返回列表 回復 發帖
暫時吾系及嚴重就吾想食藥
lhy92725 發表於 2015-6-10 03:40 PM
又病?正一?貓
局部區域潛水中...
端午節快樂

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
局部區域潛水中...
貓姐好
局部區域潛水中...
言公子甘耐唔見,好嗎?
lhy92725 發表於 2015-7-21 09:31 PM
好多嘢都有阻滯,不過我會向好嗰邊諗嘅
局部區域潛水中...
第一場:曼   聯(主)VS 紐卡素(客)
1.曼   聯(主)3vs0 紐卡素(客)
2.主勝
3.3球

第二場:諾域治(主)VS 史篤城(客)
1.諾域治(主)0vs1 史篤城(客)
2.客勝
3.1球

第三場:李斯特城(主)VS 熱刺(客)
1.李斯特城(主)2vs2 熱刺(客)
2.和
3.3球以上

第四場:西布朗(主)VS 車路士(客)
1.西布朗(主)1vs2 車路士(客)
2.客勝
3.3球

唔好中,唔好中,費事貓姐冇錢買餸
局部區域潛水中...
  第一場:曼 聯(主)VS 紐卡素(客)    1.曼 聯(主)3vs1 紐卡素(客)
2.主勝
3.3球以上

第二場:諾域治(主)VS 史篤城(客)  1.諾域治(主)1vs2 史篤城(客)
2.客勝
3.3球

第三場:李斯特城(主) ...
gracechanstuart 發表於 2015-8-17 11:01 PM
唔好中,唔好中,費事貓姐冇錢買餸
局部區域潛水中...
到第三輪你先比面黎玩?
lhy92725 發表於 2015-8-17 11:03 PM
唔想玩,唔想中,唔想貓姐又冇錢買餸!
局部區域潛水中...
多謝貓姐英超第三輪獎金
局部區域潛水中...
早唞
局部區域潛水中...
第一場:紐卡素(主)VS 阿仙奴(客)
1.紐卡素(主)0vs2 阿仙奴(客)
2.客勝
3.2球

第二場:車路士(主)VS 水晶宮(客)
1.車路士(主)3vs1 水晶宮(客)
2.主勝
3.3球以上

第三場:利物浦(主)VS 韋斯咸(客)
1.利物浦(主)2vs2 韋斯咸(客))
2.和
3.3球以上

第四場:熱   刺(主)VS 愛華頓(客)
1.熱   刺(主)1vs1 愛華頓(客)
2.和
3.2球

搞掂
局部區域潛水中...
言公子,七月十三哦,甘得閒啊
lhy92725 發表於 2015-8-26 10:35 PM
7月13?嚟緊
局部區域潛水中...
早少少啦,恭喜發財

局部區域潛水中...
無言兄
satoshi23 發表於 2015-8-26 10:41 PM
水晶妹妹有禮
局部區域潛水中...
多謝貓姐英超四獎金
局部區域潛水中...
第一場:中國 (主)vs 中國香港(客)
1.中國(主)0:5 中國香港(客)
2.客勝
3.3球以上

第二場:荷   蘭(主)VS 冰     島(客)
1.荷   蘭(主)1:0 冰     島(客)
2.主勝
3.1球

第三場:德   國(主)VS 波     蘭(客)
1.德   國(主)2:0 波     蘭(客)
2.主勝
3.2球

第四場:葡萄牙(主)VS  法    國(客)
1.葡萄牙(主)0:0  法    國(客)
2.和
3.0球
局部區域潛水中...