返回列表 回復 發帖
" C9 r0 m0 a6 d( S3 W, y5.39.217.76哈哈...爆seed天生鼻毛異常濃密,D粉璃喺個鼻窿入唔到肺........咁都俾你唸到,好搞笑啊 阿蛇即係阿蛇) _" g$ h1 T3 I8 `- q% R2 `, D/ N
mnb1123 發表於 2014-9-12 12:10 PM
  }' p# ^" ]+ c* N, H  I
mnb1123你過獎咯,我反而驚啲「屎尿屁」字眼太核凸咋.........
38# 金田Sam 5.39.217.76  t" a( v, X& B: I8 R

* F& B8 U6 Z' ]6 H8 Q. ltvb now,tvbnow,bttvb回應你呢段-->"爆seed由九個月前仲係普通收外圍的古惑仔,可以變身為做到黑社會的坐館?? 鎗殺埋前坐館歡喜? 同再之前個坐館撻沙? 黑社會幾時換坐館可以換得咁密??"TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# K! P! x% Y- D$ ?

" {: P% J2 G  i$ x$ L2 T& Q公仔箱論壇係咪真架.. 劇情仲未做到喎.. 你 ...tvb now,tvbnow,bttvb7 `6 j0 s' |1 z/ ]% }5 d4 ^
大文細佬 發表於 2014-9-12 02:28 AM
  d2 n3 Q3 ~' I
可以拍多一套外傳添,又有咁豐富劇情支線.........
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-13 04:14 PM 編輯 . v) M- Z, y( O0 m

5 g2 o8 U3 c/ E
( S  X! ]3 o0 _0 \* J4 m5.39.217.76D字眼太...否則怕人哋睇到,食飯會7 S" y; M0 h1 {' ~
timmaxsing 發表於 2014-9-12 01:02 PM
0 u4 k' E4 Y1 f" \公仔箱論壇我都明白嘅,但已經盡量用出得街字眼,其他嗰啲已盡量引導讀者自己聯想就算。寫呢啲其實好辛苦哩。5.39.217.76* y9 o# j( \4 c; Q4 W' |; P3 }/ R
未來幾段都寫好,乾淨啲嘅。
香港依家係咪真係咁hit响公廁gathering架?? 唔dirty咩?? 平時我去公廁都起碼要用三張佢地供應嘅坐廁紙.. 仲要超快離開個廁所喎...tvb now,tvbnow,bttvb1 W  l2 A: ^( S6 t  i
大文細佬 發表於 2014-9-13 01:38 AM
tvb now,tvbnow,bttvb9 r) i0 C: ~+ I  q6 L/ S$ |! Z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& N1 H# {. Q3 Y3 c& W
你肯用已經好大勇氣架啦細佬,男厠其實十級恐怖架。
: g; T. X9 z8 O6 I" w. K, v2 N公仔箱論壇
( \2 G1 e4 s# b; T! ]2 a9 Q+ H嗯,的確網上有好多地方有唔同版本的[劇透],同時tbb自己網頁人物簡介中又有提示,正如歡喜哥的失散女兒,卓sir想釘姐去扮其女兒,釘姐扮後太代入時反而同情起歡喜哥的遭遇,可惜最後係由爆seed開鎗ko了結,一個咁 ...
, r* |- \5 n0 k: B7 Qtvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2014-9-14 11:09 PM
2 s' c( o* _, S$ V1 {  A本劇排在台慶劇前檔都算合理(接檔為《再戰明天》),唔個期都唔係一般劇可以上,《使》算成功架嘞。但論話題性,《再》可能又會再高出一皮。
+ H1 @% V$ _. y. [" M8 m3 G9 }) c
4 j8 p; G% d' X% a9 T! p8 J  ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
老實講.. 個人覺得全套劇講卓sir追張太呢段最悶tvb now,tvbnow,bttvb+ v6 `* {; f" d$ y- Z% @
大文細佬 發表於 2014-9-14 07:06 AM
( v; w1 c1 T8 M" ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀,我都唔係好有興趣。5.39.217.769 I3 K; J9 f4 B( @
所以鍾意睇日劇嘅其中一個原因就係,唔須要硬食呢啲不必要嘅感情戲......公仔箱論壇& @1 d8 N7 }1 J1 _- Q# H8 i8 V
仲有,卓sir玩竊聽咁多年,係咪都不知不覺間鍾意咗好多當事人呢?5.39.217.76# s5 z& u) J' h

