返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-11-28 02:16 PM 發表

哈哈,三甲很难,尤其是king同嘉随时可超越我
俾你贏住先 星期6日再同你死過
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止

回應 ~嘉~ 第 612 篇文章

甘多2-1同2-0
原帖由 wlt1110 於 2008-11-30 02:00 AM 發表

我又抛低king兄咯
2~嘉~366453-8744.7 % 327.67 (51.2) 72 (8388607) 20193468 4wlt1110696755-5948 % 327.67 (-322.5) 69 (8388607) 17364300
6kingworld12271259-3249.4 % 327.67 (-326.37) 64 (8388 ...
我已經超越你喇
2~嘉~371462-9144.5 % 327.67 (49.26) 73 (8388607) 19804468
3kingworld12591283-2449.5 % 327.17 (-327.68) 66 (8388607) 18347400
4chuu390472-8245.2 % 327.32 (-52.67) 56 (8388607) 18115200
5wlt1110716773-5748.1 % 326.9 (-325.06) 70 (8388607) 18080300

嘉兄你都要小心啊 過左今晚我應該會成功爬你頭
原帖由 ~嘉~ 於 2008-11-30 06:33 PM 發表
咁如果我跟足晒你咪一定爬唔到我頭lor
你跟我 我怕大家抱住一起死
原帖由 ~嘉~ 於 2008-12-1 11:24 AM 發表
呀呀呀呀呀呀呀
真係升左上第一

唔通你就係專收買球員打假波果D外圍集團
一早話過一定會升架嘛
今晚應該仲會贏
原帖由 ~嘉~ 於 2008-12-2 12:30 AM 發表
快d講
n年前世界杯哨牙度單野係咪你搞出嚟ge?
晤好亂講野 會死人架
原帖由 wlt1110 於 2008-12-2 12:43 AM 發表

小弟甘拜下风
今晚俾你跟我
原帖由 wlt1110 於 2008-12-2 12:33 PM 發表

当真?
但是今晚是联赛杯,冷门之床!
冷門先會揾到大錢架嘛
原帖由 wlt1110 於 2008-12-2 09:07 PM 發表

好,今晚就跟你搵食
你都無跟到

回應 wlt1110 第 643 篇文章

多數都同你晤一樣
原帖由 wlt1110 於 2008-12-6 11:06 PM 發表

跟你就好像坐过山车,跌。。。。
竟然可以排我后邊
1kingworld13821434-5249.1 % 327.5 (-327.68) 77 (8388607) 20252100
213145204654343151.7 % 327.67 (73.77) 101 (8388607) 19462400
3wlt1110792863-7147.9 % 327.67 (-324.88) 77 (8388607) 19197500

[/td][/tr]
原帖由 wlt1110 於 2008-12-7 11:14 AM 發表

还是跟着你后面。。。哈哈
3kingworld14041462-5849 % 327.67 (-327.68) 77 (8388607) 18033100 4wlt1110801878-7747.7 % 327.67 (-327.68) 77 (8388607) 17931500

你应该输了很多钱啊 :ha ...
第1名個位俾人坐左
原帖由 wlt1110 於 2008-12-7 01:37 PM 發表

哈哈,你真系差。。。。。
113145204724432951.6 % 327.67 (71.73) 102 (8388607) 19053400 2kingworld14101463-5349.1 % 327.12 (-327.68) 77 (8388607) 18923100 3qqbubu53942511455.9 % 327.32 (-57.3 ...
今晚我要努力爬返上去
原帖由 wlt1110 於 2008-12-8 12:42 PM 發表
113145204884573151.6 % 327.67 (91.11) 108 (8388607) 22928200 2qqbubu55644111555.8 % 327.67 (-53.16) 77 (8388607) 19331200 3我系一督屎10441182-13846.9 % 327.67 (-323.06) 81 (8388607) 17427600 4~嘉~4045 ...
睇黎我地要喇
原帖由 wlt1110 於 2008-12-8 02:39 PM 發表

要什么啊?
玩到我没有心机了
努力啊