返回列表 回復 發帖
釘春皮十字架
chan200308 發表於 2014-6-14 03:37 PM
施主回頭是岸
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
傻波波 你去"小花俠"睇吓先啦, 我係體育區同波盤區版主.
chan200308 發表於 2014-6-14 04:22 PM
依度輸死你
捱多一個月試下申請版主
o0月 發表於 2014-6-14 06:10 PM
乜嘢區
小花俠果邊
公仔箱果邊以我資質+註冊時間應BAN硬
o0月 發表於 2014-6-14 07:04 PM
果度好多色狼
大家晚安
贏嗰隊
chan200308 發表於 2014-6-15 11:34 AM
恭喜 老陳 踩中 20111 金樓
chan2003082 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
KK 下午好!! 又有咁多人講波經!!
gracechanstuart 發表於 2014-6-15 01:09 PM
冇辦法啦,世界杯架嘛,你有賭冇攞陳皮做燈啦,通常佢買邊隊輸邊隊架
係度就黎要訓,講定早投先
大家早晨
KK 新一周好!!
gracechanstuart 發表於 2014-6-16 12:37 PM
grace
KK做咩喊到甘啊
lhy92725 發表於 2014-6-16 01:46 PM
俾人蝦
春皮俾人蝦
chan200308 發表於 2014-6-16 02:16 PM
都係你嘅錯
衰熊貓,阻住我搭船

perfectman 發表於 2014-6-16 03:44 PM
點解咁嘅
我都唔知咩事,見到一堆人係咁影,開頭我仲以為有浮屍。之後就見到呢堆紙札
perfectman 發表於 2014-6-16 04:24 PM
浮屍
香港周圍都係海,有浮屍有幾奇喎
perfectman 發表於 2014-6-16 06:23 PM
马拉周围都係河&湖