J...Rio, Vidic, Evra, Van der Sar 都OK...系右后卫人脚好似5够班J....不过5 train D new ppl...how can the new ppl learn ler...rite? ...
是是!你有道理!所以我们来祈祷 我们的新人能做到很好啦!!:onion31:
yeah... MU defender is the best of the EPL this season so far....:014:
大家来玩玩啊!"新奇古怪运动的比赛"有奖金赢哦!!:onion18:

http://www.tvbnow.com/thread-179201-1-1.html
又有新游戏啦!!
快快来体育世界在支持啦!!:onion31:
又没有人啦!!好静哦! !曼联的球迷啊!!跑到那里去啦!!
原帖由 crashersus 於 2007-10-29 06:38 PM 發表

系咯...近排D人都5知走晒去边...睇现场时都无人入来吹水D.....
是罗!!快快叫那些人回来啦!!
原帖由 crashersus 於 2007-10-30 02:42 PM 發表

可能啦....不过以前我考试....波照睇lar....
哈哈哈!!我也一样啊!!只要有曼联的球赛,我一定会看!!:onion31:
原帖由 crashersus 於 2007-10-30 08:38 PM 發表

whao...原来仲有个人陪我癫KA.......hehehehhe
哈哈哈!!好兄弟!:onion31: 下一怎样看啊!一定赢啦!对不对??
原帖由 rivaldoliu 於 2007-10-30 10:54 PM 發表

到时一定睇啦
没人返嚟吹,我地几个一齐响张帖度搞实况直播,搞个翻天覆地
1日内谷张1000个回复的帖出嚟,震动整个TVB
好啊!!不过1000贴,好像多了点啊!
我看可以向300or400贴出发啦!
原帖由 我系一督屎 於 2007-10-30 10:58 PM 發表
我都蒲下頭先:onion14:
是罗好像好久看到你啦!:onion31:
你跑去那里啦!
原帖由 我系一督屎 於 2007-10-30 11:10 PM 發表
出左差,五得閑上黎阿。
哈哈哈!!原来如此值得原谅啊!:onion31:
那就多多吹水啦!:014: