返回列表 回復 發帖
3 T& S& t: @% }; P0 E0 Z: D5.39.217.76- ^5 t- q* r  t4 ^
高音嗰幾集已成經典,以後嘅集數係跌番少少。公仔箱論壇, P8 F' _! i/ s
leekwoklam 發表於 2014-11-11 12:46 PM
5.39.217.76* ^+ y8 x6 B$ w  p' U1 r% P: J; S' e

# ^7 l, o+ K: {  l! g1 R2 ltvb now,tvbnow,bttvb牧師突變好打得.. 笑到傻咗
信教會充滿平安同「可樂」...........tvb now,tvbnow,bttvb" _; |) U' t+ c0 S4 M

/ K/ z% Q! |/ l. V, s6 M9 C' wtvb now,tvbnow,bttvb2979278
4 }7 U/ _! \. o- L! i4 B公仔箱論壇
5 Y  q9 h+ e1 Q8 c9 z) `5.39.217.762979279# V* {" g. u4 x* |2 ^4 i* \% L+ U9 m
leekwoklam 發表於 2014-11-12 04:14 PM
* q) Q/ K8 ^! P& R( ?, OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 E: M% Z6 G6 E7 L: i2 l; y
lamlam賣廣告
tvb now,tvbnow,bttvb. k6 f+ t# U1 |# |" s+ o6 d/ J2 _, g
4 W7 n) N5 V- U+ F1 [& L
編同導,我睇佢係向呢個方向,以今次而言佢主宰得好緊要,tvb now,tvbnow,bttvb0 G3 }" A/ ?2 u1 r6 W
只不過今次睇怕用料太盡,再下一套再諗新橋己有困難,
% {- x5 j9 \3 {公仔箱論壇一個人短時間做咁多嘢係好難,仲要樣樣精會更難,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 `- A- ]7 }: ?& f( M
諗橋者隨時因為太緊張仲易腦閉塞,一諗唔到嘢乜都停晒,
8 H" c( p# r+ y9 ~# ?( XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 ...
8 a% P0 p- J( g# o4 c; e金田Sam 發表於 2014-11-13 01:17 AM
2 G6 z  c7 v5 L& p% e- x# I+ D9 u$ Y5 u( j
咪好似周星馳咁囉.. 橋都用盡咗喇!
飲完可樂(喜樂)食啫喱(拔罐)* r/ ^2 E$ K9 @
tvb now,tvbnow,bttvb' x( Z, p7 ^/ w+ X! X. Z
" Y0 C; S& ~% e( Y2979865
8 Q% I  J. }6 {$ V' T; P/ xVivienne同郭寶終於都「完事」囉。拍時就話兩分半鐘出街大約十零秒,呢段戲都唔知算好激啫。
, z8 Q- r3 ^8 X6 `" A& d0 v- e5.39.217.76
, H! h% Q: K7 L4 g9 C4 ?297986229798632979864
3 O8 q% y, c3 {  S( R% N5.39.217.76我淨係覺得啲「心心」拔罐印幾靚,今集之後,啲中 ...
" X( h7 r' h1 g  b2 D5 ?公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:41 PM
tvb now,tvbnow,bttvb8 H  x5 ]1 V  |4 L) q2 e3 G
公仔箱論壇# A( g4 B8 o0 ?
我覺得講小寶呢段過長有啲悶..."個人感覺".. 唔好插
8 j+ Q' [. S; h& \9 L5.39.217.762979882
0 }% Q" \( y9 c. Y  G) q% u公仔箱論壇哈哈,上頁嗰個「多啦A夢」啫喱杯都算賣廣告架。tvb now,tvbnow,bttvb# q- `2 [1 G1 d5 f( m
細佬,你有冇睇「多啦A夢」架?
2 b2 M5 {- k. o9 A- V. ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ l2 Y( J6 s8 T2 z4 W公仔箱論壇我睇嗰陣仲叫「叮噹」架咋,金田Sam兄你睇嗰陣係唔係都係叫「叮噹」嘅呢? ...5.39.217.76# Y9 U: a/ {3 h0 x/ a- b
leekwoklam 發表於 2014-11-13 04:06 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 a& w6 l: T2 g, x1 }8 o

