返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( d+ C, i; {( L; v. Q7 O
咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
, c% L9 c* k; M) ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
0 ~6 x% d6 ?. K5.39.217.76294200429420065.39.217.765 ?: g: x' V+ z8 c  e
9 J2 S. V9 f9 u: Bleekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
公仔箱論壇/ {2 `, a+ w6 G

) @$ M" u, ?# m0 q4 l一樣咁靚
tvb now,tvbnow,bttvb' p: _# {; Z6 |8 P4 \: \
係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
) t* X* y8 l" y: z+ I公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
公仔箱論壇+ n# s! n+ G# b
tvb now,tvbnow,bttvb% V& S* A0 O) s* h
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
; ^' @2 ^4 z9 @; E4 g, s& ]' w
唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。5 V, x/ \) @/ Q
想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?$ S1 a3 R, t8 R( c- J& n

& O& P, b* y5 Q9 k, J公仔箱論壇; G- W6 h( y. s/ B
leekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 e* _/ q( K! L+ n: D1 ^  h
' Z& n* j# W8 F: F$ [% W+ Q
如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
7 O8 O% W( F8 g# [5 y6 Q/ B除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
) ^$ N+ \6 L9 N: X2 \, G# Y/ D3 e  P, v/ Htycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 ?# n, B. q3 H  \* [' n

" X! O! b7 u. J* @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
+ L5 x. z( y3 ctvb now,tvbnow,bttvb29466355.39.217.766 z& X, O9 Z: C( @( R- `' @
; f+ T$ Q0 z. z  a) P6 O2 N6 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
# \- m" F  g5 s9 L* U. W
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- V* k0 Z! Y3 A0 ^/ O
可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& i3 |! q& d; c
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
; [$ j8 D3 T, K% m5 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
  {. W2 n& c, K6 Z( m( I; V

) B, Z* I& v; E: B" @5.39.217.76嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇公仔箱論壇2 x2 Z% b3 r5 D  m; Q( h
我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
5.39.217.76. x) ~, X: [( u- D. ~3 B5 j7 V5 [
我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。tvb now,tvbnow,bttvb3 V8 E% o# l: b- Q2 j
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。
: p: `( Q( k- ^% D2947135
( Q) W" M, X; i& jleekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
公仔箱論壇! K, a( R4 i0 e5 q( ^. p% t
' }4 u+ [( ?+ H: U: S! ^- h
咁老比人打patpat?
3 O, g/ S# v8 V  i) z1 Q1 ?公仔箱論壇公仔箱論壇+ V4 ^& I5 i5 ^9 j! c, w0 t* L8 m
都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,
6 @; j' b/ W* W! N所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...! x8 c' a) M/ g9 b: ?, T4 Z8 d# W6 I
mnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  Y; B  f5 ^  I8 x) z, d
公仔箱論壇$ u4 Y$ u" q5 d; D* r
我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?
5.39.217.769 C2 e; l2 W: C& p; Q
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添......../ T7 k; _# K9 R1 b
leekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
tvb now,tvbnow,bttvb# w+ `& L3 e* I8 r# F

* |7 J9 Y. T9 t, G係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- O" ]# W$ |; [& G. D" }
因為近期劇情真係超悶...........tvb now,tvbnow,bttvb1 |, x. v5 ~  i; P
leekwoklam 發表於 2014-10-9 02:33 PM
6 F% W  o% ~; S3 o2 {7 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, U8 I# P+ R+ {
我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
/ R+ ~* k1 f0 b/ T2 @$ i1 x2 J4 K5.39.217.76我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
, q! q9 F: P9 O. Omnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 [4 `( o; t+ R6 K# A& I  H
5.39.217.767 m# u9 A6 J3 u" K
.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
9 p$ m$ C) q2 E" M& s9 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-8 11:39 AM
# N5 `1 {, Z) W4 n$ R" w

; v5 X; `# |6 O* x公仔箱論壇千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
公仔箱論壇- g3 N' F0 J; X. _" I
使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。" g9 E4 _# Z) R+ B2 N5 M
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:24 PM
' L3 I4 T; V1 T2 H公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ?5 j. B$ r, Z1 R
沙石你都諗到.. 咁我咪要插沙囉