返回列表 回復 發帖
原帖由 susie1213 於 2006-11-7 04:06 AM 發表。 公仔箱論壇5 U( C: q1 h9 h; B5 k
lalalala... halo everyone... :-"
/ t0 H& E4 U2 t/ S( l公仔箱論壇
3 B/ I3 o) t# L& N+ |5.39.217.76
3 x# Z) \! w* H! [個眼袋最小可以放個 一毫子入去喎!~' Y  r0 T8 A/ `
努力努力~
新相完全無眼袋問題(影出黎)8 J: m* b; Z  h0 Q
呢張索好多!~
9 {/ ?0 O* C& i) \6 k% f" S天氣轉左妳都著咁小布?? 加selling point?
原帖由 susie1213 於 2006-11-10 03:02 PM 發表。 
2 ~6 h# u8 ?/ j+ k* l5.39.217.76你意思係話我著小d布博羅分啊? TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  C' [- i" Q- `
張相係summer 影著背心唔出奇~
, K8 i, F! t6 L! ?
5.39.217.76, v# C: S! v& {% I9 R6 c
tvb now,tvbnow,bttvb7 Z4 y, t5 u* t
緊係唔係博呢度0的分啦!~ 多分都唔知有咩用!~ ( E. C3 C( i7 K' y* a2 z
我意思係你自己張相多個sellling point
0 {! T2 V  s1 `/ ]* ]0 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。妳學生黎架可?
好遠呀!~ canada...........
原帖由 susie1213 於 2006-11-11 03:23 AM 發表。 5.39.217.76: J$ s& D' s% _1 O, B" \
回復第 45 帖由  海盜王 所發的帖子
. z" ]7 N! x( y! TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔知到時有咩做啊=pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! O6 m1 T' x5 A' q% p
有咩提議? =]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: b" T1 N. ?- M4 C- w: S
1 _4 c# c# ]3 I  f" K. u
回復第 46 帖由  getronics 所發的帖子
* Q6 s7 f& F( ]9 O# ^公仔箱論壇係啊~ 好凍tim~
6 A4 H6 n( E. F0 ]% p! Ltvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, I0 s  M. S/ W6 p& R
tvb now,tvbnow,bttvb  b0 @4 L' t+ z9 J/ p
妳全家過去定會番黎果種?
原帖由 dororo 於 2006-11-11 10:54 AM 發表。 tvb now,tvbnow,bttvb! U0 r; j( N8 G: n# P! D) |4 t/ W

3 W" i# @  H7 I# v/ n/ L% x# k冇想睇下冇化妝係咪仲靚啫;;)
# @2 v' N! K& L% ]& g% ~, d, R* Q公仔箱論壇我是hk 的=((
- u7 X2 _7 }/ u# w* ?$ Dtvb now,tvbnow,bttvb
% l. O9 y; U; D, M  [) `' s5.39.217.76  R6 z* R% r4 ~2 ]/ ]! y
我諗佢眼袋會浮晒上黎!~ 唔好難委人....
原帖由 susie1213 於 2006-11-11 03:21 PM 發表。 0 l+ f7 P( w7 D) x7 e
多謝你多番題起我個眼袋wo!
# m2 T+ N: j& E' Q' @, H唔好意思lo... 人無精神係甘樣ga na~
公仔箱論壇7 j1 x/ n3 u/ w' w# e4 u5 V

* z6 M9 Z, [- v  |9 m. {- g
8 H, o$ |. s! ]- g% J6 f' W公仔箱論壇唔係嬲下嘛!~  其實妳都係令人索鼻0既女生黎~:-" 4 s: E& W4 {& S7 }. A2 C

8 u+ ?' w' p5 C, p) u; {2 Q* Z5.39.217.76我只係諗 好小女生會比人睇 before/after!!  除左男友.
第二張似樣好多!~
都係第二張最索!~