返回列表 回復 發帖
其实KATE是甘多个JACK的女朋友里面最靓架我觉得
2 u( e  Q: b! Y公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-4-28 05:20 PM
5.39.217.76% B+ T6 l- W, c# X$ j) P

5 i# W. K4 ^$ f8 ?! N3 N2 E公仔箱論壇哈哈,第九季又有個Kate(Kate Morgan )呀,貓姐收唔收貨吖?
3 S1 P% p, q" Z7 s1 d/ b公仔箱論壇! t3 e) B) P" E% E, k5 H
Yvonne Strahovski 我都幾鍾意佢。你又點睇呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Yvonne Strahovski呢个当然好啦,果阵我睇chuck果阵就留意佢啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ]5 p* S& Z9 \0 Q5 z* Q) g9 ]
后来做埋dexter女朋友,就更加关注啦5.39.217.76( z8 e6 z; i8 F; N* o& G
不过做24的话,一配埋JACK身边,估计都未必有好下场咯
" B+ Q- p/ X" X2 ]- }" Y  TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-4-29 04:37 PM
! {' |) {, ~2 `! z+ E公仔箱論壇係呀,唔死都一身潺。
! z8 @' N8 V2 A* G4 Dtvb now,tvbnow,bttvb
公仔箱論壇1 Y. M3 A7 ^+ H( e

E4 s" @; _2 X* l+ m9 P5.39.217.76
  o; d" E, y7 i$ c6 Q公仔箱論壇講開Chuck,又懷念劇內一班活寶。
/ ~0 m  D, n& T. M# G5.39.217.76
; {, L6 X' _+ A& A- `) aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

M& P% u. |9 u, T! ]另外,我真係覺得Sarah同Chuck好襯。第5季真正結成夫婦我睇得好開心。公仔箱論壇( J. E9 B! v0 }
可惜最後結局時Sarah因為失憶,而暗示要同儍Chuck由頭重新愛過。但係,喺我嘅幻想世界裡面,我已經當咗佢哋復合咯。
chuck真是一出几轻松嘅罪案剧5.39.217.76% J4 J! K$ _6 s  d1 J) D
写情方面都吾错tvb now,tvbnow,bttvb/ U3 u1 u8 O0 V: X' S; {; J- b
屏幕情侣非Sarah同Chuck莫属啦4 [6 Q- F7 K! B3 s$ l
比castle同kate更好更衬
( v! F) Q3 B3 _; R, D# q仲有一出burn notice,我都觉得吾错
$ T+ ^2 }% i' d9 S9 Gtvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-4-30 11:51 PM
- m8 J( _1 F3 X+ u3 }5 J
YES. Chuck 同 Sarah 啲離離合合都幾令人回味。
( L& {- [9 V& r4 h4 MBurn Notice 我睇睇下斷咗,而家無追囉....... B. O, |1 s; z3 x
5.39.217.761 Y# y, F& b1 J
至於CASTLE呢,最初嗰季麻麻地鍾意,覺得作家參與探案揾笨嘅...; Z8 U4 W. e5 @
不過越睇越有親切感,到最近講佢哋就嚟"成親",反而成為高潮,有時覺得好睇過啲奇案。
/ H% r; g2 F- q8 {8 s公仔箱論壇5.39.217.766 n% @/ H" y9 ]( [& c
castle,基本上就睇他们两个嘅互动,案情反而有D其次
# ^- b+ K1 V3 N8 W2 y公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-5-1 12:20 PM
( `& H# K+ ~/ n1 H8 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係咁話,每集嗰啲乜鬼奇案已經無晒印象,唯一特點係Kate個殺母之仇仲未完全解開。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 H" R- y+ ]7 \  J, J& Y5 `* C+ H

