返回列表 回復 發帖
蠻可愛的啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~. [9 e$ B& B; J5 C1 p, B
siasowen 發表於 2014-5-11 06:24 PM
6 h! p/ c# D0 r: E  N5 B. a0 M+ z! F公仔箱論壇謝謝啊
留下了....足跡...((好大-0-
似貞子喎!
6 U- l- {0 x$ @tvb now,tvbnow,bttvbdcskdc 發表於 2014-5-17 05:59 PM
5.39.217.76: k# V6 y5 @$ T8 [7 t0 O
呵呵
原來想做咖啡店,到時記得嗌我幫親       幹,話說我前幾日手機掉左落馬桶,你D野都無曬LU公仔箱論壇% q  F% t( ?9 V# r
firemic 發表於 2014-5-21 08:40 PM
公仔箱論壇! {2 i( x: u4 k) S
哈哈,入到去做之後會叫你黎幫親的了XD! v% v" @( b& x0 T
手機掉左落馬桶咁唔小心啊
你夠彊對住我講"哦多沙唔,哦哈YO"嗎?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ X3 U* [) g; |7 _" k4 L
firemic 發表於 2014-5-23 09:48 PM
* S: h) O) n1 R我會講WELCOME
係咪你本人???
+ v' d9 V' n6 C+ e# d8 h8 W: P  mSicketsn、Xy 發表於 2014-6-8 04:53 PM
公仔箱論壇, P+ P4 {, N. P7 O' n
你在街上推到我?
個樣普通到呢...好MK呀..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! T6 B3 P: m2 I8 J
smartmichall 發表於 2014-9-21 11:45 PM
# z7 ?5 N3 l. j* }5.39.217.76很熟的回復
Ghost!! 4 w! d- x9 J" R$ v9 J
Lovelysun 發表於 2014-6-14 11:58 AM
% f' Y( o8 R  P+ ~1 @+ b3 F
惡夢嗎
公仔箱論壇3 u( |; ^# C+ O2 e
你要講Welcome哦多沙先夠專業公仔箱論壇6 n+ l' ^) X7 H+ t- I8 L
話說最近去開觀塘,重以麗港城同澳海城一樣甘多野行,原來得個名- a' L9 D& k# ^1 l
firemic 發表於 2014-6-16 10:56 PM
tvb now,tvbnow,bttvb$ x" O' g8 d3 q* |# m
哦多沙不是爸爸嗎公仔箱論壇  x5 m3 _7 {+ N, m7 S& `! P
不過我樣子太普通
3 Z2 Z& p, S: r, A. k2 etvb now,tvbnow,bttvb平凡所以都入5到
唔講真係唔覺,好似有個局長叫乜乜剛。。。
6 A# g; L7 ]* R( p4 lSicketsn、Xy 發表於 2014-6-20 01:09 PM
9 X1 h/ ]# i. b& N9 k5 c6 |7 J5.39.217.769 A5 n6 e. b) N0 h1 @5 w
半年後回來了- X" V* n9 `3 T8 M, `0 N- S/ z# n
你說什麼局長