返回列表 回復 發帖
5.39.217.76( T# e7 t8 E/ Y9 y& u& w
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* u" Z" E. v* Y! [7 g. S8 v
哈,係就開心快活了。
. P" s. t' z" R0 ]$ f+ kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。細佬,比你搞到有啲餓,我而家都好想隊番件意式薄餅呀...
; q. k; J- M+ Y0 {答中1個獎10000TVB元。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 e: c) z/ x8 {5 j# M& Z
leekwoklam 發表於 2014-10-21 04:14 PM
+ e9 J7 ?6 {- s5 ^% o2 u# C
- J8 F3 E! I4 b6 D, r. j( M
多謝晒
懲教通通都識-膳食篇二之二tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download7 J- o( N* _0 C' J" v: y* }7 p" c( x. N% W/ Y% r; d
監獄中沖奶茶用嘅淡奶係來自:泰國3 j" }/ F4 L0 I( T% w/ E) G7 c! ]
; H8 Z4 f1 o2 D- A' D
因為我諗泰國好似興拉茶架...係咪呢??8 `3 a' Z6 P- [  c
5 Q; a( g. o2 |6 E8 y  J
猶太教徙嘅食物好多限制,屠宰同烹凋方式會受影响.雞肉可以食但唔可以同雞蛋一齐煮,總之嫲煩多多.好多係跟舊約聖經規則 6 s. @/ L" W$ \
移民到美國,想入籍5年內住滿2年半,离美每次唔可以超過半年.唔入籍做本回美証可离美唔 ...
/ l* X7 D( f, VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-22 01:08 PM
+ H' v( M& [" W3 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 H* E' C0 y: b$ r9 S* n$ |2 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講到响美國坐移民監咁慘呀... 可能我讀緊書加上全家人响齊度.. 我又唔覺喎.. 係好開心喎... 另外呢.. 我完全唔知回美証有乜用架... 我通常放假先至返去香港玩.. 一定唔會超過半年喇..mn bb你依家鍾唔鍾意美國嘅生活架?? 5.39.217.76" F$ Y. u) C- G. a! _" x" v: S
公仔箱論壇8 J! ~! B$ G: T7 E/ g) w
聽講美國坐監啲福利好似真係好過香港架喎.. 我唔知實際係點呀.. 我都係聽人講美國啲犯好食好住環境好娛樂足福利好.. 全天候冷暖氣.... 我諗再戰明天啲犯唔會咁好掛
懲教通通都識-膳食篇二之二正確答案公仔箱論壇: ]0 @3 @$ h9 T$ Q7 i) ^5 P
赤柱監獄中沖奶茶用嘅淡奶係來自:新加坡5.39.217.765 d. J% }# G% w0 |: a) p

+ j# [1 Q' m* A) R% |中獎者(zzleezz版主)請稍等派獎7 c+ t% T/ t' x1 Q7 ^
答錯都有安慰獎嘅/ u2 L* i3 [7 Q- r  D7 C# \
leekwoklam 發表於 2014-10-23 03:29 PM
$ ~; U2 T- W: d# T8 q9 S

Z/ k; x. O6 s, g1 d! g新加坡
公仔箱論壇# B3 A  B  C; m1 u
其實來咗美國咁耐乜都慣晒啦,反而返HK 有D唔慣,主要係天氣、居住加上人太多。十几年冇返過有D挂住HKD老友同美食 ! R  W: D8 I  x% ?4 J) v4 G
tvb now,tvbnow,bttvb, A6 f( S* M& v- ^
我都覺得美國D犯嘅福利應該好過《再戰明天》D犯,有二集冇睇到,下次有時间先追回 ...tvb now,tvbnow,bttvb" l! o1 B7 ], z2 a9 H7 G
mnb1123 發表於 2014-10-23 02:17 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: U: z$ S' [) a, z, F* q! }# k

5 h0 Z2 w6 }( _+ W' a( G5.39.217.76唔好睇可以等到ending一次過睇
5 _/ b& M  d# P" T1 _
* N4 U1 N$ E4 b5 @2 P係咪估唔到"新加坡"呢,我當初都好愕然,不過資料就係咁話囉......
! G- U7 V. f1 P: n* v  f5.39.217.76leekwoklam 發表於 2014-10-24 05:45 PM
公仔箱論壇4 D1 j" ]. ]; b# x

0 ~$ y( u  B( Q' U& u- TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lam lam係咪呢套劇諗topic諗到頭都大呢... 好采仲有套老表
《再戰明天》大祠堂 30/10/2014 [Round 12 ] 奀仔被判終身的原因 <---就係唔明點解會判終身... 照理應該係誤殺架喎... 真係奇怪!
9 R/ I1 ^! y% `3 t

. }3 a* K6 D6 b: ~8 s' I1 V5.39.217.76係呀細佬,係你先咁了解我架咋。呢排度橋度得好辛苦,幾疲倦咁.....
. k0 ~  k  x3 S1 `, ~1 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ y9 W2 d& e; `* a% P5 jtvb now,tvbnow,bttvb《再戰明天》後,又到《名門暗戰》,沒完沒了的台慶月啊.....
( n3 a; T/ D4 |9 a: T' r- h2 A公仔箱論壇
. Y7 b+ U9 ]6 {0 G幾日冇見,你點呀? ...
0 n; u9 A* g  Y7 Z1 B1 L7 }tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-29 05:31 PM
5.39.217.767 `' W2 l0 s/ ]) ]7 r

: ]$ E  D% e1 h8 W; L* ]我幾好呀.. 不過學校多咗啲野做.. 但無影響我同你傾架.. 只係無睇劇囉.. .. 我擔心你多啲呀... 唔好太辛苦呀.. 知道無!