返回列表 回復 發帖
居然眼訓添,梗系熱得滯作病了
lhy92725 發表於 2014-6-29 10:44 PM
吃多d榴槤啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
kk bro,擲Q你
金石良 發表於 2014-6-29 10:50 PM
點解
食榴槤唔會眼瞓
chan200308 發表於 2014-6-29 11:44 PM
邊個話,我啱啱先吃幾粒,就黎要訓
1400獎金,多謝大家支持
luke1682 秒前TVB 14000000 元積分轉出
lckiong18 秒前TVB 14000000 元積分轉出
巧開來33 秒前TVB 14000000 元積分轉出
timmaxsing50 秒前TVB 14000000 元積分轉出
LastWinner1 分鐘前TVB 14000000 元積分轉出
wasimasterQ1 分鐘前TVB 14000000 元積分轉出
pknoface1 分鐘前TVB 14000000 元積分轉出
金石良1 分鐘前TVB 14000000 元積分轉出
mintone2 分鐘前TVB 14000000 元積分轉出
gracechanstuart2 分鐘前TVB 14000000 元積分轉出
perfectman2 分鐘前TVB 14000000 元積分轉出
han20133 分鐘前TVB 14000000 元積分轉出
chan2003083 分鐘前TVB 14000000 元積分轉出
lhy927253 分鐘前TVB 14000000 元積分轉出
o0月3 分鐘前TVB 14000000 元積分轉出

評分次數

• timmaxsing

咁早返嚟派$$$
lckiong 發表於 2014-6-30 11:07 AM
風吹雞蛋殼,財散人安樂TVB: 10703856 元
多謝KK兄奬金!
pknoface 發表於 2014-6-30 11:14 AM
邪兄唔使客氣
仲有存款2147483647元
lckiong 發表於 2014-6-30 11:29 AM
果d係不動產
多謝KK,加TVB及功勳給你閃...
timmaxsing 發表於 2014-6-30 11:31 AM
多謝財神J
謝謝kk派金
mintone 發表於 2014-6-30 11:42 AM
唔使客氣,多d黎吹水啦
kK又派钱啊
lhy92725 發表於 2014-6-30 11:56 AM
尋日已經講咗
存款 2147483647 元
chan200308 發表於 2014-6-30 12:22 PM
不動產
KK都好有钱喔
lhy92725 發表於 2014-6-30 12:32 PM
你有錢d
超級無敵有米富豪KK
mintone 發表於 2014-6-30 12:46 PM
你一個太陽就夠我死啦
KK 係億萬虛擬富豪............., 現實係窮人.
chan200308 發表於 2014-6-30 12:50 PM
老陳係

虛擬窮人

,現實係富豪(但係好古寒)

我边有,连游戏都要小强赞助
lhy92725 發表於 2014-6-30 01:50 PM
小強都冇贊助我
現實係富豪(但係好 型 英 帥 靚 正)
chan200308 發表於 2014-6-30 02:07 PM
自欺欺人
德國今屆球員整體發揮唔及法國, 法國可以坐和望贏.
chan200308 發表於 2014-6-30 03:32 PM
吃得架
大家早晨
多谢KK1400利是!
han2013 發表於 2014-6-30 09:02 PM
唔使客氣
谢谢KK的奖金~

wasimasterQ 發表於 2014-6-30 11:35 PM
靚女唔使客氣,以身相許啦
KK 早晨
chan200308 發表於 2014-7-1 06:17 AM
老陳早晨
KK 早晨!

多謝 4000 頁獎金!
gracechanstuart 發表於 2014-7-1 07:20 AM
grace早晨
4000頁奬金? KK對grace特別照顧喎. 咁快派定4000頁奬金架啦?
pknoface 發表於 2014-7-1 08:15 AM
你唔講我都唔覺
Grace係4000頁時攞獎金返嚟千四頁多謝KK
lckiong 發表於 2014-7-1 10:08 AM
唔使客氣
KK 都周不時早上同掌門講早安
lckiong 發表於 2014-7-1 06:13 PM
恭喜 小強 踩中 21222 金樓
lckiong2 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
KK 都周不時早上同掌門講早安
lckiong 發表於 2014-7-1 06:13 PM
Copy & Paste忘記改
KK詠春高手們晚安
mintone 發表於 2014-7-1 10:13 PM
太陽兄晚安
KK係詠春低手
chan200308 發表於 2014-7-1 10:17 PM
打得低你就得啦
多謝kk bro風吹蛋殼人安樂
金石良 發表於 2014-7-2 12:27 AM
唔安樂
KK 早晨
chan200308 發表於 2014-7-2 06:36 AM
老陳早晨
KK兄早晨.
pknoface 發表於 2014-7-2 08:20 AM
邪兄晚上好
Kk 陳伯伯早
o0月 發表於 2014-7-2 09:26 AM
月妹妹早晨
KK早晨,起身了喂
lhy92725 發表於 2014-7-2 10:06 AM
返工了喂
我以为你都食烟啊嘛
你又话想肥,我米打算叫你戒烟咯
lhy92725 發表於 2014-7-1 05:18 PM
恭喜 貓貓 回帖數量到達 4000 帖
lhy927252 秒前TVB 40000000 元
積分轉出