返回列表 回復 發帖
你講咁多套商劇.. 我只係睇過珠光寶氣同埋絕代商驕.. 媽咪睇歲月風雲.. 當時覺得唔好睇.. 所以無同佢一齊睇... 其實唔洗講.. 你地都應該知我like邊套架喇... 唯一笑片
: C1 U5 k! g9 o0 o7 ^$ B5.39.217.76話時話吖.. 我都係第一次咁詳細咁睇晒你啲介紹架.. lamlam 唔好嬲.. 嘩.. 唔睇都唔知.. 原來你真係我肚裡面條虫嚟架.. 你講一切喜惡同我一樣架

評分次數

• timmaxsing

睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
- W5 I9 T! Y2 v. T9 e
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! @& U/ z2 R8 G' b) o8 o
* P. S1 m1 U& t: Bleekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
2 R0 L3 Z( c- R7 U公仔箱論壇- V" \& e- U  E7 _
總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
公仔箱論壇" R0 {) ~$ h2 O% ]+ |+ i$ j6 I

) a# E3 u: q2 p7 b! s1 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2975628" T/ o: b7 H# \1 n+ `) e5 J

- v8 s9 ?! Z/ z$ F& Ntvb now,tvbnow,bttvb因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。
) ]# s+ t8 W4 l$ A/ B2975671
" S3 ?6 ?5 w6 z% z, ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2975672) V; ^0 Q3 F4 J
+ ?' D, K$ M9 }0 p4 E% O' b
leekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
公仔箱論壇( C$ W) o" a% @6 @# B; l/ r
% m5 y: g+ ]# ~0 q8 e' _! t; a8 Y
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
, P( R# f  a3 _/ k. l公仔箱論壇2975646
' a8 _# X/ T* f7 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
2 v2 G6 o1 e& e' h# _5.39.217.76
0 N1 W' o9 |! a袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
又有得睇李佳芯,開心。
" z' m+ t6 a1 E$ X1 M- M4 Y0 U, d& p5.39.217.76
8 R- `. y! a; r; e5.39.217.762976014tvb now,tvbnow,bttvb" l% y+ D) |- s% n0 ]$ ^/ v
/ L' E1 ^. o2 m3 G5 Zleekwoklam 發表於 2014-11-7 01:07 PM
- F# _) w9 ~1 [5 n; c7 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5.39.217.76- e- B! G) i0 Q8 e8 S
但係好似奸架喎
tvb now,tvbnow,bttvb! H& X" t6 l0 X5 q2 V
袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。
0 u) C4 Y# _# `3 P; X9 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 z' U: R( z& b
2976012tvb now,tvbnow,bttvb' H# _" G! X/ `+ H3 O
leekwoklam 發表於 2014-11-7 01:02 PM
1 @4 A- I' j8 L6 }* e
, d/ E, ?& b* [! I$ }3 [tvb now,tvbnow,bttvb哦.. 原來做我阿哥嗰行
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% S" m3 z1 m* W
咦,咁你哥哥係咪又係同小田一樣係練武嘅IT人呢?tvb now,tvbnow,bttvb9 \5 r8 W4 ?$ p* ]+ u( v$ y$ g% a
我開玩笑咋,你唔駛啋我。
+ T5 J5 N0 ?3 w- K( r5.39.217.76
) ?8 v4 j7 b6 T- j% N3 B% |tvb now,tvbnow,bttvb2976512
, G- k* Z' t5 ltvb now,tvbnow,bttvb小明同小田啲比拼麻麻哋好睇,唉,都預咗5.39.217.76% H  ^) t$ _' g1 h
leekwoklam 發表於 2014-11-8 11:48 AM
2 M: z- |( m1 `" `  n! Z
% x! I* e. T; Qtvb now,tvbnow,bttvb當然唔係喇.... 我阿哥最叻咪跑下步
  O8 t" I: t6 B( i0 u5.39.217.76
0 e+ l, b) E! b& B話時話吖.. 我响網上睇啲八卦新聞.. 話呢套劇個個男演員都係都manager頭喎... 其實使徒行者峰哥咪又係.. 都manager咁樣衰都咁多人學架呢?? 係都學李敏鎬喇.. 呢啲先叫靚仔嘛
5.39.217.769 v7 h9 I0 ~( x( b, u7 y+ E" F3 ?

2 b2 n; t+ d! R細佬你真知我心意,我正係想講祥仔個髮型。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& L/ d+ O+ K$ t7 R/ b) I5 _
2978441tvb now,tvbnow,bttvb3 o2 R6 e1 x. v. M5 [6 b8 \

) V8 K8 Y2 w" E* z: ~/ y7 ]公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb6 s3 z* Z1 |$ J1 s: S
唔係話佢唔好睇,而係呢個都Manager髮型,比我覺得佢想藉此而拉近同其他身邊後生仔女角色年齡層嘅差距,但效果當然係麻麻嗰隻啦。
+ C, W7 s- b. r6 e" g; b; r8 o2 L5.39.217.76
) t5 R/ z( a8 J. c' W2978456
) H( U0 r, h# i- c8 s) ?6 @5.39.217.76 ...
; U% C. @: w3 S$ x: |公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-11 01:05 PM
, h! R, R: h! o5 }; Q/ }% E