4 k+ Q: Z+ `, T7 o" |5 htvb now,tvbnow,bttvb我琴日啱啱睇咗段網聞... 話多啦A夢有手指架.. 啲人仲post咗啲相出嚟睇添喎!
& I) d! D0 A6 r7 M1 F: e( N0 }
如果有`比卡超'.`叮噹'.`加菲猫' 同`Hello Kitty' 肯定吸引好多年青男女去拔罐
7 m" x) M' u8 v* a5.39.217.76mnb1123 發表於 2014-11-14 12:24 PM
$ [5 t5 l/ z, U; h2 j- g; t公仔箱論壇
: F: X# W. u+ f: R0 ?% eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁得意我都想試下呀
5.39.217.761 Z8 ?- @9 ^# r2 d

: @- n+ r  S9 k$ F, B0 e& {5.39.217.76係呀?5.39.217.76, y( H7 V- ]% t; _
咁一直以嚟笑「多拉A夢」玩「包剪揼」必輸呢個傳言咪會不攻自破囉。
1 V4 Y( v% q7 s" t" x2 H. s; P  ^# D) Ttvb now,tvbnow,bttvb7 o4 L* G7 m( _3 ?, r( `
另外,我覺得祖藍扮「多拉A夢」會幾神似,佢以前係咪曾經扮過嘅呢? ...公仔箱論壇2 |3 x7 C. ~! U- Q! d& |% m( C2 G
leekwoklam 發表於 2014-11-14 02:59 PM
! G# b! n' O5 D* A' T+ p! L
' H3 O1 f! k/ D( K5.39.217.76祖藍同佢都係圓菇轆.. 咁得意!
tvb now,tvbnow,bttvb) Y* |7 g3 x/ U# w- z  A
自己玩拔罐好危險架喎。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 d: n" U6 T: r" \. [3 m# l
leekwoklam 發表於 2014-11-15 12:11 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) u9 e9 g1 v" Y2 k
* k, a+ m% j: C  O3 D5 g
自己拔只可拔心口... 對手腳.. 頂多連條頸.. 唔會連塊面do拔吓嘩... .. 背脊就唔得喇... 但我要cartoon人物架喎... 5.39.217.765 [3 V9 N) J9 D0 Z. X7 r

3 D6 }) B' \& tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 D$ h) |( \$ D" Y" [. f
我想問尤田條bear bear頸巾响香港有無得買架?? 超得意呀!
1 _' X  W: t/ a& `# s公仔箱論壇有lee sir 呢個kitty啫哩杯一定好多女仔想整番個 喺美國做「拔罐療程」都幾貴架。無保险私人俾:45分鐘$80-120包推拿按摩.拔罐。
4 H5 q% m0 G, x" E# W+ B公仔箱論壇我有醫療保险,自己俾$20  co-pay。醫生收保险公司$240一次 好多鬼撞咗 ...
) M  @/ r& E, t2 x: g) _3 Rtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-15 01:33 PM
5.39.217.760 y: u! _$ l" c* \: t

# _0 y/ z  Q; M# R& h! R% YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你唔講我都唔知美國保險可以claim拔罐架添.. 係咪要家庭醫生transfer架架??
' l6 g$ n: o* Y. O- C" i9 v5 g# `係要家庭醫生refer嘅。通常背.肩膊痛去睇家庭醫生佢都会叫你去物理治療。咁要同佢講冇用.唔help.,用針灸,拔罐就有用much better。
' Q& z4 x& _2 Z7 ^% \$ j佢就寫紙俾你
9 K+ ?$ @7 b8 ?* I4 s, Ytvb now,tvbnow,bttvbp.s 係我住呢個州如果撞車受傷,唔需要睇家庭醫生,可以去睇任 ...
- Q- Q4 i  j- ^$ R) }0 F5 G" s& U公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-16 12:46 PM
公仔箱論壇0 K/ o. Z- p) Y- r
5.39.217.763 W  U. `, V* h* }( A
touch wood講我攞咗車牌以嚟好采無試過撞車.. 巧驚!
  P# G6 Z$ _' btvb now,tvbnow,bttvb拔心口?
0 Q' |5 d" x: v  PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。噢,哈哈,我就唔得啦,我心臟唔好吖嘛
7 ^6 p' O! w+ q( h# G5 i公仔箱論壇3 x8 T& K1 Z# X1 E; {  q$ B

