返回列表 回復 發帖
hahahahah... 版主你好正 -->三合一功能的廚房+廁所+浴室..
5 R; k& @$ A) p, Z  R; }
; W& U; E2 w6 Q如果要我响呢個三合既地方沖涼唔知點算... 整濕晒... hahahahahatvb now,tvbnow,bttvb. @3 C* o7 C9 |. {

評分次數

• leekwoklam

真係唔知陳秀珠之前點唔盡阿媽責任.. 但睇佢e+都好似有悔意咁喇... 點唔著都係親生阿媽.. 身體流住佢既血架嘛.. 除非呢個阿媽衰到無人有啫.. 我覺得應該要原諒佢! 不過站於陳展鵬立場.. 佢都可以分份量既.. 養娘可以比生娘重要小小既.. 但唔可以唔理佢生娘架嘛!

評分次數

• leekwoklam

butyu /mdboy888 很有心,看多一些資料,睇劇真係會投入啲架,多謝兩位大佬。
/ L  S# ~& v! }* ?1 S/ `tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2013-3-1 03:16 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 m3 w+ W; O3 c% A- h3 |

* Y  h7 Q$ S+ H: @4 ~* e佢地又真係幾勁喎.. 咁都知個拍攝地方!
大文細佬 你都好有心,總之多謝各位老友記啦!
" f$ n3 f$ D8 r/ y* mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2013-3-2 10:00 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, w* ~# `4 Q) L& H6 p) f6 |
公仔箱論壇2 [; l1 j. a) V
唔駛客氣.. 我覺巧開心可以煲劇同時又可以發表我啲底底地偉論
究竟点解Summer同佢阿妈无讲?真系好想知道多啲佢地个Background。
1 L! V$ J) m+ j& x! MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。电视狂 發表於 2013-3-3 03:11 PM
$ u& |. B& |9 S1 b; l$ V6 w( e
唔好意思.. 請問"无讲"呢兩個字既繁體字係咩呢?.. 我唔係全部簡體字都識.. 真係唔好意思
"无讲"=沒有說出來.tvb now,tvbnow,bttvb* k6 D7 \4 v& w8 {/ C
butyu 發表於 2013-3-4 02:04 PM
- I) f. {" o' {7 R
tvb now,tvbnow,bttvb# }+ p  K% p! D
感激
看親身母自己說年輕時不懂事
( m" d5 d( |5 u, n1 R  j! {) m有了小孩後TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" a9 B4 W" R( }5 Y! @" C
一直想找個好男人給小孩一個家
! U) ?/ v- ^" l' i2 Z1 s後來年紀漸長5.39.217.76" [6 F2 Z$ L/ n% I
想找回小孩時一切太遲
; [, |" h9 @  |tvb now,tvbnow,bttvb然後之後一直做善事希望彌補
- l6 k; V/ ^: X; w; X: m親生阿媽已經改過向善TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- X/ m# d* r7 c" W9 ?9 A2 H" Z
只是小孩仍誤會
: r& D, m. y0 j: o7 x看tvb近來編劇tvb now,tvbnow,bttvb; k+ T) L. z6 v4 X
應該是大團圓結局 ...
# z* p( h- x  [0 `& c/ m5 N$ dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mdboy888 發表於 2013-3-4 03:03 PM
7 e+ l2 r8 s. sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 H: o4 ?/ b) ~$ n9 @3 ?. y2 C; etvb now,tvbnow,bttvb咪係.. do唔明陳展鵬仲嬲乜.. 年少無知嘛!
係咩? 又歡「喜」天地又麻雀館 我未睇呀.. e+要煲兩套劇(戀愛&仁心).. 無乜時間睇.. 等我weekend睇返missed咗嗰幾集先!
% M4 Z( F: P- w4 D+ |
慢慢啦大文細佬,但你今日有無溫書架?
6 h6 h+ z$ M2 v公仔箱論壇! u. Q0 `' g  e3 i  i
我啱啱先捱完仁心及遊戲問題,「考」疲倦啊!公仔箱論壇1 w9 M! k  K% B0 v3 A
leekwoklam 發表於 2013-3-6 02:40 PM
4 @% v  E  ~+ M8 h7 e' j7 a$ a
公仔箱論壇8 R- x/ Z* g% z* o7 d9 z7 x, G
巧攰就休息下喇.. 為咗我地太辛苦你喇.. 啲劇集info咁detail响邊樹揾呀.. 無記個網都無咁detail呀!
; J/ a* \1 k8 x; {6 L1 u# p% N' l( c5.39.217.76
% @0 {$ r  S! R) {8 v# J% R2 t% X5.39.217.76我呢科do未final.. 月尾嘛.. 同埋呢科得兩個units.. 應該會易啲... 溫一個星期應該無問題.. 過多一個星期先喇.. hehehehehe
; H: p2 ?5 W9 a6 @8 s/ ^3 W
9 Q7 G5 l& E" }3 G" R9 K* c# q0 W1 Ytvb now,tvbnow,bttvb
賭海無邊,回頭無望,唉!算了吧!望他們改,不如望他們早點死,死了黑洞才能被停止
( x+ L2 n7 n$ E. K. @8 f( Z' T* [屁屁zzz 發表於 2013-3-6 07:28 PM
' R9 U' P' I8 U# c6 Ltvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 q7 g& ^1 {# t! t. X4 `
hahahaha 屁屁zzz, 你睇得好灰下喎! 樂觀啲, 希望在明天嘛!
版主, 我放學返黎睇咗心路喇!... 睇咗最latest幾集既觀後感係:
1 h8 S: {6 q( X* D
& ]: V+ v2 b# I1. 如果呢個世界真係有啲咁既仔女, 就快啲比啲報應佢地等佢地身受同感時既悲傷!公仔箱論壇) {& k7 ?" _4 S3 R3 y
2. 無錯陳展鵬响套劇個角色對養娘好到無得頂, 但以佢响套劇既性格, 無理由咁唔識諗, 咁唔識睇諒佢個親娘架喎, 呢點好唔合理! 以佢咁既性格處處為人著想, 又點會唔體會到佢親娘既心態吖(都係嗰句年少無知係可以原諒架)!
雲姨對子女無可否認是不孝,但在一個金錢掛帥的社會裹,很現實冷酷.或者仲會有人讚他們聰明,相反夏日長這樣孝順的養子,真是萬中無一.% `: {( D+ ^& z) j
butyu 發表於 2013-3-8 12:23 AM
8 N" J/ |' ?/ l! [5.39.217.76TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, [+ _! @4 E0 N) z) }9 p
金錢掛帥都唔會咁離譜掛?? 佢地兩個無人性得巧得人經呀! 讚佢地啲人有啲變態 .. 身為仔女新一代既我do做唔出咁.. 第二時揾到工.. 一定會養返我父母!.. 睇完呢幾集.. 覺得清楚晒乜叫做"人情冷暖".. 至於夏日長.. 我do唔知佢諗乜.. 做乜可以對唔同人咁極端??????