返回列表 回復 發帖
基本上2-7我都十分認同,
但1有少少唔同意,
梅迪殺卡由上季自己KICK自己搞到重傷半季之後,明顯進步神速,身位,位置感大大提升,經常用優秀既位置感解決左速度慢既問題,所以我覺得佢係阿仙奴今季打得最好既人~
至於華美倫其實可塑性甚高(只要唔怯場的話)

我心已死多次.............但唔知點解,一有阿記比賽,就算無睇直播,點都會搵返精華來睇

評分次數

• mysteryray

"我心已死多次.............但唔知點解,一有阿記比賽,就算無睇直播,點都會搵返精華來睇"
ME TOO

享利、龍格堡、皮利斯、偉拉
edwardcjoe 發表於 2012-11-9 04:20 PM
風光不再了,我們遺有希望云加會下台~
享利、龍格堡、皮利斯、偉拉等人...
都是03-04不败球季的功臣
那一年在欧冠决赛对垒巴塞
如果不是少一人
我们已经夺取欧冠。。
wai4080 發表於 2012-11-9 07:31 PM
師兄提起那一年,令我想起近十年,除左云佩斯,阿仙奴好似無出過一個可以稱得上"球星"既人.........

反觀人地車仔,曼魚...........你都咪話唔令人心寒.....
其實我都系甘,可能比你更甚!
每次阿仙奴輸波,我就好自然甘問自己:系吾系因為我呢?如果我吾睇現場轉播既話,佢地系咪會贏呢?(我覺得我就來癡線)
每次我睇現場,佢地吾系和就系輸。歐冠太夜開場, ...
mysteryray 發表於 2012-11-9 08:52 PM
其實我曾經都有好似你既情況,不過自從自己無賭波之後,感覺自在頗多了,
可能係因為對一件事太過緊張,會令思想變得複雜,我是明白的

Raymond兄,歐聯時間都係香港凌晨喎,你果邊時間同香港差幾多呀?
8GMT?
我依家時間係18:32
香港同新加坡既时间系一样架
mysteryray 發表於 2012-11-10 07:44 PM
了解了解