返回列表 回復 發帖
7万几同21万喔,应该吾容易
lhy92725 發表於 2014-6-18 04:57 PM
但系點解佢平均帖數多過你嘅
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
可能计近一个月或者某个时间段的平均帖数吧
lhy92725 發表於 2014-6-18 05:42 PM
原來係咁
佢係短時間內上咁多帖,計平均咪多咯~

貓一次一帖,佢一次一兩頁,所以話假以時日佢一定做梗帖王

未嚟帖王曾經光臨你既帖係你既光榮嚟 ...
lckiong 發表於 2014-6-18 05:43 PM
到時派每人一億
他发脾4吾黎咯喔
lhy92725 發表於 2014-6-18 06:04 PM
遲d就冇事架啦
過2億嚟就冇事
chan200308 發表於 2014-6-18 10:31 PM
你都係有事好啦
人哋博嗮老命系度做都係得個雞碎咁多,你買完麥噹噹啲碎銀就系咁易就掉落個捐款箱咗,佢唔一口吞咗你咪算好好彩咯
lckiong 發表於 2014-6-19 10:04 AM
香港我唔知,大馬睇過KFC嘅工作人員大庭廣眾挖捐款箱入邊嘅10塊錢出黎,仲要係幾個圍住一起挖正拖衰家
可能人地话,你比tips我好过啦甘嗻
lhy92725 發表於 2014-6-19 10:29 AM
支持,俾我嘅話寧願俾工作人員,d所謂嘅捐款,到最尾落咗係邊個嘅手上都唔知
甘你都无影挖钱箱果班人的相摆上网啊?
lhy92725 發表於 2014-6-19 11:31 AM
錄影?俾人打嘅wor,當時我未學詠春架
乞衣兜上乸飯食咁賤格?
偷竊可以報警拉佢哋架喎

咁麥當勞又無D咁嘅途徑提供
除非自己一手一腳做善事
否則D人過河濕腳,無可奈何
perfectman 發表於 2014-6-19 11:35 AM
報警?會做依d事嘅會係乜嘢人?警察緊係幫返自己人架啦,之前KFC發生毆打華人客戶事件,個員工乜事都冇行返出差館,仲戴住頭盔擺埋pose俾記者影相添啦。
大家午安
再見
o0月 發表於 2014-6-19 02:38 PM
恭喜 波波 踩中 20333 金樓
o0月1 秒前TVB 5000000 元積分轉出
消失一陣竟然跳咁多頁
大家晚上好
多得我地
chan200308 發表於 2014-6-19 09:57 PM
依度有回帖龍湖幫,回帖越多,獎金越高
唔係龍湖幫 係小豬豬幫
chan200308 發表於 2014-6-19 11:24 PM
寫錯,龍虎榜先啱
kk bro 好耐冇見,整返7腳先...2880380
金石良 發表於 2014-6-19 11:57 PM
言兄咁得閒啊,睇黎我都唔可以留手啦,蹬腳
差啲睇到龍虎炮
lckiong 發表於 2014-6-20 12:37 AM
乜嘢黎架
龍虎榜第一
chan200308 發表於 2014-6-20 01:15 AM
貓貓先係第一,你第二
係龍虎豹

chan200308 發表於 2014-6-20 01:16 AM
其實個本書係香港係咪真係咁出名
春皮 早晨
chan200308 發表於 2014-6-20 05:33 AM
陳皮早晨
KK兄早晨。
pknoface 發表於 2014-6-20 09:23 AM
Ken兄晚上好
KK早晨,呢度一早就有火药味嘅
lhy92725 發表於 2014-6-20 10:20 AM
貓貓早晨冇啊,兩條友好可愛可親啊
点可爱可亲啊,我吾觉嘅
lhy92725 發表於 2014-6-20 12:16 PM
搞笑囉
Kk陳伯午安
o0月 發表於 2014-6-20 12:58 PM
波波午安