) `' m+ v8 }. V- u
0 j6 h7 [. ^4 z. C2 ?% P尤田條bear bear頸巾呀?死火,冇留意添。
' u, f: W) U4 u4 `0 a$ c/ I公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-18 12:20 PM
tvb now,tvbnow,bttvb( w) k# V) y3 Z  N- ~
: s! Q' X1 e4 U& Q$ T
心口當然唔會某地方喇...
, [9 \& F! s2 l1 M1 |2 ?
) e+ H8 v7 U+ B* I' Z2 u( g8 stvb now,tvbnow,bttvbbear bear頸巾係尤田想接近佢家姐時段見到.. 成條一個個bear bear掛住响條頸巾度架.. 可能女仔會留意啲
' i& U2 f& n, T! P4 |我就撞過三次,呢排落雪又落冰雨,落雪揸車都OK最麻煩就係落冰雨,地面結晒冰,架車一定要換雪肽.
' p% _2 @& G) S4 a金田兄咁快有郭寶.馬利亞D赤條劇照? 應該21集先有得睇.睇郭寶同Vivienne談情真係有D悶  ...
6 _/ v  R& m2 x$ l  i" dmnb1123 發表於 2014-11-18 02:08 PM
2 e/ U+ M9 a3 A: p- ]2 Q
公仔箱論壇$ a) _6 c7 `, A2 K" H% T+ G
咪就係.. 點解可以睇到未播出街嘅片嘅?? 網上揾到架咩?? 唔通有人响tvb度做??
7 z$ e+ U; ^& `6 D* g公仔箱論壇. t8 C3 N# ]1 C9 q
$ }- o, F3 S! t* ~+ q; Stvb now,tvbnow,bttvb細佬,我揾到你條頸巾啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( d4 a' b/ G' j4 g/ M% ?
唉,女仔係心水清啲嘅,我初睇呢幕只係以為尤田無啦啦擺幾個bear bear喺條頸度咋。9 c: Q$ Q- V+ w$ `
香港有冇得買呢?
# H+ f1 [6 K  @tvb now,tvbnow,bttvb5.39.217.769 k; E5 n4 n+ n$ o5 f
leekwoklam 發表於 2014-11-19 12:55 PM
. T9 m/ Q) A1 E" G( A# P
! Y4 t6 v: }6 l6 a# G好可愛嘅bear bear... 我男友都好似bear bear... 又高又大.. 6呎1呀.. 但我得5呎3...
孖人牌新代言人公仔箱論壇2 P$ w& }3 h2 G6 K& P& S, u
29837185.39.217.768 k7 M5 p4 G: R& D1 P0 r* @- h
馬利亞同郭寶做「裸模」一幕當然好笑,不過睇睇吓我發覺兩人啲pose,幾適合做刀剪利器工具名牌「孖人牌」嘅logo,廠商可會考慮吓揾阿聰同阿Bob做代言,拍番輯新廣咁呢。5.39.217.760 ]3 s3 E% N- T& P2 V

9 S( B9 R) W! m# z- f$ l* q2983719  Z# u5 y( `3 ~+ P6 @) ?0 Q8 B  B5 p- w
2983720 ...
+ z9 }9 `# G; P9 Z公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-19 12:09 PM
: o" ]& ~! M) k* \- W- JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇- V$ W- T$ F7 g/ W
咁都比你諗到孖人牌... 佢地呢幕.. 我覺得啲女人好變態.. 男人naked好睇咩?? 洗唔洗咁興奮呀??
靚歌會係本劇嘅最後回憶
+ E) T6 S9 C9 m+ u. d! V! ]tvb now,tvbnow,bttvb2985748公仔箱論壇' @0 M% B/ y: o% s% w2 s* ]
今集輪到《難為正邪定分界》同《London Bridge is Falling Down》,本劇已近尾聲,唔知仲有幾多好歌會聽到呢?
: b* k7 k8 v, c雖然我唔係首首都識,但真係好欣賞劇組挖空心思以好歌配合劇情,日後 ...
: h4 ?7 {; V; d' H公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-22 01:14 PM
! |  J7 N+ b' Q/ U% I4 a/ L& Stvb now,tvbnow,bttvb
: z% [* [! r- G7 O* z: k% w9 R% dtvb now,tvbnow,bttvblamlam, 以tvb啲劇嚟講, 其實我最近只係睇呢套劇... 最主要係因為好笑... 另外兩套, "名門"只係走嚟走去聽.. "飛虎"直程無睇... 以你呢個--"靚歌會係本劇嘅最後回憶" 嘅comment, 啲歌係好聽呀.. 但唔係首首聽過.. 最搞笑唱"男人是否一樣"嗰個女人.. 聽啲叔叔伯伯講原來以前係歌聲嚟架... 咁呢套劇咪有好多歌聲囉?? .. 不過呢套最吸引我都係啲笑位