返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
6 J2 `( p6 T6 ^1 v" x5 wkennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
/ m0 K' O! W- C1 v/ f! A3 f$ V  b8 \咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇5.39.217.76' O- P" t9 N# ?- `1 g% U
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
7 W5 a1 w4 _7 z" O3 a1 }# A: I% E" p公仔箱論壇我睇過廣告好似話係叫htc sense?
% V9 S( r6 C/ T1 G$ ?9 X. V$ Mtvb now,tvbnow,bttvb不過htc邊部好?
* H9 k1 o8 Z$ f公仔箱論壇係呀tvb now,tvbnow,bttvb# F9 I% l+ y3 H6 S1 V
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱5.39.217.76& U) F0 Z! _8 R. o- j' r; y! U
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
/ Y( {1 Q+ g4 c* [3 K5.39.217.76個個都話one@@
0 S, ?! k/ u8 @) ?tvb now,tvbnow,bttvb我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" o; X+ g. V, J& z7 ^4 n
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
, F+ S1 w4 t1 o6 x6 o6 okennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
* t* c2 z0 ?5 l3 x* K5 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
  C) N2 F2 R7 t  X4 O$ f( U- F我有d fd都咁講, lag應該係因為free ram唔夠啦, 聽佢地講得返7xx mb, 太食ram喇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 Y# K! v  k" X/ r* W2 q8 \6 E
鬆餅人 發表於 2013-6-11 07:40 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" D( V5 @) d3 M
傾電話都過熱?!小心燒左喎@@