返回列表 回復 發帖
原帖由 ljw1982 於 2008-11-14 06:54 PM 發表
组合名字:靓仔一族

教练名字:ljw1982
队长名字:canz85
会员名字:C_L_Beh
会员名字:cck_my
会员名字:mikeyap

我们的教练和队长要调位啊!
麻烦晒jackson兄啦! ...
OK!冇问题!係时候俾杰少发威带队喇。。
原帖由 ljw1982 於 2008-11-14 11:12 PM 發表

哈哈哈!如果带得不好,下个礼拜又要变回队长啦!
冇问题!但必须要你嘅"命令"我先可以转返。
一期唔得就两期喇。。。
原帖由 chu553358 於 2008-11-16 12:36 PM 發表
本來睇好熱刺 但尋日又俾富咸搞掂
希望saha 今晚有表現
我都有Tim Cahill希望 爱华吨 会赢波。
原帖由 steve86 於 2008-11-16 01:09 PM 發表
Rooney真是某踢。。。晒咗。。。

我的分数5会好高。。。
睇来是时候揾人代替我啦。。。
我一样对你有信心。
唔驶担心 继续努力喇。
原帖由 devin 於 2008-11-16 06:46 PM 發表

呢期先让你们,

下期就轮到我们发威啦
净係靠WLT兄一位係好难威到边度。。。
睇嚟去要班马叫迈其他组员入嚟助兴先得喇。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-11-16 06:48 PM 發表

没有的再让了,冠军我吗是志在必得了
有信心係件好事!
最重要WLT兄要轻敌,
咁我哋就有机会喇。。
TVBNOW FANTASY 英超 各人排行榜 [第13期]
组合参赛者每周得分总积分
WEEK 13
TVBNOW2V36a128.00912.50
TVBNOW1chfong2126.001,046.00
TVBNOW3Cloudy_lone 125.00506.50
TVBNOW1devin124.501,073.00
TVBNOW3魚旦121.50165.00
TVBNOW2leo2000118.001,122.50
TVBNOW1TOK118.001,012.50
TVBNOW2marcus0828111.00849.50
TVBNOW2ljw1982110.501,027.50
TVBNOW1puma8811107.001,019.00
TVBNOW FANTASY 英超 各人累计排行榜
组合参赛者每周得分总积分
WEEK 13
TVBNOW2leo2000118.001,122.50
TVBNOW1tang662098.501,077.50
TVBNOW1devin124.501,073.00
TVBNOW1leanming58.501,057.50
TVBNOW1chfong2126.001,046.00
TVBNOW2lma2377.501,038.50
TVBNOW2ljw1982110.501,027.50
TVBNOW1puma8811107.001,019.00
TVBNOW1canz8593.501,017.50
TVBNOW1joshlier100.001,014.50
TVBNOW FANTASY 组合 WEEK:13

组合名字:《TVBNOW》梦幻足球  
组合名字:至尊紅魔  
WEEK 13
各人得分X倍数真正得分
教练名字devin124.501.00124.50
队长名字woodstock122165.001.0065.00
會员名字chu55335869.002.00138.00
會员名字jacksonkua103.501.00103.50
會员名字sTeVe8671.001.50106.50
每期积分537.50
WEEK 13
各人得分X倍数真正得分
教练名字nikotina72.501.0072.50
队长名字joshlier100.001.00100.00
會员名字Hide54.001.5081.00
會员名字feimiao092.501.0092.50
會员名字wlt111072.002.00144.00
每期积分490.00
组合名字:TVBNOW联队  组合名字:靓仔一族  
WEEK 13
各人得分X倍数真正得分
教练名字chfong2126.002.00252.00
队长名字altooooon43.501.5065.25
會员名字bmoon197781.001.0081.00
會员名字00-00-0077.001.0077.00
會员名字leanming58.501.0058.50
每期积分533.75
WEEK 13
各人得分X倍数真正得分
教练名字canz8593.501.50140.25
队长名字ljw1982110.502.00221.00
會员名字cck_my81.001.0081.00
會员名字mikeyap65.501.0065.50
會员名字C_L_Beh84.001.0084.00
每期积分591.75
组合名字: "大马组"组合名字:富家豪族
WEEK 13
各人得分X倍数真正得分
教练名字ls_siew53.001.0053.00
队长名字walala80.002.00160.00
會员名字marcus0828111.001.50166.50
會员名字可爱62.001.0062.00
會员名字wei23 team98.501.0098.50
每期积分540.00
WEEK 13
各人得分X倍数真正得分
教练名字必胜_Win84.001.0084.00
队长名字knchung58.001.0058.00
會员名字toby21628.001.0028.00
會员名字clever71855.001.5082.50
會员名字tang662098.502.00197.00
每期积分449.50
组合名字:雜牌軍團组合名字:《破军》骇客组织
WEEK 13
各人得分X倍数真正得分
教练名字puma8811107.002.00214.00
队长名字TOK118.001.50177.00
會员名字lma2377.501.0077.50
會员名字jim565562.501.0062.50
會员名字gary_jeff77.001.0077.00
每期积分608.00
WEEK 13
各人得分X倍数真正得分
教练名字how210972.002.00144.00
队长名字wayne775.001.50112.50
會员名字ivan28281.001.0081.00
會员名字hendytiu75.001.0075.00
會员名字edwin1075.001.0075.00
每期积分487.50

