返回列表 回復 發帖

依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得) a7 n# Q, K; R' e9 _  d
樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
  h( C. V& _; L0 D3 }公仔箱論壇search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??. W, T. _/ H# D8 ^0 x3 w  {( D/ a0 v
咁你覺得好冇用呀?
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
5 ^( s/ p! P5 t$ @$ c  B# Xtvb now,tvbnow,bttvb一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb# `* \+ p4 J% Y4 `
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
8 `# l# `. Z+ p& m; g, Z2 k
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
& i$ x+ K0 T% I8 d7 r$ W好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
: o9 O' |# f9 C0 ~: F- B: @& qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
; g" w% h3 b3 L. None影相得唔得架?呢樣好緊要
公仔箱論壇  B7 y! \. A# W- ]
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@公仔箱論壇0 Z7 X( i7 |! s' l$ b8 r
你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
! I: K4 P5 |& i( z5 J5 K" K' y  }公仔箱論壇下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
  v  ?9 ]& c/ L8 v% e# F公仔箱論壇近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒* R! h" d" j' r4 q
一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
( g% q  j( D8 {8 q) C9 h5 Ztvb now,tvbnow,bttvb如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
6 Q3 I4 I, Q5 f( o! @. htvb now,tvbnow,bttvb係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左公仔箱論壇9 C8 \; N# w' O' h: F. Z
你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
* L8 W( Y1 f' m$ X5 q咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