返回列表 回復 發帖
我中意煎pan戴眼鏡多D!佢戴上眼鏡好睇好多
, ~# z4 C( U9 H5 H% j5 Y" i
5 o! O" l" [$ n- R2 D9 Y
真係順眼啲架呵.........) c, u, u5 m, ]3 A) l
leekwoklam 發表於 2014-3-22 03:18 PM
睇咗6集《叛逃》,認真留意,真係發覺佢有小小豆豉眼 。大大真好眼
: N' K+ w* z3 O3 h9 f3 l公仔箱論壇# |8 h, o3 j$ I4 y0 W6 c: F
tvb now,tvbnow,bttvb# X: m3 J4 k2 T  B: A* p
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  _# D7 w0 V/ H

, N, c' J8 O+ dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係啊,我相信展鵬自已都會知,所以我真係建議無記少啲安非排佢做古裝。
  s, v+ t7 p: g4 K  Otvb now,tvbnow,bttvb' j1 E5 {1 ~7 D
問大家一個I.Q.題吖,煎Pan做邊啲角色唔會比人批評眼細呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' I! m0 `, T( ^: l3 }
leekwoklam 發表於 2014-3-26 01:32 PM
做瞎人按摩治療師一定唔會比人話,佢一定會戴黑超!

評分次數

• timmaxsing

總之佢做乜角色都好, 千祈唔好唔戴眼鏡, 仲要係有框眼鏡喎, 無框都係好唔順眼. 其實佢就算做盲人都係唔係咁順眼架, 因為佢對眼嘅輪廓可能戴眼鏡太耐搞到好似變咗少少形咁架! 點解要戴有框眼鏡就係因為佢對眼嘅輪廓囉 ...# @( \8 s' i. e, P+ W. {
大文細佬 發表於 2014-3-28 12:42 AM
完全鑽同大佬的獨特見解
* B, S* y- U& f8 X$ w5 F

& ^9 f0 d: @; H+ ~- @公仔箱論壇啱嘞!
9 r5 D5 ^1 M( i+ o+ j
4 K$ q: ?5 r0 @" x; |2 O5.39.217.76我又想問多一題,如果係古裝劇呢?邊一類/一個角色最啱煎Pan呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. z. x8 Y+ d, f$ z$ M* J' K
leekwoklam 發表於 2014-3-27 04:11 PM
大文大佬話愛新覺羅·溥儀,睇[我的前半生]裡的圖片溥儀的确係戴眼鏡。
) A: |' @# b6 x) atvb now,tvbnow,bttvb又或者做皇帝例如秦始皇、周武王之类,起馬佢眼前有块亷庶住
; d: V% h  y" }4 B4 ~8 ktvb now,tvbnow,bttvb; W* F% C& h0 z* D# _
mnb1123都好有見地喎,幾好,請收獎。5.39.217.760 @- h% l. X4 z  K* h- j1 X
tvb now,tvbnow,bttvb( p% e5 \  b8 }7 B: i
仲有無其他會員參加,個遊戲未完架,繼續提名一啲適合展鹏做又唔怕比人話佢细眼嘅角色吖!
( n6 b: T$ v8 {2 U/ n% j6 y5.39.217.761 @2 G7 m- b0 R
你叫大文細佬佢做大佬真係非常啱,佢回帖好有心架。呀!你都好有心,多謝! ...6 I- q7 N' L4 ^, @/ ?8 S
leekwoklam 發表於 2014-3-28 02:01 PM
多謝大大獎勵 。咁啱呢個星期放假先可参加公仔箱論壇# g1 t0 \6 |0 |) V5 l
論壇學嘢,平時真係冇時间
公仔箱論壇% P- G" g" `! s! D/ j6 _6 o

' V5 P1 i5 j% Z/ O7 f公仔箱論壇唔敢自稱大佬呀... 我當然想做大佬喇.. 威威嘛! 但我何得何能呀??? 都係平時鍾意睇下武俠小說同埋香港啲劇啫, 所以特別多理論.. 唔好見怪! 話時話吖, 依家睇緊香港嘅小說"紅Van"呀, 幾好睇喎. 未睇一定要 ...5.39.217.766 A( m. h% m( k. Y4 U
大文細佬 發表於 2014-3-28 11:46 PM
大大自稱細佬但大大D獨特見解真係神級大佬 。我都好錘意睇武俠小說同港劇但平日冇物時间,錯失好多精彩節目