返回列表 回復 發帖
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
( B" z4 K7 w7 y/ M, o6 qtvb now,tvbnow,bttvb小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
tvb now,tvbnow,bttvb# G: M) v) Q: [. b
騎騎,我都好似差唔多。
# ~' h* A( l3 G0 B7 |公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" l# A% _, |$ _. s0 Z$ [
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...
3 e  I# D. ~1 z. @大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
5.39.217.768 R: m$ d5 j% m* |! S; r
5.39.217.76% }' q0 U+ h2 k9 i6 z  A
無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
8 }5 X# m1 S9 A
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& R1 {" L1 x1 e

% |$ |9 [1 M0 X2 i0 [, @公仔箱論壇話時話,多謝你派的分,謝謝TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, G: X( G/ U! f4 x' i
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
5.39.217.763 D: F3 }" o" X; y
tvb now,tvbnow,bttvb% u2 F. V. Z$ w9 Z, j2 O* Z
唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!3 g- g* `6 r4 g. ~- q) u1 k
大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% s. [* l# o- t, b) D
我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
& [' d$ i) R5 H' g1 G3 v$ uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, u$ ~# W( ~! M4 q7 ^- r  R
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
  U9 o) }3 ]) f$ i' L+ |5 D5.39.217.76大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# W) r# f7 y: l7 U; k, O& L3 f4 u
哈哈哈,你形容得好好笑...........
; c8 i+ s4 A) b公仔箱論壇
4 ^: |, {. D4 G9 P+ o. U; Y公仔箱論壇無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。tvb now,tvbnow,bttvb7 |; c3 p" [5 X9 O% W! l/ A% `
  t- q# u( y' w4 ]6 w
+ ?+ S2 [6 `$ ~; R6 x% v$ [9 [
tvb now,tvbnow,bttvb0 h. _6 D# `' |# h2 o( d6 Y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
7 |6 c* D2 @  ~( P* t! A* CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
5 E) r/ I4 z% u" d" m6 P* S& s0 T要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。5.39.217.76, _: I" c+ q2 B
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
3 G. h1 Q4 i7 m/ d/ E

- I8 a5 s1 e5 p! c# Z8 V, I" w5.39.217.76唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
& Z, b  Z( ]6 ]9 U2 g) R$ @/ STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
% `1 X$ [" X' z' J哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
9 N1 e& z2 q; BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb$ e; F& w+ ?/ u6 v+ s
我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚. 5.39.217.76/ @. P7 h: J2 g* L) X- G7 W
呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食tvb now,tvbnow,bttvb) G; L0 U0 o6 {# W
大文細佬 發表於 2014-3-2 07:01 AM
' j3 a. J! |. JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. i# S, E" w1 O5 ~( J
因住食肥你呀大文細佬,有樣野想問,美國嗰便有無香港咸魚賣架?
timmaxsing ,歡迎加入會客室講呢講路......5.39.217.767 }9 }) h2 B  O3 [- y$ _2 n5 X
不如將咸魚包餡做成咸魚味魚旦吖。5.39.217.766 L" @2 f5 d8 e, L2 }

4 [6 _9 ~2 I# \3 etvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇0 u" K4 K3 }/ n* |- l+ ?
timmaxsing、大文細佬同各位網友,送上旺角咖喱魚旦,請笑納.....
其實帖內嗰啲相,兩位阿姐只有5、6成似,如果你地有其他相關照片不妨上傅分享吓吖。
9 H# l! D3 j4 _# {$ @( q
啱!萬綺雯眼神較弱,身體語言之中聲線及眼睛有弱點有時真係幾影响演出。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 W7 v: c) f/ ?( Q, Y) I4 [
觀月阿里莎的確高唔止一班,有人提醒我,其實如果論靚腳,阿里莎都贏蚊蚊少少,因為阿里莎曾獲日本2007年 Parcassio美腿大賞30歲代表,有相為證架。
& D) _: [- |" F$ t" B* M
& \. ^7 b% ?7 ?' C- h2 o6 l: J
公仔箱論壇8 [- Q; d) [' J
其實唔知道邊個係觀月, 未睇過佢啲戲, 但單睇你post佢啲相, 已經靚過萬綺雯喇, 跑贏九條街!5.39.217.76( D0 d, Q! S( ^! ^6 W$ j' p% x
大文細佬 發表於 2014-3-6 02:23 AM
8 q4 Q9 [1 d. `公仔箱論壇
, H* D" U# ]6 f: E4 E: e* G; \' X其實我都係近年睇番日劇先有留意觀月阿里莎,佢嘅全盛時期雖然已經過咗,然而演一啲年輕索媽角色依然好有吸引力。
  b4 H+ w+ L) u% ?  R& gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

4 {% m4 Y5 q7 [" h) l5.39.217.76附圖來自《正義靚太》。
點解我同你睇嘅嘢一樣架... 我睇皇太后賀壽第一個反應同你樣問同一個問題呀!
; ~' M& }5 I( l' K! u公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-3-7 01:01 AM
4 q/ ^) g! j& i# p* W8 F  x8 h
好姊妹吖嘛,騎騎....tvb now,tvbnow,bttvb' j; L  J3 L, T9 M. M, w( A$ k: @

( Y) v' P' @- l. J其實我唔係雞旦裡挑骨頭,但嗰幕真係好寒酸囉。
: `: C5 x+ J* o/ F) _5 X# i5 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 g. `# Q" H$ z, i- l, |! X; G# u都要挑得到先得嗎?所以說句:佩服佩服TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- q7 M" _# f8 \% x
timmaxsing 發表於 2014-3-8 02:48 PM
tvb now,tvbnow,bttvb% Y- W% d6 i9 }
見笑啦timmaxsing兄,我反而驚比人話無聊啫。
tvb now,tvbnow,bttvb. U# H- [; Q+ k$ g  M

+ c6 K4 G8 ?0 U; J1 W& P我覺得嗰幕好奇怪
2 t8 n9 T% q: F1 A( w5 @& f大文細佬 發表於 2014-3-11 03:06 AM
5.39.217.769 p) b$ d- h; y4 l

3 ^+ N' F. k) C' A( [係呀!我真係翻睇咗嗰場,氣氛詭異,完全無賀壽應有嘅丁點氣氛,非常失望。