返回列表 回復 發帖
大家晚上好完美侠你今次仲唔荷蘭薯
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
大家早晨
小强做咩甘兴啊
lhy92725 發表於 2014-6-27 11:46 AM
佢日日都咁興奮
甘因咩甘兴奋呢
lhy92725 發表於 2014-6-27 01:38 PM
你問佢啦
kk bro早!丿
金石良 發表於 2014-6-27 01:53 PM
言兄
[香港] 狂迷通宵紮營 為七一見韓星

今年七一巨蛋音樂節,多名韓星獲邀演出,有很多粉絲為了要近距離接觸偶像,早在本月十八日已開始在場外通宵排隊,現場已經有超過六十個帳蓬,當中更不乏穿校服的學生。

據排隊的 ...
lckiong 發表於 2014-6-27 02:10 PM
其實我都好佩服香港人
睇翻自己人都唔差喔

http://lh6.ggpht.com/mysurface/SEbUrIArs0I/AAAAAAAABYA/uslE_7dd8Qk/petrolraise.JPG" border="0">?imgmax=512http://i129.photobucket. ...
lckiong 發表於 2014-6-27 02:49 PM
車油起價無可厚非,再加上係排幾個鐘嗻,香港人係排幾個星期啊
世界會輪流轉, 唔好開心住.
chan200308 發表於 2014-6-27 03:07 PM
點轉都好,我絕對唔會咁做
一樣
chan200308 發表於 2014-6-27 04:11 PM
你咁得閒,竟然唔會咁做
得閒不如睇世界盃同AV
chan200308 發表於 2014-6-27 04:14 PM
做d更有意義嘅好過啦
世界盃好睇, 又有咬人睇.

chan200308 發表於 2014-6-27 04:20 PM
圖片睇唔到
等於iPhone咁,明明D機放哂喺倉,但係就唧牙膏咁飢餓式行銷,等班傻仔去排隊,做個假像,其實一般而已,但係就實有班傻仔會中計,有咩辦法喎。

D韓國明星,有某D真係會爆嘅,但係大部分都蝕嘅,我有朋友就係喺呢D ...
perfectman 發表於 2014-6-27 04:55 PM
我最憎排隊
唔係咬咬
chan200308 發表於 2014-6-27 04:39 PM
恭喜老陳 踩中 20888 金樓
chan2003083 秒前TVB 5000000 元積分轉出
太人與中國人的不同經營之道

第一個猶太人來到小鎮上開了個加油站,生意很旺;
第二個猶太人來了,發現加油站生意很不錯,想到加油站的客戶需要吃飯,所以投資開了個餐館;
第三個猶太人來了,想到來小鎮的人多了需 ...
perfectman 發表於 2014-6-27 08:48 PM
華人就係唔會團結
其實是團結嘅
只不過目光短淺
只追求眼前小利
lhy92725 發表於 2014-6-27 10:49 PM
咁就夠死啦
block 左佢
mintone 發表於 2014-6-27 11:03 PM
新朋友點稱呼啊我叫KK,詠春低手
我有個問題,既然唔熟,為咩你要join呢?
perfectman 發表於 2014-6-27 11:08 PM
我都好奇
初踏詠春門口, 各位還沒睡? 我叫太陽
mintone 發表於 2014-6-28 01:15 AM
好撐眼啊
妹妹,聽叔叔我講下廢話啦
如果唔鍾意,唔啱聽就你就想諗計整走佢,你嘅一生將會好痛苦。
人地亦都有人地講野嘅自由,唔啱嘴形,咪自己衡量留唔留囉。
只有單一意見,係唔會有進步架
能夠接納唔同嘅聲音先係win wi ...
perfectman 發表於 2014-6-28 09:02 AM
支持唔啱咀型咪少交流囉,正所謂少交流就少摩擦,0交流就0摩擦

KK 早晨

chan200308 發表於 2014-6-28 05:30 AM
老陳早晨
KK兄早晨。
pknoface 發表於 2014-6-28 06:31 AM
邪兄晚上好
KK 今日甘早啊
lhy92725 發表於 2014-6-28 12:15 PM
咪平時咁
我同你啱唔啱咀型呢..................試試先..........

chan200308 發表於 2014-6-28 12:27 PM
唔啱