返回列表 回復 發帖
" V) k6 p6 ]* w1 R% I5 P4 a
. s  }  C" b5 x& JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...
$ Q8 M, `! e" @- |8 F9 }* x1 Ttvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
7 w! c$ j# a% K. y. ?: Z5.39.217.76細佬,你真係越爆越多嘢。tvb now,tvbnow,bttvb; C/ R( Z- U  h& ^1 z2 v: o
小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題tvb now,tvbnow,bttvb1 K; f/ B: m7 `
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
  u) V: V; Z, u公仔箱論壇唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?5.39.217.76- \  R' ?- M- Q1 k) o$ M
又直接講劇情會好悶.....
3 D: H- [/ `( S! V, w+ b" D5.39.217.76公仔箱論壇! m8 J+ R% w6 V/ d
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
0 t$ J+ k# t* ^5 Y9 q: r, ]7 n+ z大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
1 D& B! \1 H. v5.39.217.76恭喜細佬估中最後兩位UC。
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
3 l% a2 Y; f( ^$ r; [" x5.39.217.764 V! i+ t9 Q8 }5 K# }
今日星期日睇番香港星期日嘅新聞巧驚呀.. 香港人响weekend佔中.. 照理對星期日假日嘅經濟應該無乜影響架!... 點解啲香港高官指令警察出動到催淚彈咁變態架.. 佢地佔中極其量只會令到啲車入唔到啫.. 洗唔洗咁激呀.. ...
% l( Q. H( [/ M9 z6 K5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-9-29 01:50 AM
5 X  U/ e' T7 t6 G! rtvb now,tvbnow,bttvb係呀!琴日喺銅鑼灣轉車,好恐怖......公仔箱論壇- N$ V$ W; C6 R+ p
感覺有啲似《使徒行者》裡面,洪英社被差人圍剿咁,救命呀細佬,我幾乎日日都要行嗰區架.......
- m* c! m# [* P9 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦
% s: W1 W' g  l. U6 ~' J寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同 ...
- M" V. n% m" V& Z: Ttvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-29 12:22 PM
- ?6 J4 _4 I7 |2 {* gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好混亂,我都驚去賣咸鴨旦.....
  l" u/ Z. s: r) C) D5 _5.39.217.76$ U1 i2 j1 L2 r" L5 R

9 G/ j8 o6 @" M) yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 I& c. K9 B& N5 E0 g3 }! o1 L
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
; r$ a, J, m+ I; c, b) ?) k2 P公仔箱論壇
" v" [! R$ B% I
& w! K9 X+ S! l公仔箱論壇小嘉、------角色目的顯淺,並無想做大事之心,要死作用只有帶起爆seed傷感。1 ^) B0 J/ ^+ Z
爆seed、--有可能死,角色去得太盡,犯法違規嘢做得 ...5.39.217.76) o+ D8 Z$ S( X) m# F
金田Sam 發表於 2014-9-28 11:26 AM
5 C- c0 E: e. u3 e. ?
多謝金田Sam幫手分析。
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 W1 m' V  M! G( L
金田Sam 發表於 2014-9-29 11:36 PM
; i1 y; i" P' m
係喎,真係會影響rating,可能要喺限期前修改數字添...
* k2 I/ ^0 z7 A0 b4 g) d' o: Y1 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb& g8 Z4 b0 W+ Q
lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅5.39.217.76" y4 ?% h7 e% ~' q) @' c7 ^
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:27 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ^; G) `" ]* b+ g7 h
哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎.... k) D" Q8 Z& f
我冇罷課亦都唔主張...
( w2 Y2 w+ R3 J' o1 @嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...公仔箱論壇2 h! h/ L' K, t2 ^& O) X
頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥....
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...4 F0 \# H2 [. q( L/ a4 c: Y; x8 z
大文細佬 發表於 2014-10-1 01:35 AM
& e; c% ?$ I/ t" Z# V# x& u) `又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
" n' C* m  K0 p, X% ~公仔箱論壇
) N  S3 S' X5 U4 T/ Z  l5.39.217.76而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......
3 F1 F: P2 ~7 h9 h6 I8 Y" g! K
8 v& O& \: p; \" y% w5.39.217.76細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛......
! _* [) r% t- G

& I: K2 r" A& ~5 H, r. n9 D- A! {5.39.217.76你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
" t% w" ^, \0 N1 w$ V, w- Itvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& T0 K+ S* X# H, O8 r- y: b
其實係我個人問題啫,不過唔好誤會,我唔係對female冇反應,我都係正常男性一名。
$ p/ _  a# U- J1 O3 P1 m! r0 {tvb now,tvbnow,bttvb不過我覺得睇Kobe跳脫衣舞仲開心好笑咁啫.......
公仔箱論壇/ z  |1 i# b1 S. D' D. e
可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ }3 V8 y& p/ o& i- A3 a
Pedestrian_A 發表於 2014-10-3 03:18 AM
% N  F/ H" P. }8 w. v公仔箱論壇哈哈,Kobe曾取笑佢係A-Cup.......
0 K. a( R, u" ?* q) m1 P7 d0 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈,最初以為死剩卓凱一個,當然唔係真啦。tvb now,tvbnow,bttvb' a, R% G7 k4 |0 |" x$ d

# M: ^) q2 H) K$ o1 s- e& b公仔箱論壇木蝨去得轟烈,而Kobe靜雞雞厘埋死,即係有2人賣咸鴨旦啦,Master271, Pedestrian_A, 金田Sam, mnb1123 請收獎。
順帶一提, 啱啱睇完最後兩集, 都好多地方要插, 但我相信編劇一定無諗過歡喜哥個角色會有咁大回響, 所以到最後加插佢係UC嘅伏線, 釣下我地癮都好嘛..初初我無諗住睇ending架.. 但見到news話有歡喜哥呢段, 我先 ...1 Y' _( [% b$ B- q
大文細佬 發表於 2014-10-7 02:29 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. B; g& X. j+ W1 S& a  ^7 F" e
呢個版本結局未睇呀陰功,快啲睇番先.......
5.39.217.760 w5 n, |- U& I: Q1 Y: X

3 n+ w- n4 R$ T+ r5.39.217.76我無獎.. 其實我估有幾多人瓜係依據tvb嘅作風嚟估架... 一定會起碼有一pair有一個人死, 我就估有兩pairs, 一pair我估kobe, 因為編劇已經交代過佢個腦有cancer, 主角呢pair我估tvb會比個happy ending ...
' N8 R' B1 A: B' }. n6 h5 r+ KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-7 02:23 AM
+ q3 q: `+ A* O: k( s' S( t# m6 @' e, A9 G5 i) M$ A  n
冇獎都唔要緊。
  E1 M. ~! p7 v3 q5 H哈哈,不愧為TVB粉絲,其實你分析得都好有道理吖,係咪?