返回列表 回復 發帖

想買手機, 請大家比d意見

我budget 5500左右, 主要都係影下相上下網, 有邊部岩我呢請問??
6 Y  A0 x: ?/ X# X/ J4 n$ ]公仔箱論壇師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
  d2 n& h, Z& Z' ^& ^/ K1 s0 ?5 S公仔箱論壇iamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
" O4 P* d' Y) b) L" _. \& z下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎
& l9 _1 \. m* A唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好公仔箱論壇$ p8 l. y+ ~( }; E( N
仲要配合埋鏡頭等等架
8 S7 i  Z, O' L- N1 {- c5.39.217.76你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相5.39.217.76- F0 l, w/ w  Q  s2 o
9時16分 發表於 2013-6-1 08:53 AM
6 s# ^  d% @, [, I5.39.217.76又好似幾有道理..哈哈
# g* }; q6 A, W, \想知呢部ONE影相多唔多野玩架??
近期都係得HTC ONE同S4架姐TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 g2 R) g. y1 b
但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左5.39.217.76/ e1 J& w0 G2 z3 L. s' J* j
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:12 AM
公仔箱論壇" ~! n+ z9 e1 z( ]! Y8 n
嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! d* R) b  o, S5 J
金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱: ~! A, j0 ^+ F5 E9 G9 t. Y
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
5.39.217.765 I  I& B, H5 I; b; T
ic, 咁我都放心d, 一陣真係爆炸就大件事
3 j) O1 O3 _5 c8 ytvb now,tvbnow,bttvb多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index& p" L- [: f, r3 V
9時16分 發表於 2013-6-1 09:52 AM
( {( i% L$ z; wtvb now,tvbnow,bttvbthx!!好詳細呀講得, 原來咁好架呢部