返回列表 回復 發帖

誰是"叛逃"競猜遊戲

希望呢齣戲好睇。大大力期望
TVB 啲劇次次都係開頭好睇,後尾好悶嘅
3 C, z) k3 |1 n" YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。LastWinner版主,你完全講中晒我睇完第一集後嘅感覺呀。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& E* r: Y: h1 Y; x) S
leekwoklam 發表於 2014-3-18 12:26 PM
7 x- Y* e5 b' M% f# |+ hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.76/ o; \( Y5 w! t4 |

% n0 [4 n! }1 x1 U4 a; V. w你睇食為奴就知,大結局好求其咋
5.39.217.76* q$ ~; c' y. L% S$ H$ J! _4 o
雅妹好, 唔知架,好睇就我和樓主兩人"雙刀起筆"勁寫, 唔好就可能唔寫囉
" G6 w/ H+ X  v" V- y/ dtimmaxsing 發表於 2014-3-18 09:58 AM
. _" V& d( [+ q  z) q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' L5 x( f+ r- w3 ~; o) Q. L( N
/ @4 ]8 F4 [! q9 ?4 y
加油 不過如果劇集係唔好睇嘅,寫來都冇用 希望好睇啦
$ A5 V+ u8 ?: r公仔箱論壇食為奴係奇特笑肚之作, 但《叛逃》天方夜幕之作,所以有代觀察
1 e' t+ ^' F! d# v- U8 K5 Wtimmaxsing 發表於 2014-3-18 02:50 PM
公仔箱論壇; j  h  @4 ~  D* H- _/ Q

# Q: v9 \- j1 r- Y( L/ dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。《叛逃》都係一樣,開頭好睇,後尾就
本帖最後由 LastWinner 於 2014-4-11 01:26 AM 編輯 2 l6 M' v9 G  E$ I4 n/ Q
: d& W/ {9 Y" ~! }# c1 c- X
誰是真正叛徒:
- s2 z* p, S! T% Q$ [9 q5 t. v! qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb7 |! b3 Z& q! B
我估B:鍾日嘉 (Jessica)tvb now,tvbnow,bttvb) p; y  r" i) \  p* ]

7 a, r) P6 @8 F+ t* D開頭歌見到Carson用槍指住Jessica就知啦
) o: p  G# m$ w" P
公仔箱論壇5 [, s# S. ]" G' }& ~" y: Y8 w

評分次數

• timmaxsing

answer is Jessica..
( f4 D# |7 M) h* C2 `/ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。trust me... 100%
8 F  m8 s* `; J$ {7 T/ h$ @tvb now,tvbnow,bttvblohdes 發表於 2014-4-12 02:44 AM
( y/ {3 v* Q1 J; c! P* X8 f$ l
tvb now,tvbnow,bttvb$ W5 Y: j# a& c0 v% {+ u) @
公仔箱論壇" Y* d; @% o- `# Z& ?
晨早猜到啦
聽日就揭曉囉,好緊張呀
---問題遊戲已截止,等待官方公布---
/ Y$ q5 d' p$ U/ b* N9 }1 P公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2014-4-14 10:00 PM
2 l- _- c7 V1 I. \' q! [2 O公仔箱論壇
! o, m/ B& s  y5 \4 z( d5 Z& R- xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 M0 W! E7 ~5 b- {4 R- @/ O
一定會好出人意料
我都話係jessica啦之後仲會有人估錯都得嘅