返回列表 回復 發帖
其实KATE是甘多个JACK的女朋友里面最靓架我觉得
! G7 U: I7 [% V1 Clhy92725 發表於 2014-4-28 05:20 PM
+ }' l0 g- B( U4 w, z1 E# \
tvb now,tvbnow,bttvb$ z  j6 n2 Z5 |& l. n) Q0 i# `
哈哈,第九季又有個Kate(Kate Morgan )呀,貓姐收唔收貨吖?公仔箱論壇+ H6 }  S" Q, G* a! a; d1 x$ Z

- e8 A% P% M# f/ c9 \Yvonne Strahovski 我都幾鍾意佢。你又點睇呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Yvonne Strahovski呢个当然好啦,果阵我睇chuck果阵就留意佢啦
) b, Q" j  o. y- V. `6 s5 ktvb now,tvbnow,bttvb后来做埋dexter女朋友,就更加关注啦
1 y8 A$ m/ l0 H4 y4 D/ [) h3 |公仔箱論壇不过做24的话,一配埋JACK身边,估计都未必有好下场咯5.39.217.76& L) F# O' C! O5 s& f
lhy92725 發表於 2014-4-29 04:37 PM
7 v& {% t4 k2 h. W/ q/ m  W係呀,唔死都一身潺。
9 k  g( b0 V0 p6 V5 H

! G" {% _+ V' z; [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 K6 l: E; e/ |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( o5 v, ~& _+ a3 b  d5.39.217.76講開Chuck,又懷念劇內一班活寶。
7 E% w  D8 z% g/ s! ]$ \, p& gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 S3 Q8 g9 h+ Q* V3 Ptvb now,tvbnow,bttvb

8 [3 \% Q' T% N公仔箱論壇另外,我真係覺得Sarah同Chuck好襯。第5季真正結成夫婦我睇得好開心。
0 B& p" V; j2 F( c2 S3 s公仔箱論壇可惜最後結局時Sarah因為失憶,而暗示要同儍Chuck由頭重新愛過。但係,喺我嘅幻想世界裡面,我已經當咗佢哋復合咯。
chuck真是一出几轻松嘅罪案剧公仔箱論壇. E3 e1 K4 M; v2 S
写情方面都吾错
0 d$ X% p5 W! e/ Z. w4 j公仔箱論壇屏幕情侣非Sarah同Chuck莫属啦5.39.217.76$ r; v- {" g, c
比castle同kate更好更衬tvb now,tvbnow,bttvb8 d; @6 s, I3 R
仲有一出burn notice,我都觉得吾错
9 H1 m( U. A+ @' \5.39.217.76lhy92725 發表於 2014-4-30 11:51 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 P* g; M9 k' I
YES. Chuck 同 Sarah 啲離離合合都幾令人回味。
. u; ?# @" b! h; r) ]5.39.217.76Burn Notice 我睇睇下斷咗,而家無追囉......5.39.217.76/ r8 d* y/ Z- F. s7 ]0 q