恭喜嗮 雜牌軍團 连庄!
原帖由 steve86 於 2008-11-17 08:10 PM 發表
jackson兄。。。如果你做队长就好啦。。。
不如下期换换呢。。。
不是没信心。。。
而是我不要卖掉杰仔。。。
但杰仔可能没踢。。。
哈哈。。。换人我话唔到事,
要同chu教练倾下。。。。
但我建议可以由DEVIN兄代替做队长!
我都非常明白你嘅感受,
如果换着係我 可能都唔会买C罗!(比如话佢受伤一场)
我发现咗個秘密。。。。
换人人数越多 就越有机会获得高分。
Steve兄不妨一试!
原帖由 devin 於 2008-11-17 08:42 PM 發表

我都唔系很dim的啧,

我要看车仔有表现我才有表现架

jackson兄的C.罗表现很好,原本我都想过这个礼拜要买C.罗的,

不过要牺牲3个球员,所以没换到。。。

现在都有点后悔,

他又升价到30几蚊咯。。。。

现在没 ...
平均有买佢嘅 参赛者 都应该可以获得80分(总分)以上!
虽然我唔係 曼迷 但为咗 FANTASY 都要牺牲下喇!
30蚊係我就唔买喇 因为要牺牲三位10蚊球员,
BALLACK ZAKI JANES ALMUNIA SAHA TEVEZ VALENCIA PEDERSEN TIM CAHILL CAREW ASHLEY COLE MALOUDA TERRY MALOUDA DARREN BENT ELANO 等等。。。。
全部都係非常值得嘅 "十几蚊球员"!
而且仲有三個机会。。。
所以我绝对唔会牺牲三個机会!
下個星期NEWCASTLE对车仔!
仲有冇人收留S。GIVEN??
原帖由 devin 於 2008-11-17 09:04 PM 發表

Anelka 状态甘好,

还有人敢收留S。GIVEN??

唔知死字点写??
但买咗佢我攞返一蚊鸡唔够买其他球员,
唉。。。又要牺牲其他球员。。。
但NEWCASTLE之前曾经同曼联打成平手(第一场联赛),
果暂佢好似有成二十几分!
原帖由 devin 於 2008-11-17 09:13 PM 發表

甘你又没有勇气去博??

不过车仔主场没有客场甘劲的。。。

Stoke v West Brom 的球员可能博得过。。。
冇错 我觉得STOKE呢场应该係OPEN GAME!
可能会入好多波。。。
但因为对手分别都係升班马,
所以应该都几了解下对方。。。
另外 我肯定会KEEP住S GIVEN,
因为 我相信车仔係时候行返下盘喇。。
下下上盘庄家就嚟破产。。。
原帖由 tok 於 2008-11-17 09:45 PM 發表

我又唔係甘睇
升班馬唔=了解既…
多唔多波入我就覺得唔一定,始終前線既把握力差d嘛

紐卡素下場作客,死既機會大,不過大炒就要睇下開波頭段有無波入,
入到就拜拜定,所以唔博抵

不過頭段無波入到,就=given有料到
就會勁高 ...
哈哈。。咁TOK兄会KEEP 住GIVEN??
原帖由 steve86 於 2008-11-17 11:07 PM 發表

是吗???
换多=高分。。。
我都打算大清洗。。。
希望博得过。。。
但是资金有限。。。

Given我会狠狠地送他去大西洋。。。
拿他甘耐。。。扣甘耐。。。 ...
其实一蚊鸡球员可以获得"一分"都已经算係唔错!
试问FANTASY期期都有一百蚊俾我哋,
但我哋想尽办法都好难获得100分??
就算係依家30几蚊嘅C罗都好难担保可以获得30分。。。