返回列表 回復 發帖
蠻可愛的啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1 J$ R: Q3 q2 Z* _% L- ]tvb now,tvbnow,bttvbsiasowen 發表於 2014-5-11 06:24 PM
* q* v2 S/ }. c/ y8 R  m
謝謝啊
留下了....足跡...((好大-0-
似貞子喎!
* R1 Z6 x- c. {- N) z# cdcskdc 發表於 2014-5-17 05:59 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- D; P) k( \, ^
呵呵
原來想做咖啡店,到時記得嗌我幫親       幹,話說我前幾日手機掉左落馬桶,你D野都無曬LU
0 S  m% y  ^4 N- oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。firemic 發表於 2014-5-21 08:40 PM
- m' z7 ?; e: o1 s2 u
哈哈,入到去做之後會叫你黎幫親的了XD5.39.217.76/ L  e) n4 ?! v% k& n
手機掉左落馬桶咁唔小心啊
你夠彊對住我講"哦多沙唔,哦哈YO"嗎?
" }+ r2 ?# h  ^4 G1 r3 G8 ^* uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。firemic 發表於 2014-5-23 09:48 PM
' Z( N; _' ^( f6 j+ k$ C' T
我會講WELCOME
係咪你本人???TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 P2 g5 s8 f( }5 j6 I* U# |
Sicketsn、Xy 發表於 2014-6-8 04:53 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 z3 F+ x2 K  e* e* Q2 y% f
你在街上推到我?
個樣普通到呢...好MK呀..# r0 Z, _$ ?6 X7 R# H/ d8 q2 o
smartmichall 發表於 2014-9-21 11:45 PM
& d, J+ f" f* S" G$ {% p* Z! @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。很熟的回復
Ghost!! 5.39.217.76) n! l7 e" u" s: A. q2 a
Lovelysun 發表於 2014-6-14 11:58 AM
" B7 I. R7 u1 z5 `9 |5.39.217.76惡夢嗎
1 `4 i* P$ y7 `$ u! g0 J. ?5 D- `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你要講Welcome哦多沙先夠專業tvb now,tvbnow,bttvb% ?) Z5 T- i  a$ @6 A9 K8 l- Q6 C
話說最近去開觀塘,重以麗港城同澳海城一樣甘多野行,原來得個名
7 I$ Q- d  j$ J5.39.217.76firemic 發表於 2014-6-16 10:56 PM
! \. S* V6 ?' `0 @: f2 @. g0 m. z哦多沙不是爸爸嗎
! U6 }1 U7 ^, n& Z0 a2 g. yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過我樣子太普通
0 L6 A1 m; {, p# T8 U5.39.217.76平凡所以都入5到
唔講真係唔覺,好似有個局長叫乜乜剛。。。公仔箱論壇9 o; j% r, M6 g6 ~
Sicketsn、Xy 發表於 2014-6-20 01:09 PM
. p8 Q7 _- X+ H2 e0 n1 r  u/ JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 h4 [  G( m/ @% @5 C0 W: R
半年後回來了* S' b& I( U, z0 r5 C! d2 k
你說什麼局長