返回列表 回復 發帖
原帖由 HIDE 於 2008-8-19 04:55 PM 發表

個分乘大小小追返你地

哈哈。。。HIDE兄如果第一期就做队长,
依家冠军应该係你哋。。。。
因为至少可以多出几十分。。。嘻嘻。。
原帖由 devin 於 2008-8-19 08:08 PM 發表
好大顶高帽盖在我头上哦。。。

各位队友们太谦啦

相信大家保留实力,

下轮大家一起发力啦
哈哈。。。Devin教练遘得好!
我绝对赞同。
原帖由 leanming 於 2008-8-20 10:20 AM 發表

我会继续作本队教练至第二轮的球赛结束,然后会安排最高分数的两位当教练和队长;每两轮球赛,就会重新整理队员位置。
如果我没能当教练或队长,我还是会继续报告本队每周的分数。

大家一起努力吧! ...
Lean Ming兄真係個好教练!
既然你有咁好嘅建议,
我都绝对会支持你。
如果有任何更改,
记得通知我啦。。
原帖由 joshlier 於 2008-8-20 11:24 AM 發表
jackson heng..now the point all change..how? need to update? i think is the system probelm. need for ur suggetion?

Example : your point from 76--> 72.5
              HIDE heng point from 101.5 - ...
我觉得可能应该係以下问题:

1。System有问题。
2。计算方法更改。

点都好,我认为暂时唔驾驶Update分数,
如果过多两日都係同样积分,
我会同大家更改-->排行榜!
完全免费!

Yahoo同大家开咗個玩笑???
哈哈!比赛就嚟开始!
就睇下边位杀多啲啦。。。
经过三日嘅时间,已经证实Yahoo更改计算得分。。。。
所以小第依家会更改第一期嘅排行榜。。。。
所有TVBNOW$奖金已经派嗮(第一期)
如果有错漏,请PM我。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-23 09:48 PM 發表

又要辛苦你啦   
係啊。。。已经UPDATE嗮,
而最麻烦就係要UPDATE组合得分,
ANYWAY,奖金已经派出!
原帖由 nikotina 於 2008-8-23 10:06 PM 發表
received liao,thanks.
唔驶客气!恭喜嗮niko兄由第三升上第二名!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-23 10:33 PM 發表

多谢你,虽然才一点点奖金。。。
游戏遘心唔遘金!
呢個星期,曼联赛事安排侅最后一场。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-23 10:43 PM 發表

是的。。。。因为曼联要踢优胜者杯,所以赛事押后,我也有买曼联球员,希望临尾拿高分吧
哈哈。。。我都落重注买咗Rooney。。。
我有Torres,Adebayor,Rooney三位前锋,
希望三位有机会入波!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-24 12:00 AM 發表

会影响到我们,因为你的排名滑落,我们上升。。。哈哈哈哈啊哈  
哈哈。。。我哋仲有devin兄呢嘅"红牌"坐阵,
大家唔驶担心!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-24 12:27 AM 發表

红卡是被停赛三场的喔。。。。
哈哈。。。devin係教练,
唔係队长,所以唔受停赛影响。
我估计呢次canz兄应该可以几高分,
暂时佢有Yakubu+Gerrard入波,
而且仲係靓仔一族队长。。。得分x2。
原帖由 woodstock1221 於 2008-8-24 12:32 AM 發表
我今次都換好多人喔。。
哈哈wood兄有换人就应该有机会啦。。。
至少唔会Keep啲冇落场嘅球员。
原帖由 woodstock1221 於 2008-8-24 12:38 AM 發表

是喔。。因為上次11位球員有4位沒有落場。。
wood兄依家冇睇现场直播??