返回列表 回復 發帖
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架tvb now,tvbnow,bttvb( |' e; x$ Q9 `
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  ]( O$ b. D. t
佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
公仔箱論壇6 Q/ Y' w) U+ I3 h
tvb now,tvbnow,bttvb6 L  m$ |: v5 F; G7 y, r2 Q# s
驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
; q" D. I8 y$ g/ Q; u+ t, LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
* B, Y6 Q! H: H$ u咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。tvb now,tvbnow,bttvb/ H7 w9 c9 f) v0 c/ C& T
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
0 k2 m2 S) U. `0 J公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦# b* x4 U9 i+ y- D" k* i: e
mnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ F$ M) W* |6 g7 g0 u4 _
mnb1123老友記,我都想呀 .5.39.217.76- H/ U' \) Z7 u0 I% I
睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!公仔箱論壇% w0 s6 ^4 T: p& H* l
屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
  ~1 r, H, p  |$ t
係咪新名詞?因為我好out....
/ z% z( `  x( x8 [5 v  `8 K5 X+ Vtvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.76. A4 ]& r0 O0 }+ Y, T2 }
你居然問女同學呀?? 如果你問我... 我一定會比你試下... 結果... 我好大機會, 會多一個姊妹
7 P  L' @0 ], a" w5 n0 ?% P公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-17 12:01 AM
; }4 s% ~7 A, u, p! \4 c唉,細佬...所以我咪成日比人笑低能囉....
/ M5 W- U6 g) H0 Z' S# ^" \& o公仔箱論壇原來male食呢啲藥會有變female傾向架?好恐怖...
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-17 12:33 PM 編輯 公仔箱論壇0 A4 J9 k7 [: b; A  X

, |" q- Q) _* V0 w5 Otvb now,tvbnow,bttvb●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。5.39.217.766 F9 i& s( y# \" o# P
●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢又岀力,十萬個感激。希望members們以後繼續支持"劇集綜合吹水
- Q1 s3 G; \2 e: y1 {公仔箱論壇  版"及本版版主"J神"。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* G% H7 Y: r4 g3 w, B& N# `, b
●至於其他會員,要特別感謝大文細佬貓姐兩位,一位傾港劇一位傾美劇,同你哋傾傾講講可以感受到何謂真正的交流,其實仲有幾位會員都好有心參tvb now,tvbnow,bttvb# N( M) N1 U7 M
  與討論,恕我唔一一點名感謝,我知你哋會明嘅啦。
0 \* z. u4 w/ E7 m; @7 U5.39.217.76●希望休息一排後真係可以喺本版跟你哋再見。5.39.217.76; q/ c- \- ~+ P- M5 a* z+ O$ V

0 g" [6 V7 K  o2 j& O公仔箱論壇: o4 S, y3 W8 q% h! a
6 t2 ~  O8 ~3 b5 D: `4 y
+ U( {; E+ L  ]  [4 u# e2 U公仔箱論壇姊魅情深結局章
5 {8 R! }/ N6 d8 H- Q" W5.39.217.76
  w+ r6 h; u& C: D. f1 w公仔箱論壇請樓主多多保重、祝大大身體安康!
& E8 W& C% P6 x$ [. _" ]$ ], ?2 B% Z5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-5-18 11:40 AM
  \& T/ h1 k% @9 {6 Z# V公仔箱論壇mnb1123老友,多謝你經常參與討論,希望有机會再見。