返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-9-26 05:35 PM 發表

哇,jackson那么支持曼联球员啊,小心曼联带来翻船啊。。哈哈
我就全部11位买arsenal小将
哈哈!我就肯定唔会买超过三位曼联球员!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-27 02:47 PM 發表

小小罗肯定是首发出场的啦,至于另外其他人,我想中场应该会是哈格里夫斯陪Anderson,左翼让给小将nani。
另外vidic也解禁付出。。。
呢场波 小第买咗英超三强90%球员!
我相信三强赢波机会应该会爆灯,
如果有得买三连串,
呢期嘅机会最高。。。但相对赔率都应该几低。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-27 04:26 PM 發表

希望你能跑出一头好马啦
哈哈。。咁都同时要祝WLT兄果11位阿仙奴球员可以大炒-->猴城
原帖由 wlt1110 於 2008-9-27 04:56 PM 發表

一定可以大炒候成
可惜我冇钱买阿仙奴前锋!
但点都祝福所有已经买阿仙奴球员嘅参赛者。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-27 06:06 PM 發表

多谢你的祝福,不过,我看都没有狂人好像我酱,全买arsenal球员
wlt兄阵容里面净得三位阿仙奴球员??
原帖由 devin 於 2008-9-27 06:03 PM 發表
P.Robinson得受伤搞到我要换门将,

刚刚才换好球员。
我都一样换咗。。。。一蚊嘅Given!
我嘅 Tim Cahill 红卡出场!
原帖由 devin 於 2008-9-27 09:30 PM 發表
Cahil红卡啊
我哋同病相怜。。。。。
呢期第一位落场球员就已经俾扣分,
真係大吉利事。。。
原帖由 feimiao0 於 2008-9-27 09:39 PM 發表
有无人买torres啊?难得佢今日入两球。。。
我估计之前佢咁嘅表现,
应该好多人都Drop咗。。。
除非係D唔记得换人嘅参赛者啦。。。
原帖由 steve86 於 2008-9-27 11:22 PM 發表

我绝对5会放弃T9。。。。
哈哈。。。

jackson。。。我刚刚放咗cahil。。。
你就好啦。。。。
Tim Cahill扣三分,
Given又唔知扣几分。。。
原帖由 steve86 於 2008-9-28 12:24 AM 發表

嘻嘻。。我好就是你好。。。大家都好!!
遘得啱!
因为我哋係遘球团体精神!
呢個星期就靠嗮你啦。。。
我最多都係得果80几分。。。
我有74.5分。。。。
如果唔係有四位球员扣分,
可能有机会攞80几分。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-28 08:28 AM 發表
没有了,竟然有四位球员被扣分,定,dns!!
arsenal太令我失望了,加加埋埋,扣扣埋埋,暂时获得分数是3。5分,顶 ...
我同你一样。。。。有四位球员扣分!
但就净得一位阿仙奴球员扣分。。。
所有得分&排位,
将侅星期四/五出炉!
不便之处敬请原谅。。。
唔好意思,之前仲以为你得4位球员扣分!
估唔到有成6位咁多。。。。其实难度都几高下。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-30 11:03 AM 發表

最新记录 星期 7 分16.00

艾蒙尼亞阿仙奴-2.00 分數後衛沙根拿阿仙奴-1.50 分數基歷治阿仙奴5.50 分數尼臣布力般-7.50 分數中場胡禮菲臘斯曼城13.50 分數丹尼臣 ...