, _! F3 v$ P; V% ~& h5.39.217.76. K( z: _$ A2 Z0 S; n- d
我就話祟金父女條線咁就完咗,又要迫我哋睇番揾臥底、黑警重悶   ........Um
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
乜歡喜哥唔係鍾意食壽司架咩??.. 我見佢開間日本餐廳嘛!& a$ X' F$ d) T/ t$ h0 I9 S
大文細佬 發表於 2014-9-16 02:23 AM
. c# H) f* k2 A/ i. G" b0 y+ `
哈哈,好正常吖細佬,壽司係我其中一個合理答案,雖然唔係我嘅No.1選擇,但請收獎。
tvb now,tvbnow,bttvb1 }$ s1 n( m6 P3 J0 l% J& A

! u. i, s" k8 T2 j或者應該咁講:tvb now,tvbnow,bttvb. {/ d& A; G! ^/ g9 L) O. D7 z5 ~
釘姐三個師奶阿媽咁鍾意歡喜哥,歡喜哥都想享齊人之福,所以最鐘意食物應該係;三丝炒瀨 9 k  B8 t2 Z6 a2 E7 S* a  a
會唔會好D阿細文大佬
! z5 @  g, {  E$ v' }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-16 10:53 AM
: y/ @7 a0 z# H! p+ ]% L- }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123思路有啲接近我嘅標準答案,好嘢喎,請收獎。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' |) j; {- Z. K. O4 K* U% P
不過,我個答案明天先公佈啦。
* g% n# m4 e( e& w2 N5.39.217.76* h1 ~; {) w9 T, @& B( t
UC黑警都好睇過呢pairs條線... 揾安琳同卓sir有感情仲好睇... 男嘅成熟有型.. 女嘅超索!
, e: s; D" a7 {+ V/ X9 `+ {大文細佬 發表於 2014-9-16 02:20 AM
公仔箱論壇9 A# C" k' \( P1 S+ C0 I
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......公仔箱論壇, _! N, ?2 @0 A# P% T# F& z
不過我唔係嫌美儀老啊。
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
, \: Q, B: ^% L) u/ ktvb now,tvbnow,bttvb
; e" h/ I- D6 j# H. B% f7 D6 k  g0 x3 k" K+ C
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 \6 ^3 y) j- |, B* b3 U: ^+ k
( Q2 V/ W$ R$ @/ J7 m
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 x  m% u/ s- T2 s/ g
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 _( `0 q/ c: _) q
唔.....7 L0 W" }* ?- v" ]) Y" T1 X0 q3 a& g
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......5 E5 T3 l& c& Z1 D) I

$ Q. T3 U% I4 j3 b2 R# j2 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
) Q6 \8 N; I- v7 ^
0 g! V; y) o( G0 C* Z! M公仔箱論壇有大佬撑住咁就冇有怕:
( X- x+ M3 G* K; i% V; YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
5 s+ ^3 E9 j& L' B$ T嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...tvb now,tvbnow,bttvb$ W, ^6 |3 l+ g) C3 x
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
5.39.217.76* A! d' y/ ~% C, m9 q/ }
哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
# V) M5 ^3 x% z/ W, ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 |& `9 A* p3 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"tvb now,tvbnow,bttvb: F8 Y! j0 g8 d' A$ [/ d$ T1 t
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
, E  b( K6 d! [$ \+ S1 Etvb now,tvbnow,bttvb個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎
3 l  d( x% G4 H9 `
tvb now,tvbnow,bttvb  i5 \, J' X) t7 H
: g  {7 O# e9 K  E3 T
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
+ m: M- a. l/ q- e  l5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
9 X+ h% d3 t. ?0 a) I9 E
我預設嗰個反而唔係呀..
; x, j2 h/ v# R) }' Q9 G4 }tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 `) E; x7 A" d, N5 G
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
4 a. h3 I# I$ A1 p' r大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
公仔箱論壇) F# i: h4 @9 c
啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。