返回列表 回復 發帖

近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
note3仲要等喎
0 B' ~  y/ U7 U: L! gtvb now,tvbnow,bttvb我覺得one幾好, 自己都用緊
7 S2 }; F5 u9 w% D1 f5.39.217.76米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" q# P. q9 F8 H* E" p* ]9 U
one易唔易用呀?順嗎?
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
) F1 o) d2 ]) e9 g5 T! kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。maydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
" U; U$ {1 C# x8 Z
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添( U) J- K0 g. l3 W8 J  p) s
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
) z7 K2 I5 H; B) X- {
我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
$ D3 m3 K. {" k1 U: Z
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋1 d2 N' i$ n* s6 f: d! \
maydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
公仔箱論壇% h/ L/ a1 W: M4 I: i. T
下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
/ V. T; Y9 G: K( d9 b1 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
; Z. p3 j! b% B6 t' o$ J7 k公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
5.39.217.767 S: V3 l% c/ a* ]( l8 F' J8 }! t
原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one0 `  }! I( G; ^4 \7 j
布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
. s6 b) l# L- {" h7 I5 M+ Ytvb now,tvbnow,bttvb下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