返回列表 回復 發帖
原帖由 wei23 於 2008-10-20 02:29 AM 發表
totenham is too bad for this seoson i
热刺已经创造多项纪录!
☆★☆★☆TVBNOW FANTASY 意甲 08/09 ☆★☆★☆

入嚟帮肥猫兄打下广告
FANTASY意甲 已经登场!
组合名字:《TVBNOW》梦幻足球
教练名字:chu553358
队长名字:steve86
会员名字:Devin
会员名字:jacksonkua
会员名字:woodstock1221

第十轮开始之后嘅阵容!
大家小心啊!

哈哈。。chu兄係时候替天行动!
英格兰联赛之参赛者分布
英超联赛英冠联赛英甲联赛英乙联赛英丙联赛
(第1直第20名)(第21直第40名)(第41直第60名)(第61直第80名)(第81直第100名)
leo2000Godblessyouwei23 teamkinroy79
leanmingcck_mybmoon1977joe35klcdarrenlim89
canz85andywoeiechi019ivan282ooichse
devingarrick_lingV36asoonzylmc2046
altooooonTOKgary_jeffedwin10Stephenlai1986
feimiao0Hide必胜_Winwayne7rockyguo
ljw1982jclaiknchungadtzCloudy_lone
lma23nesta0013walalashiavvtatmingtai
tang6620nikotinaIvan07soon1012wayneti
chfong2toby216sunnyhendytiuGQG
jim5655jkhboonls_siewwei_82后勤部长
jacksonkua羅愛我liverpoolmatch5bjff6000
iceman-x可爱00-00-00見人就隊nndnnd
sTeVe86clever718lyanbebe球壇小公主hhd
joshlierwoodstock1221Gabriel_Lumhow2109cpu
puma8811sjetkk1123悲酥清風
wlt1110janleunged_teckvan_pussy
C_L_Behweekemikeyapbnk928
chu553358tshekBlueDevilchuu
sicmarcus0828calchuiehlow
注:英丙联赛由于人数不够,暂时压后举办。
原帖由 steve86 於 2008-10-22 12:00 AM 發表

下期棋两场赛事。。。你们放心让我当队长???  
我对组合所有成员都有信心,
净係对自己冇乜信心。。。。
原帖由 leanming 於 2008-10-22 10:57 AM 發表
路遥知马力,第九期终于让我们拿下冠军了。
还有就是累计个人排行榜也有三个入围,尤其是教练和队长;不错不错,只是。。。。
联赛争霸也将开始,到时要支持教练/队长赢我还是我赢你们呢? ...
恭喜嗮。。。TVBNOW联队!
希望你可以带领联队步步高升!
原帖由 chu553358 於 2008-10-22 05:42 PM 發表

我以為係tvbnow夢幻組合冠軍tim
chu兄记错喇 下一期先係我哋攞 冠军!
原帖由 steve86 於 2008-10-22 08:36 PM 發表

是哦。。。对自己特别冇乜信心。。。
我唯有尽力。。。如果5掂下期先换啦。。。
好多赛事要顾虑。。。不过以组合为先啦!!!
做教练其实压力的确好大,
所以我都受唔住呢种刺激。。。
steve兄放心 最重要你已经做好自己嘅工作。
原帖由 devin 於 2008-10-24 09:42 PM 發表
大家对 Arsenal 队的 Adebayor 点看呢??

Arsenal 有一场比赛对 Tottenham 哦。。。
认真底买。。。。
原帖由 joshlier 於 2008-10-24 10:12 PM 發表

i be captain??

組合名字: 至尊紅魔

教練名字:wlt1110
隊長名字:joshlier
會員名字:feimiao0
會員名字:nikotina
會員名字:HIDE

this week got wlt1110 heng leads us again...sure win

Jacksonkua  ...
OK!冇问题!
原帖由 chu553358 於 2008-10-23 11:19 PM 發表
唔知里奧.費甸南 趕唔趕得切復出
就算有 可能都係踢一场。
原帖由 devin 於 2008-10-24 09:37 PM 發表
到依家都还没好球员,

一周双赛很难选球员。。。
要小心购买 会影响累计得分。
原帖由 devin 於 2008-10-25 01:57 AM 發表

Hull 有一场对车仔,

对他有点担心,

车仔专吃升班马的。。。
HULL能够击败阿仙奴 的确唔简单!
但要赢车仔唔係咁易。。。。
呢期 我睇好曼联 阿仙奴 & 曼城可以顺利过关!
原帖由 devin 於 2008-10-27 10:21 AM 發表

好彩有买到,

不然这个礼拜只有28分

一个球员竟然比我其他10人高分
你就好啦。。。。
好彩呢期已经唔做教练!
如果唔係真係累咗大家。。
原帖由 chu553358 於 2008-10-26 05:35 PM 發表

中紅牌就慘了
呢場扣2分(紅牌唔止2分 ) 下場又停賽
20几蚊 仲要扣两分!
好彩我冇买。。。。