返回列表 回復 發帖
慶祝1300頁,11.59pm之前入黎嘅所有人可得1300萬
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
恭喜KK兄1300頁之喜!

pknoface 發表於 2014-6-7 01:05 PM
多謝Ken兄

chan200308 發表於 2014-6-7 01:13 PM
唔好亂咁咀
慶祝1300頁
chan200308 發表於 2014-6-7 01:14 PM
冇你份
KK午安
o0月 發表於 2014-6-7 01:40 PM
波波午安
我同春皮之間嘅感情
chan200308 發表於 2014-6-7 02:22 PM
冇感情
CXSMXS 某一娘娘
利申條友係死矮婆黎
o0月 發表於 2014-6-7 03:09 PM
睇唔明你地嘅對話
iSymDVR 是一套超強的行車紀錄儀 App,功能強得沒話說!雖然 iPhone 容量有限,但此 App 容許用戶將錄影解像度降至 640X480,更可自定 Framerate,只要減少 Framerate,容量就能夠大大降低,而耗電也會較少。此外, ...
perfectman 發表於 2014-6-7 04:56 PM
我寧願用專業嘅行車記錄器,單憑GPS就係一個好大嘅問題,到分叉路口果陣突然間有電話黎,你又唔可以停車,你要點算
祝賀KK會館到達1300頁
luke168 發表於 2014-6-7 06:01 PM
多謝輝仔
晚上咀一咀
chan200308 發表於 2014-6-7 06:41 PM
唔好咀
一寫錯野就gg
唔似初中咁有mc同填充題,
o0月 發表於 2014-6-7 09:26 PM
恭喜 波波 踩中 19555 金樓
o0月2 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
慶祝1300頁,多謝大家支持
luke16820 秒前TVB 13000000 元
積分轉出
o0月54 秒前TVB 13000000 元
積分轉出
pknoface1 分鐘前TVB 13000000 元
積分轉出
lhy927251 分鐘前TVB 13000000 元
積分轉出
timmaxsing1 分鐘前TVB 13000000 元
積分轉出
chan2003082 分鐘前TVB 13000000 元
積分轉出
perfectman2 分鐘前TVB 13000000 元
積分轉出
大家早晨
多謝KK獎金,喎升級咗伯爵喎KK,真係富有啦
timmaxsing 發表於 2014-6-8 12:51 AM
財神J你唔係啊話,升咗好耐了wor
多謝KK兄。
pknoface 發表於 2014-6-8 02:46 AM
唔使客氣
咀一咀
chan200308 發表於 2014-6-8 05:56 AM
KK今日又去比人打啊?
lhy92725 發表於 2014-6-8 08:03 AM
你就俾人打,我今日做工啊
多謝老K
o0月 發表於 2014-6-8 09:53 AM
唔使客氣
做咩今日又要做工
甘做工就吾系比人打咯,是比人剝削咯
lhy92725 發表於 2014-6-8 10:47 AM
最近流行禮拜返工
佢老師怕再見多佢一年咪比个A佢等佢快啲升囉.
pknoface 發表於 2014-6-8 11:39 AM
我老師怕我同佢賭
chan200308 發表於 2014-6-8 11:40 AM
因为你赌你明年依然要留班
KK春皮 午安

chan200308 發表於 2014-6-8 11:53 AM
陳皮早晨唔好咀
嚟俾你哋知道我仲存在

lckiong 發表於 2014-6-8 12:24 PM
真係唔記得咗你添1300頁獎金
lckiong2 秒前TVB 13000000 元積分轉出
KK 好, 以下的練功問題有聽過嗎?

古人練功的時候,什麼時間錯過了,他不錯過冬至和夏至。
夏至練功及養生建議:(今年好像6月21號開始)
**夏至當日練功,一日練相當於十日功,為一年之中最重要的調氣時機。建 ...
SweetLemon 發表於 2014-6-8 01:27 PM
凍檸姐,我練嘅係搏擊技巧,冇運氣之類嘅,再加上我師父係鬼佬,邊識咁多依d嘢啊
KK初生入學,未有甘高境界,目前係挨打執頭執尾
lckiong 發表於 2014-6-8 01:31 PM
我依架識反擊
呢個 太極 詠春 site 都係咁講。 (真係學武可以健身。)
夏至一陰降太虛:夏至對應冬至,是一年中陽盡陰生的時點,這時容易出現腹中炙熱現象。此時上穀泉有一股“陰液”自腦而下,降入下丹田,陰陽交媾,出現一片氤 ...
SweetLemon 發表於 2014-6-8 02:06 PM
講真,我師父真係冇教依d,我果邊比較實戰,實戰最多三分鐘,三分鐘入邊你可以用得幾多搏擊技巧啦