9 P! \7 l( E" U* wtvb now,tvbnow,bttvb至於CASTLE呢,最初嗰季麻麻地鍾意,覺得作家參與探案揾笨嘅...5.39.217.760 C+ \+ j8 ~1 ~2 x) y
不過越睇越有親切感,到最近講佢哋就嚟"成親",反而成為高潮,有時覺得好睇過啲奇案。
( A1 O0 C6 _. i3 c% r- u& F2 Vtvb now,tvbnow,bttvb
( R0 ]; _. g9 q$ p3 W( Q; w
castle,基本上就睇他们两个嘅互动,案情反而有D其次
& f0 a8 e; J: {9 M7 B8 Vlhy92725 發表於 2014-5-1 12:20 PM
6 [- z( J  x5 V. u+ \. Y我都係咁話,每集嗰啲乜鬼奇案已經無晒印象,唯一特點係Kate個殺母之仇仲未完全解開。
5 P6 f6 N1 D% j6 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# s' |' h, ~$ Mtvb now,tvbnow,bttvb貓姐,本季有3套科幻劇唔知有無追埋咁呢?
2 a7 l. a$ M: Q( \0 ^# g! JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. a' L4 J  \; f5 C0 k2 \+ O, ?
Almost Human
  q" o$ e: e- J3 e* k% Ntvb now,tvbnow,bttvb
$ U1 i. m7 A* l/ R/ L$ g! }Tomorrow People 公仔箱論壇  p$ _* v1 R( w+ i. D
tvb now,tvbnow,bttvb% ~* ~5 X, w2 h! _
Believe公仔箱論壇: J. ?$ n' J+ }8 t8 W% K0 P) B: b
tvb now,tvbnow,bttvb& K- `: j1 E, ]  I  s
吾知你有无留意呢出"person of interest"公仔箱論壇, }! d# p" V5 n
体裁几新颖,讲到底就是网络监控,但讲到个机器可以掌控晒人的一生好似夸张佐少少
( J6 w$ J' v- }" `" X. C  d% l公仔箱論壇但现今社会人都离吾开手机,电脑,真是比它引导着生命甘 ...
" H+ N  Q  z9 ?$ f$ b9 W" x5.39.217.76lhy92725 發表於 2014-5-2 10:53 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) N9 |2 `' u# n/ z8 ^/ {& A9 `
tvb now,tvbnow,bttvb% ?$ w3 x( R% I% U4 {& I9 r
呢套唔講得笑,越睇越鍾意。我以為你可能唔鍾意,所以一直唔提。
/ A9 |3 C5 \, E9 e9 r公仔箱論壇睇第一季時感覺唔係超好,係因為我好想睇Machine嘅真身係點嘅,呢個係我錯誤將本劇歸類為科幻類。( A5 ^6 @( P" g9 r9 W7 r" x
但唔計呢個錯誤,我都慢慢越發喜愛Person of Interest。
( {" i! O' a2 a& K$ y5.39.217.762 x! Z% x9 _$ \
第二季開始,有幾個角色加重並成為常設後,就越來越多精采過癮嘢。: o/ i8 G! l( G

Root同Shaw 呢兩個角色搶咗John唔少風頭啊...

4 k( k5 f) @3 J* T% c+ G5.39.217.76

( I) N! n) F+ t1 U4 a6 J6 {

还没有看!公仔箱論壇) e, t- J# _+ f8 x, r
lek0212 發表於 2014-5-2 07:41 PM
! w6 a* E8 l3 Q- X+ P) XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇 Believe 同 Person of Interest 吖,好嘢嚟架。
) p) Z/ F% @: mtvb now,tvbnow,bttvb
讲返24的实时时间,记得好耐TVB有套剧都类似的
5 |9 p2 ]5 s+ D/ w$ H( G$ o公仔箱論壇好似叫"争分夺秒"但似乎HK人并吾buy,收视吾高! g. a7 u: _  j4 ?7 W: h
但我好中意下架,尤其对比返现在D剧集质素,好太多啦
- {# y) I# P$ H; N$ Ytvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-5-3 12:47 PM
公仔箱論壇6 Z  ~/ w; t# i: Z3 }$ E% B

; [  P: J6 s% d, ^. s呢啲劇,無線抄係有少少自取其辱。
; T. h7 b# d  d5 \$ `4 P1 [8 s: zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
john系我偶像黎架
% n6 Q+ X8 R, s' O3 Kshaw串得黎几有性格公仔箱論壇3 t* Q4 u* K& D# U
连之前的反派root都越来越有睇头啦公仔箱論壇9 R* x- G1 r  `, {# l- a7 s; M
不过最可怜是finch,一个弱点就足以致命啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 i7 Q4 h  o- @! J7 J* @
lhy92725 發表於 2014-5-3 12:40 PM
* ^: g* _3 }- u+ q+ f
貓姐,其實Carter殉職前同John有無撻著架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 Z- a/ B7 y% c; ]
大把劇都是左抄右抄啦,但都算比心機去編同製作咯
0 a5 [& h" b6 ~$ R相比近幾年果D仲垃圾啦
! h2 a( P  H, x' S/ m3 M公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-5-3 04:33 PM
9 ]7 K, J! Z' T% N1 n係唔係指同<24>一樣講反恐嘅<叛逃>呢?
今晚出佐兩集啦
4 v' v: \/ B/ N! S: k! blhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
' ?. q( V' c/ i/ z; c: x我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?