" [( h4 W3 i3 b" Y3 U, l5.39.217.76貓姐,本季有3套科幻劇唔知有無追埋咁呢?
$ I. N# ?$ r9 |5.39.217.76  B: Z4 K: c/ M
Almost Human公仔箱論壇3 m" W% T; s2 C, E5 C5 m2 v' o  r
* @* g) u, U3 n6 r
Tomorrow People
) \% ~6 t/ X* v) L3 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 |( X  n" |& I公仔箱論壇Believe
1 G/ J) z* Y  M; F) |3 m/ J  Btvb now,tvbnow,bttvb
; Q+ j" n6 v5 }, utvb now,tvbnow,bttvb
吾知你有无留意呢出"person of interest"
& ~' `  F% W8 g) i2 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。体裁几新颖,讲到底就是网络监控,但讲到个机器可以掌控晒人的一生好似夸张佐少少
# J0 E( V' l3 L, `, a( A) S但现今社会人都离吾开手机,电脑,真是比它引导着生命甘 ...
; t. c- ~) S2 |7 O$ Z4 \公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-5-2 10:53 PM
0 S) z) A8 Q, l5.39.217.76
+ k! M8 K9 K% B呢套唔講得笑,越睇越鍾意。我以為你可能唔鍾意,所以一直唔提。5 I) S) i% d4 M" R7 \: Z
睇第一季時感覺唔係超好,係因為我好想睇Machine嘅真身係點嘅,呢個係我錯誤將本劇歸類為科幻類。7 @' ^1 p  C4 b/ n& {# U
但唔計呢個錯誤,我都慢慢越發喜愛Person of Interest。
* k+ N/ u% ~3 M& w5.39.217.76: t$ ^1 d- B* F& i% l
第二季開始,有幾個角色加重並成為常設後,就越來越多精采過癮嘢。7 E4 M2 _* o0 L( H* G' D+ q4 x$ c

Root同Shaw 呢兩個角色搶咗John唔少風頭啊...

1 [" q- d( F" s1 v7 b1 p, d$ lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

7 \( H# g$ Z$ s, s; l: G公仔箱論壇

还没有看!
; H4 Z% ?# i! n( R0 z( p, Y5 ulek0212 發表於 2014-5-2 07:41 PM
7 v2 w7 t' j7 l6 K9 C0 l# s2 a睇 Believe 同 Person of Interest 吖,好嘢嚟架。
1 ^3 T8 Q, _+ p9 Stvb now,tvbnow,bttvb
讲返24的实时时间,记得好耐TVB有套剧都类似的  G* F; V8 N0 C3 F% f: O
好似叫"争分夺秒"但似乎HK人并吾buy,收视吾高公仔箱論壇6 x. G  `4 S1 d- N( s  H' H
但我好中意下架,尤其对比返现在D剧集质素,好太多啦公仔箱論壇9 f1 ]# W1 o$ d! J& ^1 n& i
lhy92725 發表於 2014-5-3 12:47 PM
/ _; d5 z7 F2 d9 }) V6 C% O6 S" }公仔箱論壇+ w+ S7 ]* S- G1 A0 C2 h
呢啲劇,無線抄係有少少自取其辱。
- L) e7 k0 R( L  E$ @6 t
john系我偶像黎架5.39.217.76/ _% v. p) Y' r  d& ^+ F
shaw串得黎几有性格
0 f8 b/ Y/ H7 v% a+ C9 ^连之前的反派root都越来越有睇头啦
% x/ p9 X% d2 y7 ytvb now,tvbnow,bttvb不过最可怜是finch,一个弱点就足以致命啦
3 ^! K8 j% L0 o# t& J6 N5 }tvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-5-3 12:40 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 K8 g2 I' g5 b% Z4 w; K, X4 i
貓姐,其實Carter殉職前同John有無撻著架?, \9 ?( E  N& l2 t4 O- A3 O) V
大把劇都是左抄右抄啦,但都算比心機去編同製作咯5.39.217.767 r% E& b% B* [' u
相比近幾年果D仲垃圾啦
. L* f, P& o- B" `公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-5-3 04:33 PM
" a7 {, p9 o; o9 I  O/ s5.39.217.76係唔係指同<24>一樣講反恐嘅<叛逃>呢?
今晚出佐兩集啦
. ]8 N5 c3 _0 r& klhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
/ k3 W+ v" b; `! H我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?