返回列表 回復 發帖
尛....
o0月 發表於 2014-6-4 06:50 PM
波波
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK
o0月 發表於 2014-6-4 06:54 PM
你去咗邊度
冇人踢都滾返嚟

http://goo.gl/ewgzSq
Anonymous 發表於 2014-6-4 06:54 PM
都冇人踢佢,佢自己走嘅
64梗係要碌番黎
o0月 發表於 2014-6-4 06:56 PM
其實64嘅主要起源係乜嘢咧
返去問啲70前
lckiong 發表於 2014-6-4 07:01 PM
除咗大屠殺之外,我唔知其他嘢咗
今晚咁無聊呀   以後多D去VIP同我吹, 唔好嚟KK春皮度.
chan200308 發表於 2014-6-4 08:32 PM
唔黎我度
=天安門事件
=八九民運

六四事件是指發生在1989年6月3日晚間至6月4日凌晨,中國人民解放軍與試圖阻止部隊行進的民眾在北京市天安門廣場附近地區所爆發的流血衝突

由學生所主導在北京天安門廣場所發起長達2個月的 ...
perfectman 發表於 2014-6-4 09:07 PM
但係点解要示威咧
大馬不滿政府都會集會啦,凡是呢D類似情況都大致相同的行動
lhy92725 發表於 2014-6-4 11:26 PM
問題係派兵屠殺啊乜嘢事咁大仇口啊,最多咪派鎮暴部隊
所以咪唔知真相囉
大家早晨
完美俠又出動去打果粉啦
果粉嘅偉論:唔洗講,iphone 再差都仲有大把人覺得佢好用
perfectman 發表於 2014-6-5 01:24 PM
咁依個的確係事實
点解你识甘答嘅
lhy92725 發表於 2014-6-5 01:26 PM
之前小強都係度出過啦
perfectman 發表於 2014-6-5 01:02 PM
恭喜 完美俠 踩中19333 金樓
perfectman3 秒前TVB 5000000 元積分轉出
以前係 A FOR APPLE, B FOR BOY,
而家係 A for Astronaut, B for Biology
你哋識唔識分alligator同Crocodile丫?
大家都係鱷魚,我就唔識分喇,而家D死細路最鍾意用呢D嚟串大人:乜你咁蠢架,咁都唔識? ...
perfectman 發表於 2014-6-5 03:28 PM
Crocodile係鱷魚,alligator係鱷魚其中一個種類
KK係春皮其中一個種類
chan200308 發表於 2014-6-5 04:42 PM
老陳,陳伯,陳皮,大傻,傻陳,鹹陳 都係唔同種類
KK兄下午好啊!
巧開來 發表於 2014-6-5 05:08 PM
來來兄下午好
陳伯伯午安
o0月 發表於 2014-6-5 05:42 PM
叫佢陳皮
叫你老K
o0月 發表於 2014-6-5 06:20 PM
你未試過我嘅詠春定啦