返回列表 回復 發帖
chu兄唔记得换球员??
J. Gutiérrez受伤冇落场。。。
原帖由 HIDE 於 2008-9-14 11:54 AM 發表
我都有球員無落場
HIDE兄仲有Arteta+Yakube两位猛将,
最后得分必定高过我。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-14 05:54 PM 發表
哈哈。。。等热刺对维拉踢了,就知道我的厉害啦
WLT兄净返woodgate没落场。。。
少心威拉入波被扣分啊!
恭喜嗮Feimiao兄累计排行榜--冠军!
原帖由 steve86 於 2008-9-15 12:17 AM 發表
最近真是很忙。。。

连波都某时间睇。。。

依期一定又拿5高分啦。。。

不过很开心。。。

因为利记赢左。。
恭喜嗮Steve,
恭喜利记!
下個星期再来过啦。。
原帖由 woodstock1221 於 2008-9-15 12:43 AM 發表
我都有球員無落場
Nasri受伤,而Mullins属于防守型中场,
果场波西喊落后,
所以佢冇机会落场!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-15 01:22 PM 發表

不可能给维拉进球的,
维拉客场成绩很差,上场还要输给升班马,是时候给热刺赢球赢盘了,相信我!
其实我都係买热刺赢波!
但希望可以Clean Sheet,
咁D后卫就可以攞多几分。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-15 01:23 PM 發表

我察觉到这一轮有很多买的球员都没有下场。。。。。。
所以话最后一分钟买球员必定有好处。
因为可以知道边位球员有冇落场。。
WEEK5个人排位已经出炉,
大家可以check下自己嘅名字,
恭喜嗮冠军得主:iceman-x,亚军lma23&季军feimiao0兄,

另外组合得分大家唔驶POST上嚟,
我会为大家排好。。。。。做嘢先!
WEEK 5=组合排行榜已经出炉,
大家可以check下自己嘅得分,
如有问题,请PM 我!

恭喜嗮"雜牌軍團"获得冠军,
游戏是教练lma兄仲获得"各人赛事"--->亚军!

而累计得分暂时仲没有人可以挑战到"至尊紅魔"!
下一期将更加紧张刺激!
原帖由 canz85 於 2008-9-17 06:20 PM 發表
omg...我算错了 。。原来是杂牌第一。。。
anyway  恭喜恭喜呀。。。
哈哈!依家要获得组合冠军真係几难。。。。
华仔我哋一齐努力啦。。。
重要通告:

今早我登入YAHOO FANTASY,
发觉佢哋又更改WEEK5积分,
我嘅得分由64.5改为68,
今晚我会再检验其他参赛者嘅得分,
如果有更改,会作出通知!
唔该嗮咁多位。。。。
哈哈。。。有劳咁多位入嚟报告!
呢次真係俾YAHOO玩死。。。
钟意就换下分数。。。。。

另外要多谢canz85(华仔)PM我你哋嘅得分。
今晚返去会UPDATE下大家嘅得分,
呢期应该有"双冠军"出现!
ice-man&lma23兄同样获得104分。
feimiao兄第二,第三等我check下先啦。。
至尊紅魔 :

教练名字:feimiao0
队长名字:joshlier
會员名字:HIDE
會员名字:nikotina
會员名字:wlt1110

富家豪族

练练名字:tang6620
队长名字:clever718
会员名字:toby216
会员名字:必胜_Win  
会员名字:knchung
已经改好!可以到二楼参观下。。。。
原帖由 devin 於 2008-9-18 08:11 PM 發表
哈哈,

J.Terry红卡变黄卡,

我的分数又加左啦
哈哈,,,devin兄,好多强队都更换教练/队长等等。。
但我坚信TVBNOW梦幻组合可以用返"原班人马"到最后攞冠军!
哈哈。。。我哋DEVIN兄做队长绝对有信心。。。