返回列表 回復 發帖
閃過
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
其實呢個係必然嘅結果!
旺角乜野多?
色情場所同古惑仔囉!
阻住佢地搵食,點會唔做野?
佢地都算忍得架喇,比佔旺玩咗咁耐
perfectman 發表於 2014-10-4 11:01 AM
恭喜 完美俠 踩中 25999 金樓
perfectman4 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
KK 罷工
lhy92725 發表於 2014-10-4 11:07 AM
恭喜 貓貓 踩中 26000 金樓
lhy927254 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
KK兄週末好!
巧開來 發表於 2014-10-4 03:45 PM
來來兄晚上好之前1700頁派少了你按習慣了,總數1700萬
巧開來3 秒前TVB 12000000 元
積分轉出
巧開來2 分鐘前TVB 5000000 元
積分轉出
KK 晚上好
chan200308 發表於 2014-10-4 06:35 PM
老陳晚上好

chan200308 發表於 2014-10-4 09:02 PM
KK落格吾派開來兄
lhy92725 發表於 2014-10-4 09:45 PM
我係咁嘅人咩
KK 好大方架, 只係忘記啫.
chan200308 發表於 2014-10-4 11:01 PM
冇錯啦
KK 晚上好。。。吃雪糕啦~

?oh=3ea690bc72207501eb6e7b70d6526368&oe=54C0F7DC
wasimasterQ 發表於 2014-10-5 12:51 AM
每天放不悶的咩當然要介紹來認識啦
吃其他
chan200308 發表於 2014-10-5 01:21 AM
支持
我果部分好像也忘了
Pedestrian_A 發表於 2014-10-5 04:43 AM
玩嘢啊
Pedestrian_A2014-9-26 04:01 PMTVB 17000000 元
積分轉出
KK 早晨!! 週日快樂!!
gracechanstuart 發表於 2014-10-5 05:44 AM
Grace晚上好
KK好醒了哦
lhy92725 發表於 2014-10-5 07:19 AM
醒緊
http://www1.tvboxnow.com/attachments/day_141005/141005075267056d045287b845.gif  kK 早晨 & 大家早晨 ~ happy weekend & happy holiday ~
fls125 發表於 2014-10-5 08:02 AM
125早安
KK兄早晨.
pknoface 發表於 2014-10-5 10:12 AM
Ken兄晚上好
KK梗係去咗瘟女啦
perfectman 發表於 2014-10-5 11:09 AM
開工啦
复吾到帖
lhy92725 發表於 2014-10-5 12:03 PM
依幾日個網都有問題
今日問題更大,自己睇吾到,又提示來路不明
lhy92725 發表於 2014-10-5 01:22 PM
我經常出現cant connect MSQL sever之類
個網都有問題x2
chan200308 發表於 2014-10-5 01:31 PM
我以為係我嘅問題

一日出現幾百次,睇到就悶
玩o左這麼多天, 是時候醒來!
Pedestrian_A 發表於 2014-10-5 04:42 PM
容忍有個限度,應該話係時候做嘢啦
KK兄週日好,原來你這已過了1700頁,我進來時也沒為意,恭喜KK兄!
已過了那麼久還給我派錢,真的謝謝你啊!
巧開來 發表於 2014-10-5 04:51 PM
不客氣,高興就好
大家早午晚
你終於出現啦,不過我都仲在公司做緊野
lhy92725 發表於 2014-10-6 06:06 PM
貓貓乜解究今日咁夜啊
D數未計完無計啦
lhy92725 發表於 2014-10-6 06:18 PM
悲惨
KK 早午晚
chan200308 發表於 2014-10-6 06:57 PM
老陳晚上好
燒咗佢
chan200308 發表於 2014-10-6 06:58 PM
燒咗你
唉,一諗起要年結就想死

年年到呢個時候就會鬧自己,點解唔每個月做呢?到而家堆埋12個月嘅單要清嘅時候..........
perfectman 發表於 2014-10-6 09:20 PM
個個月做嗮時間人力,一次過做係辛苦d,不過一次過搞掂我公司月尾年結,加上明年大馬實行消費稅,公司要換新system,又要一日搞掂好彩嘅話半夜先收得工
燒數簿?
lhy92725 發表於 2014-10-6 09:40 PM
燒老陳
請個小秘啦
lhy92725 發表於 2014-10-6 09:40 PM
秘書幫唔到手有所有員工先得
燒佢數簿   
chan200308 發表於 2014-10-6 09:44 PM
少老陳數簿
YAHOO 都入唔到, 搞咩!
chan200308 發表於 2014-10-6 11:10 PM
颱風副作用
個網無喇喇彈D視頻出嚟,嘈住哂!
我喺個好靜嘅地方,攪到個個望住我
perfectman 發表於 2014-10-7 03:36 PM
恭喜 完美俠 回帖數量到達 2000帖
perfectman17 秒前TVB 20000000 元
積分轉出
恭祝 小強 生日快樂所有入黎祝小強生日快樂嘅朋友,利是500萬