返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-8-12 12:22 AM 發表
  尼次又冇我份...
系咪甘忙架???
死健仔,搞到我兴合合又走左去,你要负责啊~~~~~~~~
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-12 02:29 PM 發表

靓姐俾健仔搞。。。
果只死人健仔撩起我既好奇心又走左人,我要拒负责~~~~~~~~
原帖由 cck_my 於 2008-8-12 05:53 PM 發表

我梗负责架, 我负责撩你吖嘛!
你个死野去左边???
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-12 09:15 PM 發表
大家好!接下来的聚会,是肯定了得吧!我和j师奶可能都回去哦!请大家多多关照咱两新人!
强烈欢迎你地既加入!!!!

原帖由 wk.hoo 於 2008-8-12 10:20 PM 發表

噢噢。。靓姐。。今次唔知有几个人参加呢???我有D担心人数。。。
而家确定既有边既个?
原帖由 yng 於 2008-8-12 10:55 PM 發表
我唔肯定有无出黎,因为我妈话宝贝太细个,七月唔好出街。。。
我宝贝女3个几月果阵,我就开始带拒出门。
有时仲系半夜揸车 out station 都系甘哦!
我宝贝女未满一岁,就已经南北马走晒!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-13 01:16 PM 發表

哗。。。你真是想我死就讲咯。。我唔出了。。叫靓姐主持大局啦。。。
你敢唔出,你找死!!!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-13 10:29 PM 發表

唉。。讲下都唔得。。下下抽到咁行。。。
最多你早到既话,我锡返啊~~~~~~
原帖由 mun2 於 2008-8-14 03:44 PM 發表
hoo兄。。 wong sir 呢?他会出现吗?
我地个个轮流去轰炸拒既MSN,睇拒出唔出!!
原帖由 wong5291 於 2008-8-14 09:19 PM 發表
我下午外出,你兩位女神,咪轰炸我MSN啊,下次唔咁啦,因為PC喇叭開主好大聲,忘記OFF,全公司都聽到啊.
睇你第时仲敢唔敢唔睬我!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-14 09:32 PM 發表

女?!?!?!?!?!?神??女神经就有两个。。
唔知系咪又打错字呢呵??
原帖由 mun2 於 2008-8-16 12:40 AM 發表
Hoo 兄。。 点解哩徘无见到靓姐出现的??
好简单,因为靓姐既宝贝女--》靓女返左屋企!
部电脑唔轮到我用。。。。。。。
原帖由 huey23 於 2008-8-16 06:10 PM 發表
你在阿~~你上次放那些葱头子可不可以放多1次 我想找他的web site
即系边只???
我居然搂错ID。。。。。。。。。。。