返回列表 回復 發帖
bingo咗可以繼續或退出
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
龍九州所創的第十式神掌叫做「上天下地唯我獨尊」
perfectman 發表於 2015-7-16 03:52 PM
邊本啊介紹黎睇下
唔通KK係練緊"恒宇仁龍拳"嘅進階"含乳淫龍拳"?
perfectman 發表於 2015-7-16 03:57 PM
神州帝王寶鑒
你地講緊18禁啊
lhy92725 發表於 2015-7-16 04:27 PM
我講緊龍虎門入邊嘅武功
韋小寶的神龍抓奶手
chenwenwu 發表於 2015-7-16 04:33 PM
粵語叫 揸波龍抓手
Hi , KK 你好
satoshi23 發表於 2015-7-16 05:40 PM
satoshi你好
KK 你好嗎!
free2penny 發表於 2015-7-16 05:42 PM
penny你好我好好
KK兄傍晚好!
巧開來 發表於 2015-7-16 05:46 PM
來來兄晚上好不睬我新學什麼武術嗎
大家早午晚
開估
satoshi232 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
lhy927258 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
KK早晨,有朋友同我講I3吾好哦,仲有咩推薦啊
lhy92725 發表於 2015-7-17 10:15 AM
電腦嘅配置好似車咁嗻,有高有低,睇個人需求,冇話好唔好嘅不過你俾我睇個兩部,當然選i5啦無論牌子同配置都較高,價錢又差唔遠
K型佬,你個頭向下小心腦充血
Anonymous 發表於 2015-7-17 11:44 AM
有名你叫K型佬
現在全部預裝WIN8,我其實吾太中意
lhy92725 發表於 2015-7-17 11:50 AM
時代係進步嘅,win10都就黎緊,你仲停留係以前咩,好似你買部新電話,佢俾嘅系統都係新版本啦,有乜可能新電話舊版本系統
KK個頭如果向上就會下面充血哦
mnb1123 發表於 2015-7-17 11:53 AM
唔好拆穿我
中左?!  多謝
satoshi23 發表於 2015-7-17 11:53 AM
唔使客氣
唱你當無到
Anonymous 發表於 2015-7-17 11:54 AM
你乜水啊自我介紹咧
自我介紹,比你唱呀。。。no
Anonymous 發表於 2015-7-17 12:01 PM
唱人咁無聊嘅事我唔做嘅,我唱衰人嗻