返回列表 回復 發帖
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 $ G$ _3 i2 ^2 I0 ?
5.39.217.76! P$ J" G& D  ?, _1 q0 X% Q
補充茅山聖物紅肚兜
1 s% ?' v* i6 ~+ s; n8 g  z5 j+ |$ E
: f- O- ]% z1 j: E* @% g3 L
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2940533. N2 u: ^2 A! }( r) p0 h4 Z9 ?6 a
tvb now,tvbnow,bttvb9 I, k$ x- D( `# U1 f; F2 M

) @2 K( f# v6 Y+ _$ {: s% T7 C, H5.39.217.76 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!公仔箱論壇7 o, q# f5 R/ |. h+ k5 C& P
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
! N. A% ~) K2 p
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
2 X8 H$ S* a" Z8 f* T公仔箱論壇記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
$ w  J( L5 I% c5.39.217.76% t  D& o" I+ R* n6 b
* s4 U+ D" w) E- M% N
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 C( m$ {$ T' `' o% @
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇 ...3 t" J* m- f9 H1 s, x
金田Sam 發表於 2014-9-18 11:51 PM
( ~% l: U5 y+ t1 O! w: N0 p7 }& v# T5.39.217.76哈哈,當年黃金嘅歲月其實仲有「參觀」老番軟件及VCD檔。公仔箱論壇7 N" B, A3 G$ B9 c1 I0 g
話唔定可以見到釘姐睇檔........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# U9 a* c9 l& P$ ^2 n( j
「釘姐的背影」好似書名。公仔箱論壇/ R: T, q, E1 T: C
* K% O" O1 V& Xtvb now,tvbnow,bttvb多謝樓主Lee sir and Vandas 姐。以為紅底褲辟邪,原來紅肚兜都係辟邪 又學到嘢啦% S/ z) |" X) o
mnb1123 發表於 2014-9-19 12:29 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ ~0 s# Y. c3 m8 G
係呀,因為小弟睇得《怪談》多,入晒腦囉。
' @8 Y, @% x! T0 D
tvb now,tvbnow,bttvb5 q; j) p) R+ }/ s
等我都買件紅肚兜著下先
8 Y$ ~7 E' w0 A7 @9 ]( @2 }" Y5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-9-20 01:48 AM
! B9 d0 q$ V2 b/ b4 l, y  Y3 T5.39.217.76可唔可以著埋上身(著喺外衣之上),影埋相分享吓呢?
0 C9 n$ E. o- r, ]) j/ r哈哈,講笑啫 唔好嬲

6 f2 v1 A* ]. j# Z0 z& U0 ~/ h+ `
& l4 z  E0 t# s5 V+ h公仔箱論壇聽講係18集釘姐食得鬼咁開心嘅牛歡喜嘅冇咁核凸版,佢嘅「真身」非常嘔心,唔想出街。
歡喜哥借庫??7 u6 y. E$ }+ |
啊...啊真係佩服你啦lam兄...勁到贊一聲,這個題目都想得出來' L: O4 I8 P; W2 b' _3 S
timmaxsing 發表於 2014-9-23 04:15 AM
, N2 v& r. q6 V+ ]* S6 s5 {+ J皆因我無聊吖嘛J神版主
; M* T0 l: R7 z( {# H7 F6 U0 r
我覺得是TxB找不到那麼多牛歡喜. 求其找一些肉代替.% s3 \4 B: m% N" s! O
Pedestrian_A 發表於 2014-9-23 04:06 AM
  [* X% p' _: ~6 H4 h& X4 `" T
這個當然囉,我誌求其攞條豬大腸代替就算。
8 P0 E; `6 X3 c6 H2 Y
+ `) j  X" }3 x. c5 F  E# G
其實唔係咁明乜野叫借庫..tvb now,tvbnow,bttvb: }, g- V- s* z6 [* E
大文細佬 發表於 2014-9-23 03:13 AM
. ?6 ?! v7 `  i1 y$ ^' o6 l6 W# l細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?
8 T! P3 G. }, s: z$ K  u! oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb# `, ]6 x# w1 \* t% t' W) ]# _- h
tvb now,tvbnow,bttvb( i! j" o0 w/ S
我再補充少少吖。5.39.217.762 ^! Y' R! ^5 K8 f( M
香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000,就寓意菩薩會在來年賜與你有机會揾到1000000,如果真係事成嘅話就要喺嗰年多作功德善事,並於年尾還神還願,答謝神恩。
tvb now,tvbnow,bttvb8 P3 l  s- \7 O: |9 o" q6 b( I( V
5.39.217.763 G1 [9 q, ?) v9 q: w7 T! u8 x
每年正月二十六為
借庫日。
* a- i1 U1 H+ A) o5.39.217.76
唔明再出聲啦。
  x+ I4 ~/ A9 C& A8 P# J
5 _7 `$ J: J* g即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...9 f. l& t4 t' c1 A! W4 v/ E
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
( V0 C/ J% E" [& S% O公仔箱論壇哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
aftea
7 m, |0 T1 `& X1 F9 P$ m0 S# z9 G5.39.217.76/ G% N" e0 T5 _7 f0 {
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill & P( N) C- D  b; N# u$ N
mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
6 \3 L  V( M  @+ C6 s( R
O, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
其實唔用套.. 可以食藥架嘛TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! T2 Q+ m/ {; f# ?  m  Y- V
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
' D, U3 Z, y3 a8 M5 i7 V
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?5.39.217.76+ C* k1 g' ]. f
1 p8 b/ Y/ M. `
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" Z$ O+ n) \  k' i( l1 J: a8 M: d) }, r
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
5.39.217.76; N  o( V* [3 ]: V( B- U* V
我知我知我知.......不過真係講唔出口。
* Z+ \2 C3 O4 T! c8 utvb now,tvbnow,bttvb
( t, G2 a0 h; i/ e5.39.217.76咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
$ v" s, N. u2 c3 |7 `: G4 y公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
% Z1 h6 P* G# {2 B) v) y5 h我相信都係囉...
tvb now,tvbnow,bttvb3 \$ z; M; b$ Q. b& K

0 D/ \& t2 c3 S/ Z: Y. M真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?5.39.217.76" c/ \5 G% o& W* z# ]' U& g
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
公仔箱論壇6 Q( k0 p9 j+ U) b- g8 D6 d
聽講注射荷爾蒙避孕針都得。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) `# L6 {1 d: h/ C8 B3 K3 E! R
哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"
9 n, ]8 ^  t& Q; `( RAnyway,各位會員總之小心啲啦.....tvb now,tvbnow,bttvb' F, J$ D) R& ^0 l2 H