返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

tvb now,tvbnow,bttvb' r, o. b1 ^, ~! J2 f9 r" D. y: y

" J+ q$ Z6 C% @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" M& c7 s: E  O5 A. k9 E6 {: jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色公仔箱論壇# z8 ^" j/ a( [0 c7 t9 z4 q
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
9 s1 k4 j6 r3 U4 t: vtvb now,tvbnow,bttvb我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 v0 {' J! w: `9 V0 u
晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
( o! r6 e) d2 B% h* O4 T
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
5.39.217.768 U" I: ^7 |/ i" B' @: S9 O, R
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
& t3 a; V0 I8 `0 o4 ?; \公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" Z+ e( m; y  M' p0 u1 [
我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
/ r% p- y  R" B; O9 B, [. v7 p7 L
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
' F  Z+ X9 J  U, Y" t/ z5 Ubombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
/ P7 c& d9 ^3 R* W2 t1 R5 w' F係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
8 n% H! H% Y% q/ x+ a( |我個陣冇特別格價個d呀
( R$ `2 u$ E% V5.39.217.76但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
/ f: o0 P7 V7 t  {/ R( N$ Nbombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
7 B* N. G  L0 M1 e4 u* h+ l  {5.39.217.76咁都唔錯啵, 多謝師兄報料