% E- d5 @7 L+ s% f, Itvb now,tvbnow,bttvb其實個個都唔襯唔好睇.. 個人覺得呢個髮型好傻仔... 就算星星嗰個都manger都似傻仔.. 呢個髮型只係得李敏鎬carry到... 完全係因為佢比較適合留海.. 李敏鎬唔係咁襯無留海嘅髮型.
: C' |; y6 ?" I! dtvb now,tvbnow,bttvb4 U3 v" V2 C, x1 C: X
要蔣元好似李敏鎬個頭咁正又係難啲嘅。公仔箱論壇* z& n6 f  K' r9 V0 f3 Z0 j6 D
公仔箱論壇$ T. j1 j  j4 U7 H. c) U
哈,細佬,上兩個星期先睇完《繼承者們》,我真係有啲out。tvb now,tvbnow,bttvb+ t1 ^0 Q2 s* r! Y5 m! s
' |' j$ d  Q5 {+ E/ s
29791315 y* g1 [) P2 g

. \. ~; `3 P- Z5 v$ Z2 {" }1 Sleekwoklam 發表於 2014-11-12 12:00 PM
3 A+ E  Y' f& }; q7 P; i
5.39.217.76+ D, L* k  J. h. E5 Z! c
就算李敏鎬咁靚仔, 我好love佢.. 但都唔覺繼承者們好睇... 同星星一樣一般... 我係以劇論劇...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 m. m  d% \8 x8 J  ]

; W3 l( m7 M# v# \+ s3 _5.39.217.76其實呢套名門暗戰我只係睇咗第一集.. 呢集比我覺得定欣好正... 但最近多咗啲功課做.. 只可以花少少時間睇劇.. 咁當然要睇老表喇.. 因為睇劇至少要花大半個鐘時間... 到thanksgiving個week就好啲喇... 成個星期假
呢套.....無咩點留意,因為胡定欣髮型麻麻地開胃....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! O4 p) ?& d. Y8 n* M6 S# M; h, i
同劇中起用好多新面孔的女演員...
8 T; T* B$ K/ q2 ~4 G# R公仔箱論壇宜家唯有驚嘆做乜唔出世遲20年...$ R" N$ K5 A! Z# S
呢啲女仔以前識十幾個先遇到一個,) N& |0 h# @9 L  M. G1 V/ ]
晌街上睇的亦係咁,100個女仔行過,
# ?  {4 w3 i1 P( Q4 o1 I, J: JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最多四五個有呢類質素... ...
8 Q* w2 \9 b/ a- I- _金田Sam 發表於 2014-11-13 01:46 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% D. a8 ?# O8 Z/ c' j2 F6 ~
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ `; d# l7 e( D) }6 c4 ]$ v. c1 C$ x
金田sir你一定住响oversea...依家香港已經深夜兩點喇喎.. 唔通你唔洗瞓咩!...  睇你呢段感受.. 我覺得你以前啲女仔唔係唔靚.. 而係佢地個個都唔識扮靚... 全部都係真面目見人... 觀乎我媽咪姨姨嗰輩.. 我諗佢地個心都大部份係pure好乖.. 唔同依家好多女仔咁好假.. 你應該覺得自己幸福就真!
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。9 J5 P/ p- e- T& m

5 R3 @0 h) L6 `) ytvb now,tvbnow,bttvb2979852
1 A' d) q7 k  V& d5 Stvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
0 \2 K! c$ \7 R8 e% v; X) rtvb now,tvbnow,bttvb
/ C6 c, B  m& i7 B唔似地球人...
: ~9 f3 ~. S: i, t
即係呢隻囉。公仔箱論壇/ Z  P3 i# X# L, Z9 c  _! m0 k3 E( S

2 x# e" }/ l. a0 C' }29805005.39.217.769 A  v7 ]) J8 k+ y% U+ W3 [- D& q8 C8 |
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
- I9 k% L: c5 w9 i; \我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
6 R0 e: d" V( T. O) Z5 qtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
' M7 @# z6 J" k) z
. r& ]$ [: R$ Q; l9 `9 d' L" RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
! j& n% ^- I1 x# T  B5.39.217.76
- h0 p: A" L! P  Stvb now,tvbnow,bttvb係呢。4 [7 J! P) _% x/ B% g
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  n/ ~. I, \  p6 U1 e
% v$ Z5 }; V/ {
細佬同大家按圖索驥吖。
+ n% i  J: \' Q( ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2980976
  j& j5 @( C6 L# Nleekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
5 y. ~3 H* h) {* [+ F* Gtvb now,tvbnow,bttvb5 }) N/ W2 h: l9 Y7 b* \3 Q
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
8 h- M& k" X3 X0 @5 w: D% T公仔箱論壇似新疆少數民族女仔5.39.217.76( }" y, ?5 r* x% R0 C+ i$ q
mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
  L, B( O8 j. r+ DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ x" a4 ?; l. R) e8 e, Bmb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??