返回列表 回復 發帖
睇離KK好得閒喎
timmaxsing 發表於 2014-6-8 02:36 PM
還可以啦財神J有乜可以指教你都係練武之人,有乜可以交流請指教
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
練武要包括武德,穴道筋絡,養生。。總有機緣遇到的。
SweetLemon 發表於 2014-6-8 02:37 PM
我學嘅係詠春拳學,詠春拳學創辦人“講手王 黃淳梁”,我所領悟嘅係詠春拳其實係好科學,絕對冇魔術或氣功嘅成份。
無指教,路過打個,我係練武之人,空手道八段,未必久你打架
timmaxsing 發表於 2014-6-8 02:45 PM
每個武術都有自己嘅優勢講下你學空手道嘅感想或對其他武術嘅睇法啦
撞鬼你,氣功都係好科學咖。。。
SweetLemon 發表於 2014-6-8 02:45 PM
未學過,點知嗻
空手道中包含踢、打、摔、拿、投、鎖、絞、逆技等多種技術,主要會用鎖去令對手短時間內無得反抗,其實都好難講,所有武術都係搏大晶心,總結來講都強心健體及可以保護到自己及身邊的人啦 ...
timmaxsing 發表於 2014-6-8 03:06 PM
原來空手道包涵咁多嘢架,我以为只有合气道先包涵咁多
放假嚟死公司server, 玩我咩
perfectman 發表於 2014-6-8 03:21 PM
頭痛
呢度切磋緊武功哦,無掌門系度真系可惜啦,他一定有一套獨特的理論
lhy92725 發表於 2014-6-8 04:25 PM
個位係呃飯吃嘅
IDC 2014 Q1 Smartphones market Share
Samsung 30.2%
Apple15.5%
咁三星嘅市場佔有率係咪蘋果嘅一倍呀?
有個果粉咁樣回我:15.5 x 2=31,何來一倍?
人哋問幾多歲會答人XX歲零XX日先?無野搵野嚟拗 ...
perfectman 發表於 2014-6-8 04:26 PM
樹大有枯枝,人多有白癡
呢個世界都系你呃下我我有呃下你就過一世架啦
lhy92725 發表於 2014-6-8 04:33 PM
都唔好太明顯啦
KK兄各位週日好!
巧開來 發表於 2014-6-8 04:39 PM
來來兄下午好
咁多手機牌子支持者,係果粉先會咁架喎,真係唔知點解?

同埋我開始玩手機網上鬥地主,會顯示玩家手機型號,我玩咗差不多一個月,發現iphone嘅玩家一係特別慢,一係特別蠢,所以我而家一見iphone玩家加入,我就會 ...
perfectman 發表於 2014-6-8 06:44 PM
我都係用iphone架
一個二個咁想我死
KK兄早晨.
pknoface 發表於 2014-6-9 07:18 AM
Ken兄晚上好
KK快D起身了喂
lhy92725 發表於 2014-6-9 10:11 AM
做乜吵住人訓覺
KK 快D起身了喂。。。。。
貓姐做鬧鐘我做回音。
SweetLemon 發表於 2014-6-9 10:20 AM
凍檸姐
每隔五分钟响多次
lhy92725 發表於 2014-6-9 10:22 AM
呃人嘅
QQ
chan200308 發表於 2014-6-9 01:38 AM
恭喜 陳皮 踩中 19666 金樓
chan2003081 秒前TVB 5000000 元積分轉出
边有呃人,你米出现佐咯
lhy92725 發表於 2014-6-9 11:47 AM
你冇5分鐘響一次
你都醒佐米即系有效咯
lhy92725 發表於 2014-6-9 12:09 PM
隔咗整個鐘先醒,所以計冇效
飄過
做咩飘过要喊啊
lhy92725 發表於 2014-6-9 02:34 PM
你对我唔好
捉住
chan200308 發表於 2014-6-9 02:52 PM
捉住咗就唔好咀
可能溝女失敗
chan200308 發表於 2014-6-9 02:52 PM
俾女媾,唔知选边个好