返回列表 回復 發帖
Given暂时被扣6分 再踢迈下一场分分钟被扣10分!
依家终于明白点解佢咁平!
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-29 03:43 PM 發表
哈哈...  tvbnow连队 终于拿到冠军啦.....
恭喜嗮 TVBNOW联队 第九期奖金已经派嗮 有冇收到呢??
原帖由 chu553358 於 2008-10-28 07:37 PM 發表

唔係2場賽事咩
哈哈!係两场赛事,
就由佢哋开心下先啦。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-29 04:26 PM 發表
收到了jackson兄....
哈哈。。。希望阿金你每期都有机会获得冠军啦。。。
我应该都係第一次派彩俾你,
加油啊!
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-29 06:19 PM 發表
是第一次啊.... 我自己都不是很高分,chfong2和altooooon的分数都很高。全靠他们才可夺冠....
哈哈!组合赛事係遘球 团体精神,
每位组员都係重要人物,
少咗一位都唔掂。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-10-29 07:01 PM 發表
是的,会记住jackson兄这番话的。谢谢...
唔驶客气 以后有乜需要帮手记得通知我啦。
原帖由 devin 於 2008-10-29 08:06 PM 發表

今晚轮到我发威啦
哈哈。。。我都希望Devin兄可以旗开得胜,
同时为我哋组合带嚟冠军宝座!
之前买咗 羅賓奴 真係走宝。。。。
原帖由 chu553358 於 2008-10-30 01:13 AM 發表

jackson兄無留意到曼城呢2場既對手都唔係強勁咩
所以我先買佢 分分鍾下一期我就放棄佢(即用即棄)
估唔到昨晚佢冇表现。。。。
我两位前锋 Defoe,Zaki都係一样,
仲係吃零鸡蛋 好彩有保留C罗,Adebayor等人。
原帖由 chu553358 於 2008-10-31 07:45 PM 發表

已經搞掂啦
赌王第一次做教练就成为冠军,
之后呢個重要任务就交俾你啦。。
原帖由 woodstock1221 於 2008-10-31 05:04 PM 發表
TVBNOW FANTASY 组合 WEEK:10
只供參考 : 最終成績由jackson兄發表
组合名字:《TVBNOW》梦幻足球  
组合名字:至尊紅魔   
WEEK 9各人得分X倍数真正得分教练名字jacksonkua140.502.00281.00队长名字sTeVe86171.501.50257 ...
辛苦嗮WOOD兄。。。。
无可非议 《TVBNOW》梦幻足球 呢期每位组员都获得好高分,
小第已经非常努力挑选球员,
但最终都係组合入边最低分果位,
呢点证明大家都非常努力希望可以获得冠军,
多谢嗮咁多位先。。。
原帖由 woodstock1221 於 2008-11-3 08:37 PM 發表
jackson兄你返來就好喔。。。
今期大件事喔。。。雲佩斯紅牌出場阿仙奴1:2輸了
我今次一定很小分數
奇怪喔。。。。
FANTASY果边仲没有WEEK11嘅得分??
可能要等下喇!
另外 如果WOOD兄已经UPDATE咗WEEK10嘅得分,
可否EMAIL俾我??
因为我想顺便UPDATE下之后落嚟嘅WEEK11得分。
多谢嗮你先!
原帖由 steve86 於 2008-11-3 08:37 PM 發表

你返来啦。。。
听讲你之前病咗。。。
是否卑阿仙奴激到病咗。。。

俾VAN PERSIE打伤。。。。
原帖由 steve86 於 2008-11-3 09:58 PM 發表

阿仙奴差咗。。。
所以在估波游戏中我猜曼联5-3胜出。。。  
曼联虽然好好状态,
但嚟到Emirates要入五球应该冇乜可能!