返回列表 回復 發帖

你地有冇參加htc one個活動?

我見好多師兄都對htc one有興趣, 我見到htc個fb搞緊個活動, 係one既體驗會, 有興趣試下實機既師兄可以睇睇...
而且先知, 好彩你講姐5.39.217.764 v3 v) b# [9 U! @
想試下one好耐, 聽講影相好得tvb now,tvbnow,bttvb0 V3 ~5 d8 ^) P  o( b  E% b6 ?4 e. }
巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
- O1 u6 U! F! y6 R* J. ~! N7 I) j
係呀, 我都想試下佢個UltraPixel技術係咪真係咁勁
我有呀, 就黎截止喇喎5.39.217.76" M/ K& }4 y' o3 x7 L) Y
希望嬴到部one返黎!
$ f0 B) Z& i! A$ Kiamrick 發表於 2013-4-22 05:31 AM
% J  V5 \# r' ~# |! `  W# N$ `公仔箱論壇我運氣唔好...都唔敢諗呢樣. ]: q' e. V, a; j
不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
5 g: G# @8 o' K* bone唔係得400萬像素咋咩?
2 t& ^5 }& {8 h4 m  w. Q/ qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
0 _! u; M7 e( f, m0 y) ]$ f3 ^公仔箱論壇但係ONE既感光度勁好多, 影出黎效果好過其他更高像素既手機架
5 Z" {8 b$ y  ]. Q係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡tvb now,tvbnow,bttvb9 V' V# _! D) j! z) M% ^
巴打bro 發表於 2013-4-22 06:34 AM
! S% K6 A) \# ]  ~2 O& Y! pyes..而且仲有個zoe相薄, d相可以有聲, 好得意
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% d$ t) `) o3 T' T0 H: K
不過聽講好多人訂....
4 Y- @; o4 ]) Q6 R0 r) |  J5.39.217.76bombbomb2 發表於 2013-4-22 07:08 AM
5 m- X% ?$ b. E8 L0 C
我訂銀色, 個陣聽SALES講已經好多人黎訂, 希望快D收到