返回列表 回復 發帖
OSCAR也不来吗???  去了那里???
静悄悄的我走了,正如我静悄悄的来.
原帖由 meeli 於 2009-3-25 11:31 AM 發表
thanksssssssss
thanksssssssss <<--- 新的打招呼方式???!?
原帖由 ForeverEver 於 2009-3-25 12:43 PM 發表

失踪了。。
你需要问到底吗?????
原帖由 oscarcola 於 2009-3-25 05:03 PM 發表

哦...
大团圆结局啦.....OSCAR下次唔好了.....
原帖由 angelang 於 2009-3-25 05:09 PM 發表

malsss   
OSCAR人呢???又闪咗
原帖由 oscarcola 於 2009-3-25 05:17 PM 發表
去臭臭先....
记得返转头啊.....
原帖由 oscarcola 於 2009-3-25 05:36 PM 發表

返左喇
轮到天使唔走咗去边....
电灯旦又要闪了.......俾你们俩卿卿我我啦.....
原帖由 lhy92725 於 2009-3-26 12:20 PM 發表
三哥呢期甘低调
他边有低调啊??!?

找我?!!请去股票行~                                                <<--- 他的signature
原帖由 toyo88 於 2009-3-26 01:00 AM 發表

成个礼拜唔够训喇...... ......唔知几时暴毙.....
我都是啊....就来要晕了....
原帖由 toyo88 於 2009-3-26 07:26 PM 發表

每日都晕....好似对开草甘.....
要返屋企训了.....再见各位....
开工前来搞搞震一下....
原帖由 ckhooi74 於 2009-3-27 11:00 AM 發表
谁敢欺负你。。?
辉哥, 你好....辉哥在云顶工作吗???
原帖由 oscarcola 於 2009-3-27 11:24 AM 發表
早早...大家好
OSCAR兄你好, 你没返工吗???

天使呢???没约她一起吹水???
原帖由 lhy92725 於 2009-3-27 01:26 PM 發表
中午又无晒人啦
人来了....