返回列表 回復 發帖
KK寻日练功无比人打么
lhy92725 發表於 2014-6-23 12:02 PM
緊係有,不過我依架開始識還擊咗,雖然我依然唔夠打
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
晓还击就比人打得仲劲,有反弹力度架嘛
lhy92725 發表於 2014-6-23 12:24 PM
咁係架,但係過癮
無錯,樣衰唔係罪,但係麻煩到我,同埋唔係我針對佢地,同檯我唔識嘅都係咁講,借公司之名,搵著數為實,打得公司名號請你飲,起碼人頭費$3000,我兩條傻仔就咁無啦啦就咁跌咗$6000,仲要受罪,發洩下都正常丫 ...
perfectman 發表於 2014-6-23 12:50 PM
咁你話佢呃你去飲咪算囉,點解要話人地樣衰嗻
其中一個原因啦

等於你喺街"同時"見到兩隻"2個頭10隻眼嘅怪物",你會唔會講下丫
perfectman 發表於 2014-6-23 03:16 PM
你講到咁誇張樣衰,我真係有興趣見識下
okay
你有興趣
check pm
perfectman 發表於 2014-6-23 03:24 PM
OK啦,肥咗d嗻,講到人地好次怪獸咁
你有無睇清楚架?
個女嘅我唔評論丫
個男人咁嘅樣你都話Okay?
再加埋5呎多DD嘅肥仔身型............

話分兩頭,你話個女嘅okay丫,假若第二時比個咁嘅女朋友你(已經唔係老婆架喇),你又接受唔接受到呢? ...
perfectman 發表於 2014-6-23 03:40 PM
其實你俾我嘅相都唔係咁清楚,咪OK囉OK仲接唔接受係兩會事黎架
咁敷衍架你..........

連你自己都接受唔到,又點Okay呀?
即係有人煮野明明係好難食
但係你話:幾好食丫,不過唔好預我一樣
唔可以咁自欺欺人架 ...
perfectman 發表於 2014-6-23 04:14 PM
門面說話都要講d嘅
攪掂,個人散哂
沖個涼,之後十點車佢地去食飯

我咪就係嗰個亞四囉
perfectman 發表於 2014-6-23 08:55 PM
其實我都好羡慕你架,周不時有朋友聚會吃大餐
他屋K大米得咯
lhy92725 發表於 2014-6-23 10:38 PM
重點係有錢
其實無咩好值得羡慕,反而我鍾意安靜悠閒。
我甚少叫我自己嘅朋友返屋企,屋企係休息嘅地方。
玩就出去玩,無手尾,唔洗煩
見係女友嘅同事,派下好人咭,希望佢地對我女友好D啦
我周時買十幾廿份外賣送去比佢地架 ...
perfectman 發表於 2014-6-23 10:50 PM
始終都係錢作怪
大家中午好吃飯先

當人人有手機隨時將影片放上網,在公眾場所「瞌眼瞓」可能遭網絡公審。網絡昨瘋傳身穿同區名校校服的男女學生在港鐵車廂「熟睡」相片,估計兩人好夢正酣,男生頭部靠在女生近胸部位置,女生毫無反應,惹起 ...
perfectman 發表於 2014-6-24 12:39 PM
非常認同依句 亦有網民質疑拍攝者的動機,指出若有人真的擔心女生蝕底,可直接喚醒兩人,而非把相片放上互聯網,累兩人遭評頭品足。
可能人地是小情侣呢
lhy92725 發表於 2014-6-24 01:52 PM
係咪情侶,叫醒個女仔咪知囉,何必影相放上網俾人評論咧
会吾会叫醒人地比人话你吵住我训觉架
lhy92725 發表於 2014-6-24 02:17 PM
人地知你出於好心,相信都唔會話你
好难讲架,你梗系吾知强国发生过好多类似事件啦
阿婆跌倒,你去扶佢,然后她就会话你做咩推倒我啊?赔钱啦
lhy92725 發表於 2014-6-24 02:38 PM
個果係冇其他人睇到嘅情況下,地鐵咁多人望住,好難發生咁嘅事。
又會諗起學生應否談戀愛呢個話題了
o0月 發表於 2014-6-24 02:38 PM
阻止唔到嘅嘢
有時導航未update路線都會帶你去死路

我係要去一個地方前先上網查路線睇附近啲路點轉,先認定一個座標
lckiong 發表於 2014-6-24 11:18 AM
恭喜 小強 踩中 20666 金樓
lckiong2 秒前TVB 5000000 元積分轉出