返回列表 回復 發帖
應該話我俾嗰份包括埋你
lckiong 發表於 2014-8-27 06:00 PM
遲d過返一億俾你
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK 晚上好!!
gracechanstuart 發表於 2014-8-27 07:37 PM
grace早晨
多謝支持1600頁
gracechanstuart3 秒前TVB 16000000 元
積分轉出
yan111117 秒前TVB 16000000 元
積分轉出
gracechanstuart38 秒前TVB 16000000 元
積分轉出
SweetLemon54 秒前TVB 16000000 元
積分轉出
巧開來3 分鐘前TVB 16000000 元
積分轉出
perfectman4 分鐘前TVB 16000000 元
積分轉出
lckiong4 分鐘前TVB 16000000 元
積分轉出
lhy927258 分鐘前TVB 16000000 元
積分轉出
chan2003089 分鐘前TVB 16000000 元
積分轉出
唔支持
chan200308 發表於 2014-8-28 01:49 PM
點解
KK返佐黎了喔
lhy92725 發表於 2014-8-28 01:52 PM
貓貓好
眼训就吾多好啦
lhy92725 發表於 2014-8-28 01:59 PM
點解咁眼訓啊
派得咁少人咋
lckiong 發表於 2014-8-28 02:04 PM
少人入黎咪少人囉莫非派少咗
冇生日利是
chan200308 發表於 2014-8-28 02:17 PM
明年先啦
而家唔同一年前
chan200308 發表於 2014-8-28 02:18 PM
冇錯
好好睇
lckiong 發表於 2014-8-28 02:18 PM
睇乜嘢
俾咗咯~我同KK共2億喔
lckiong 發表於 2014-8-28 02:22 PM
冇錯
lckiong2 秒前TVB 100000000 元
積分轉出
你還你佢還佢
chan200308 發表於 2014-8-28 02:24 PM
恭喜 老陳 踩中 24111 金樓
chan2003081 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
E個一定係你
lckiong 發表於 2014-8-28 02:53 PM
有可能
我唔钟意玩line
所以mou去睇

点解你讲d游戏我都mou咩玩过
难道我....唔系女
0winnie0 發表於 2014-8-28 03:00 PM
依架先黎俾埋你啦
0winnie02 秒前TVB 16000000 元
積分轉出
这两天总是心情不是很好
不懂是不是神经病>.<
很讨厌!
0winnie0 發表於 2014-8-28 04:36 PM
係咪俾d细路激到啊
我絕對相信有呢D港女
我之前識咗一個仲離譜
perfectman 發表於 2014-8-28 06:33 PM
點離譜,講黎聽下
Samsung S5玩冰桶挑戰

LLdz16B_Hps

iPhone 5S 又學人玩,但係,睇下你地睇唔睇到有咩問題?

0WK5i1mS73U&feature=youtu.be
perfectman 發表於 2014-8-28 07:42 PM
睇唔到
好長篇架
得閒先講啦
perfectman 發表於 2014-8-28 07:45 PM
咁吊癮
KK兄晚上好。
pknoface 發表於 2014-8-28 07:59 PM
Ken兄早晨
https://www.youtube.com/watch?v=0WK5i1mS73U

你係睇唔到條片
定係睇唔到咩問題?
perfectman 發表於 2014-8-28 08:31 PM
睇唔到問題

cap圖你睇下啦
perfectman 發表於 2014-8-28 08:40 PM
唔明
恭喜 KK 破 1600頁!!

多謝哂 KK 嘅 1600 頁獎金!! 尋日去完Gym, 成個人散晒,早早去左訓覺,遲左黎恭喜KK添!!唔好意思呀!!
gracechanstuart 發表於 2014-8-28 11:07 PM
應該好耐冇做
吾使做得甘過,成個散曬甘誇?
lhy92725 發表於 2014-8-28 11:14 PM
如果你係耐冇運動嘅人,會!如果你係耐冇運動嘅人+有教練係你隔離操你一個小時,你一個星期可以唔使返去
都唔係算好耐,決定搬屋到依家班左黎新屋,執野 Pack 野 到 Unpack野 ,前前後後頭尾差唔多有兩個月冇做舉重個Part,D 肌肉梗係要習慣番啦!睇黎KK都係經常健身既人喔! ...
gracechanstuart 發表於 2014-8-29 12:34 AM
曾經去過健身院,promotion有教練免費教兩個小時,因為好耐冇做運動,操咗一個小時之後,我唔但止一個星期內做唔到其他運動,我連拿訂書機都手震+每訂一下個手就痛一下兼跌埋個訂書機
KK 早晨!!
gracechanstuart 發表於 2014-8-29 07:37 AM
Grace晚上好
KK兄早晨.
pknoface 發表於 2014-8-29 07:43 AM
Ken兄晚上好