返回列表 回復 發帖
大家早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
香港向來以來天價售樓全世界都知。老老實實,香港樓市有升冇跌,面積細小但要四百幾萬,價錢不合理啊!重要係冇海景冇露台o既二手樓咋!

同樣是價值四百幾萬o既樓房,隨時連埋移民費用,都重抵過o係香港置業。

4百 ...
perfectman 發表於 2014-6-17 10:29 AM
點解冇馬拉嘅,2百萬馬幣都可以買好大間架
夠住就好咗

除非你想嗮$$$買大大間然後請人嚟打理
lckiong 發表於 2014-6-17 12:00 PM
有錢嘅話唔怕洗啊
大家中午好
有錢都要睇吓住係咩國家
chan200308 發表於 2014-6-17 12:56 PM
有钱人,去到邊都係上等人
KK最近生意如何啊?
lhy92725 發表於 2014-6-17 02:26 PM
我呢边凡是到呢D有大赛的日子
就推销电视机,电脑,机顶合等电子产品架啦
听闻销路好好架
lhy92725 發表於 2014-6-17 04:39 PM
今時今日個個都上網睇啦,或約朋友出去飲茶時睇,邊個咁得閒買電腦
无电脑点上网睇喔
lhy92725 發表於 2014-6-17 04:59 PM
意思係話冇人咁得閒為咗睇世界杯買電腦
大家早晨
仲好好
chan200308 發表於 2014-6-17 06:25 PM
恭喜 老陳 踩中 20222 金樓
chan2003083 秒前TVB 5000000 元積分轉出
合則嚟,不合則去,無乜野需要學架喎
對佢冷淡D,佢感覺到,就會自然流失架喇
所以我係從來都無飛過人,係人地飛我
perfectman 發表於 2014-6-18 11:24 AM
支持雖然我冇拍過拖
KK早晨,啱先做完D锁碎野可以坐定定
lhy92725 發表於 2014-6-18 11:31 AM
坐定定咪好囉,唔使再郁
成日嚟連帖騙獎金

要禁止你再騙TVB$
lckiong 發表於 2014-6-18 11:46 AM
支持以後連超過3帖計無效
以後無得偷雞!!

話好野!!

gracechanstuart 發表於 2014-6-18 01:07 PM
你打算咁做
以後唔入嚟支持
你估我好想要獎金咩
chan200308 發表於 2014-6-18 04:27 PM
我知你幫我起樓,你都俾d機會人啊