返回列表 回復 發帖
原帖由 susie1213 於 2006-11-7 04:06 AM 發表。 
+ Q' A8 a: X) s! ^lalalala... halo everyone... :-"
& [+ u* j# @1 O( s+ k( e4 @公仔箱論壇
4 I- T1 z$ J( I5.39.217.76
- j) @( _1 k  r: ~( STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個眼袋最小可以放個 一毫子入去喎!~
7 H! O8 {4 e* E6 M+ `5.39.217.76努力努力~
新相完全無眼袋問題(影出黎)
: U% a5 B( K# R8 |/ W9 a5.39.217.76呢張索好多!~
( D5 u4 u% {% l; A. C. H) oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。天氣轉左妳都著咁小布?? 加selling point?
原帖由 susie1213 於 2006-11-10 03:02 PM 發表。 
  C  Z) G' {" }2 Y) N# |5.39.217.76你意思係話我著小d布博羅分啊? TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 U1 U) d9 Z& t, X# M
張相係summer 影著背心唔出奇~
5 G3 ?6 G& |/ c3 B$ F( J
6 }2 t9 u/ t6 G& A6 c8 ]& m+ ^' m1 f; m8 E6 A
緊係唔係博呢度0的分啦!~ 多分都唔知有咩用!~
- m8 Q; p4 o- B/ j3 L( ?5.39.217.76我意思係你自己張相多個sellling point
/ h6 q& m, [# @: U$ Wtvb now,tvbnow,bttvb妳學生黎架可?
好遠呀!~ canada...........
原帖由 susie1213 於 2006-11-11 03:23 AM 發表。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. m& Q/ W6 p2 A. v  L& }
回復第 45 帖由  海盜王 所發的帖子
+ }! R0 t- ^( C- m" M' }唔知到時有咩做啊=p
# A$ h3 s9 u5 M5.39.217.76有咩提議? =]
6 Y. R+ N2 ^2 b; M) t* w/ X公仔箱論壇; E! b0 y; u( O% K" z9 F
回復第 46 帖由  getronics 所發的帖子tvb now,tvbnow,bttvb& A% [0 T1 u8 h1 ]# f& h; K
係啊~ 好凍tim~
' {2 t' U' C9 Y4 K6 L

2 u+ K+ O6 X+ ?8 c- s/ _公仔箱論壇
1 I: `: ^0 K) u3 F- X" O/ |8 J妳全家過去定會番黎果種?
原帖由 dororo 於 2006-11-11 10:54 AM 發表。 
3 C5 Q9 d" t* u& v0 [5 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' g& G8 v  w7 Y5 w5.39.217.76冇想睇下冇化妝係咪仲靚啫;;) tvb now,tvbnow,bttvb; i# Q: s. b1 m
我是hk 的=((
5.39.217.763 t' |5 i. P: L

: X; G  c$ w/ p2 @' e3 C% kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& J+ h  Q# q0 d6 C
我諗佢眼袋會浮晒上黎!~ 唔好難委人....
原帖由 susie1213 於 2006-11-11 03:21 PM 發表。 6 d% v" Z3 V  a' r
多謝你多番題起我個眼袋wo!
& |6 h; B7 u/ P7 c, Y6 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔好意思lo... 人無精神係甘樣ga na~
" z& o5 {3 z4 T/ `, ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb* H; w+ f/ |: a' T. j- h. W

- c  q3 m! [9 v5 |# @4 n唔係嬲下嘛!~  其實妳都係令人索鼻0既女生黎~:-" + G2 K/ o! q! `, O1 c, G: D2 C  b
tvb now,tvbnow,bttvb+ i: L8 |, ~' |3 s& d( ?
我只係諗 好小女生會比人睇 before/after!!  除左男友.
第二張似樣好多!~
都係第二張最索!~