返回列表 回復 發帖

[自拍] 無聊自拍(加相)

,  描述: 加左 素艷 相~
買左新CAMERA,。。所以自戀下公仔箱論壇$ N7 O$ p% [6 F5 r4 E

- M7 x( |$ |, Z" S. X; U公仔箱論壇無化妝果D~~ 唔繫彈我牙
) h& B+ l+ S$ V0 f! utvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.76! b2 o7 K* C! w6 }
P.S. 繫起牀果陣影嘅TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 A2 y" B+ Z7 d2 F; _4 W
, W9 q  G; v1 s5 j( K8 H
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thanks
$ w- [5 @/ V; Z4 V3 }- J- l5.39.217.76動作真快
原帖由 Izakaya 於 2007-12-3 02:48 PM 發表 / H' \6 P6 e, E& q  ?* Q
呀 我上次飲茶終於見到真人 5.39.217.765 A* E+ x. C0 ?( ~2 g+ |$ P
CAMERA 係邊買同幾錢呀?
! g! w9 |8 k! j3 n/ j5555555555555。。。妳5同我講?
  e3 H/ N; I+ i/ G9 k3 D% A9 u公仔箱論壇妳繫星期幾去加?
/ ~7 j5 }! z$ e9 k; G5 J% N; x7 J8 @8 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。星期日我特別惡死加~~ 無啦無啦~~ 妳見到我龐大嘅身軀啦~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- w8 M% }/ o) p/ [* o" f/ Y
公仔箱論壇9 J: z* x6 v+ c0 M
繫fry‘s 度買,包稅同買MEMORY CARD 就378
原帖由 Izakaya 於 2007-12-4 09:46 AM 發表
' _+ _0 G; O. d7 k8 W7 Y9 k公仔箱論壇
' o2 \0 X3 C- @  CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。THANK'S GIVING 個日 GUM多人講咩呀 阻住做野咩
: @3 D; m- v5 `tvb now,tvbnow,bttvb/ P3 R$ Q/ O. M8 }
咩牌子 ? 買唔到SONY $77 果部?tvb now,tvbnow,bttvb( v6 q' X9 k, o

$ r$ o- ?- j1 J+ o+ P公仔箱論壇如果我部新手機早幾日到既話我偸影左LU:019:
) S3 N& d, D) R0 w( ^' I' L
6 R; x+ x  ~0 L. s$ N- uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* I% {2 _# j5 E& ~, f# I& K, f3 R6 x公仔箱論壇無啊~ 我呢部唔可以減價~tvb now,tvbnow,bttvb" D# Y/ C# n( i& c" W
繫sony架~ 粉紅色個CYBERSHOT5.39.217.76* P2 T0 ]; E1 _3 f/ i2 O$ n

# e% a  {0 O; d6 ~' n" E* }  vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。妳下次黎飲茶記得say hi 牙~ 我遲D POST 相。。妳會見到我嘅相機
多謝支持窩~~~ 最近皮膚差左,我都唔敢化妝
2 t0 D9 V  c6 M- ztvb now,tvbnow,bttvbD皮繫甘脫落~~~恐怖
原帖由 howgeemun 於 2007-12-4 04:22 AM 發表 公仔箱論壇! @4 \. k& G( W& F# d+ G) q
好令女呀...
6 k8 M3 d- B( N, k  M5.39.217.76你返咩工驾? 点解有甘令既制服雀既??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: f& g* w/ V5 r3 B2 V. w) y+ s0 v7 o. ?2 m

8 X, l+ ~' M: V! V# B* x' I
) C+ l/ L. t0 ytvb now,tvbnow,bttvb繫D酒樓度做帶位咋~~
原帖由 wahdee 於 2007-12-5 08:24 AM 發表
. J  e3 Z0 u5 I1 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。果然喺天生麗質
* W8 C+ T$ M+ ?$ K# ?, q唔喺浪得虛名6 w& W. ]% q) @! G( h  r
: Z% C' J9 h, c" c2 t7 b  ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& V! b3 Q0 k5 }; g( D3 [) ~5.39.217.76+ Y# J* j2 Y6 N) V
梗繫~~ ^_^,多謝妳支持啊~
原帖由 jwxie518 於 2007-12-5 01:10 PM 發表 9 l& Y3 Z$ {% n/ J6 J
新個兩張好純=3=哈哈
5.39.217.76) _3 ^2 C/ ^% C* I: m# q
) \) o" T0 e' S: |0 i6 z

) B8 _3 f3 K5 i/ f( Ftvb now,tvbnow,bttvb好耐都無純過拉~ 所以米純下囖
原帖由 jwxie518 於 2007-12-6 05:39 AM 發表
, A# n: F5 r8 |- @6 q, {9 otvb now,tvbnow,bttvb=0=純多d公仔箱論壇' {4 A; ~' i: S& ?- d4 |9 ^
hahahaha1 E1 v5 _! S. y1 A/ J& G
咁樣會仲好睇@@
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 w3 \' a$ {$ Y0 D& ?
tvb now,tvbnow,bttvb- q6 j% k  ^- {9 H/ _4 c8 z
8 T7 x, u2 \! @6 q- C+ u
甘以后我少D化妝拉
我沒說過我是LA的